В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 737
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Както Дес разправя - едни приказки, повтаряния, игри.... Лошото е, че не ще бибата поне да му запуша устата  Joy

Аааа, така, така!!! Никакви биби, нека приказва детето. Peace

Ние снощи спахме по-добре. Предната нощ беше кошмар. Тези зъби ни умориха. #Crazy Не мигнах до 4 сутринта. Много го мъчиха детето и не даваше изобщо да го сложа в леглото му. Иска само "уи" (да го нося) и се гушкаше. Вчера гледам, че кушечкият е пробил, чак леко разкървавено беше около него... Confused Пфууу...

Моите гости си отидоха вчера и сега сме си пак квартет. Ама лошо няма. Дори след по-голямо количество емоции, народ и различно ежедневие, ми домъчнява за делничните, обикновени дни. Simple Smile

# 16
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!

sea woman, дано да са ви последни кошмарните нощи! Praynig
На Калоян  уж всички са избили , но пак прави такива номера и то по няколко поредни нощи!От седмица пък се буди към 4-5 часа (отначало го взимах на ръце , сега си стои в кошарата)  , играе , пее  и вика и така 1 час  , след което с ляга изпива 210 мл мляко надупва се  и заспива!
По този повод- пият ли малчовците АМ и по колко ? newsm78Моя изпива при лягане 400-450мл(въпреки , че е вечерял) и после по някое време още 210 мл  Shocked

pepi, здрасти ! Hug

Дес , пусна темата  и се скри! Joy

А вечерта като му се отвърза една приказка - един час не мога да го приспя. Както Дес разправя - едни приказки, повтаряния, игри.... Лошото е, че не ще бибата поне да му запуша устата  Joy
Ейййййй  как да ни угодят децата  -първо ги караме да говорят , пък после да млъкват ! Joy Joy Joy
Честита прическа на адашчето! Hug

# 17
  • Варна
VIVKA, Сашко пие само преди сън около 210 грама, нощното нали го токаза сам. Понякога като е крив не обядва и пие пак АМ (като онзиден), но пък нашият случай не е критерий за количество. Ооо, я остави Кико да си пие колкото иска!  Mr. Green Като му е вкусно на детето... Ти имаш ли лимит колко аерошоколад да изядеш, а? (ако го обичаш де  Laughing) Hug Hug Hug

# 18
sea woman, разбирам те прекрасно!  HugТръгне ли зъб, спира да яде (не съвсем, ама не както нормално) и започва да се буди нощем - не плаче много, но идва на спалнята и се върти много, понякога и проплаква. Последните нощи пак е неспокоен, но се ядва.  Crazy

VIVKA, благодаря! Скоро обаче няма да предприема тази стъпка отново, че ми скъса сърцето  ooooh!
Относно АМ - Калоян спря да го яде на 1г 4м. Имах желание да давам до три години, но след като една седмица го изсипвах в мивката се отказах. Сега вечеря с нас каквото и колкото поиска и после чак сутринта като стане.
Давай на адаша да хапва щом му се услажда! Peace

# 19
  • София
На Калоян  уж всички са избили , но пак прави такива номера и то по няколко поредни нощи!
И ние сме така повече от седмица! Има 16 зъба, а пък като че ли не ми се виждат и вторите кътници да пробиват, а е едно неспокойствие нощем и се буди като новородено  Shocked И нали не заспива в нейното легло, та си откарваме нощите тримцата ... весело ни е нощем  Wink
А за АМ - Вики след като я отбих (1,3 г.) се пробвах да давам АМ (пробвах Нутрилон и Нестле), но тя категорично отказа. Така че лошо няма да си пие детето АМ - нали по него се гледа!  Peace Иначе нощем й даваме само вода (ако иска).
Отивам, че ме вика!

# 20
Къде сте? Темата ти ни отишла в дъното  Embarassed

Калоян също е доста неспокоен последните нощи - според баба му. Долните кучешки са на път, ама като гледам има още време. Дали те го мъчат newsm78 А и взе да става в 7.30, а преди си спеше до 8.30-9.00 часа. Мисля че като откри, че още съм вкъщи толкова рано и сега става заради това. Tired

# 21
И ние сме от неспокойните.Две вечери подред ме побърква.Освен това и на обяд не иска да спи.Щом я сложа в кревата  все едно я слагам на бодли #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 22
Да се запиша в новата темичка.....И ние сме от неспокойните...Иван понася стоически болката,но се върти в леглото и проплаква: "мааа-мааа" от време на време...той има само 10 зъба...какво ме чака още ooooh!....
....и с тоя нашия "психологически" запек...ама вече 2 пъти ходи на 2-рия ден Laughing...има ли някой с подобен проблем на тази възраст?

# 23
nellykoyo, Запек няма, ама за нощите ви като чета е съвсем същото. Опитвала ли си с някакви плодове (разхлабващи)?

DIVA_ORHIDEQ, е Калоян поне на обяд няма проблем със спането, та и баба му успява да почине малко иначе вечер ще трябва да я остъргвам от пода  Sick Mr. Green

# 24
Плодове много рядко се излъгва да яде....сутрин закусва овесени ядки...пие най-различни сокчета през деня...избягвам сухата храна и сладкото,но при Иван е страх от напъване...изглежда е изпитвал болка или може би все още изпитва Sad

# 25
Ха здравейте Grinning
Тук пак е мъртвило.....
Пете,ама теб те признавам за най-съвестен писач в темата Hug
И ние сме със запек от месец може би.Яде плодове,пие сокове и вода и незнам от какво е.От време на време минава след ден пак същото.Миналата седмица открих едни пюрета от чиста круша на Ганчев.2 дни и давах по едно,много и хареса и ефект имаше доста добър.Та сега мисля пак да взема.
Страх не страх,похвалвам се че вече нямаме никакви фалова с гърнета и напикаване.Когато сме вътре на гърнето тича,когато навън - се издържаме.Много се радвам за този успех,само се чудя дали все още да и слагам нощем памп като почти винаги го свалям сух сутрин newsm78 Ама нали гледам и аз да си поспя,иначе трябва да я дебна как се поразсъни и да я слагам на гърне,незнам това нещо ми е малко сложно.А и през нощта ако се напикае трябва да сменям чаршафи,дрехи...знам ли Thinking

Хайде ваш ред е,къде сте момичетаааа........

Малко офф топик: преди малко мъжо ми каза че скайп имали някаква хакерска атака и скоро нямало да проработи,ако се чуди някой къде му е скайпа.Лично аз много съжалявам ,че немога да си чувам другарчетата от скайпа Rolling Eyes

# 26
Дес аз от 2 дена съм без скайп.Днес бяхме на доктор и Диди е леко с червно гърло.За сега караме с витамин Ц .Дано се размине без друго.То моето дете незнае какво е хапче Confused Cry

# 27
Орхидейка,дано не е нищо сериозно  и само с витаминки да се разминете:pray: Да не е от зъби тва червено гърло?

# 28
Phew, ето ме и мен!
Деси, аз откак съм в Силистра все имам проблеми с тоз скайп, да му се не види!  Close
Неспокойните дечица как са, по-добре ли са?
За АМ - Стефан вече много рядко пие. Давам му, ако не е вечерял, през деня - не. Само ако е болен и не иска да яде друго. Винаги си го пие с удоволствие, а и аз нямам нищо против да му давам. Като му излизат зъби, това е любимата манджа.
И за прическите гледам си говорите - аз Стефан още не съм го подстригала... Rolling Eyes Ще заприлича на момиче вече. Laughing
Аз пък се бях поизгубила, защото вчера нета все ми се разпадаше, а и от 2 дни се занимавам с изследванията за ясла. Кашата е много гъста. Първо, на мен Васерман не ми искат - не го пише в "Прилагам следните документи" на бланката за молба за постъпване. Второ, Силистра явно е друга България, защото тук не правели кръв и урина и =>=> педито отказа да даде направление. Когато й показах молбата, в която изрично го пише като необходимо изследване, тя ми каза, че заради някаква си бургаска ясла, дето си измисляли техни си неща, не можела да наруши правилата. Отказах да споря, но то няма и за какво, и днес дадох 10 лв за изследвания. На всичкото отгоре, тукашната временна педка ме помоли да не се презаписвам за джи пи в Бургас през август (а ние си отиваме на 22.08), защото щяло да стане застъпване и да си имат проблеми. Това ще доведе до закъснение на консултацията и ваксината на Максим, защото трябва да идем на 24-ти, както и до закъснение в постъпването на 3.09 в ясла на Стефан, защото очевидно тогава ще трябва да се занимавам със смяна на лекари, вземане на бележки, други документи и прочее.
Та така. Само с глупости се занимавам тези дни.
Иначе Стефко е супер смешен, имитира много смешно тъпата реклама на Райфайзен ("по-по-по-по"...) и прави разни други работи, но взех да ставам досадна, така че после пак ще се включа.
Хайде, ще си допивам сутрешното кафе Rolling Eyes, докато гледам поредния епизод от 3-ти сезон на Анатомията на Грей! Mr. Green

# 29
Забравих да питам:
БОН ТОНИ, как е Ванката?
Орхидейка, по-бързо да се оправя Ди! Дано не е вирус!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт