В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 786
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • там където ме зове сърцето!!!

Честит празник , на
малките именници!
Здрави , щастливи  и късметлии да растат!
Безгрижно детство да имат !

bouquetЧестито и на всички , които празнуват днес!  bouquet

# 166
  • там където ме зове сърцето!!!
Срещата наистина си беше супер, само че много кратка.  Crossing Arms Трябва да се заемем по-сериозно по въпроса, мила дружке! А пък що за човек съм-"Кажи кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си!!!"  Hug Flutter И вземи обясни на хората защо Калоян така реве и имам ли изобщо и по принцип аз вина за тази ситуация! Laughing
Joy Joy JoyКак що реве бе , ти го стресира!  Joy Joy
Майтапя се и май наистина трябва да кажа защо реве !Нямаш вина !Калоян се ровеше долу в пепелта и правеше пушек (ей, много любимо занимание му е -баща му каза , че аз съм го научила    Joy Joyзащото на време не съм го отучила) и понеже ми омръзна да го махам от там и той пак да се връща предложих на Бистра да му се скара(нали не я познава , може да има ефект)!Е,  вижда се как реагира шефа , но докато  виждаше Бистра реееееееееев , скри ли се от полезрението му спря да плаче и отново се зае с пепелта!Така , че понеже аз съм го "научила" ,ще го търпя и  ще чакам да му омръзне  Joy!Той си харесва пушека и от барбекюто и от цигарите , но най -забавен е този дето той си го прави ровейки в пепелта!  Joy Joy Joy

вивка - ама ти мила с дъщаря си или със сестра си си била на море! пу-пу - страхотни сте! Калоян много е пораснал и като гледам много му е харесало на моренцето!
Аааааааа аз мои снимки не съм слагала (компромати -не  Joy), ако имаш предвид русото момиче -това е племенницата   Laughing!

За пошляпването-казах си мнението-няма да навреди ако е в норми-никой не говори за побои.Например Стаси като направи нещо-например отиде и бръкне в контакта обяснявам,че това не е правилно и че там като пипа ще я заболи,че пари и други от сорта на втория път като не чуе и пак пипне съм я плясвала през ръката и вече като и кажа там не се пипа-не ходи.Но всеки родител си знае и си решава кое е най-доброто за детето му.

Това ми напомни  на една случка!Имах приятелка , която си  гледаше детето с много търпение и безкрайни обяснения !Възхищавах и се защото хлапето беше инатесто , тръшкаше се по пътя и ревеше докато стане по неговата или майка му не го гушнеше!Един ден пием кафе у дома и малкия (на 2г)  щъка около нас , докато забеляза контакта !Един път отиде , втори , трети , тя ставаше , махаше го от там и обясняваше търпеливо , но то беше решило , че е игра и докато тя седне и той там !След поредното (не знам вече , кое по ред обяснение ) тя го плесна през ръката!За първи път я виждах да го шляпва и явно съм гледала много учудено , защото тя ми каза"Щом става въпрос за живота му съм готова и да го ударя , но да го предпазя!"Мисля се , че е била права-не бива да се удрят защото мама е нервна , или в момента му се лудува и се инати , но когато прави нещо подобно  е по добре страха от шляпване да го ръководи , но да не пипа , отколкото за части от секундата да  не е в полезрението ни и  да се случи непоправимото!За сега  не ми се е налагало да прилагам този метод, но  никога не казвам "никога"!Мисля , че още е  малък и  понякога повечето неща приема на игра  и го прави  мама да му  обърне внимание или защото е нещо ново и забавно !Ей , момичета чакай те да пораснат  да видите колко поводи ще имате да ги ошляпате и то с кеф -защото разбират и го правят нарочно!
Зорито беше на 6-7 години , като и ударих два шамара якички по дупето (още ги помни )и след като се нарева , дойде и ми каза"Май и теб майка ти е трябвало да те бие , за да видиш колко е лошо и да не ме удряш! "Винаги като ме предизвиква да я хвана за косата се сещам за думите и !

lika, мерси за хубавата почерпка!
И Калоян вече не ще да повтаря (аз даже по едно време се бях притеснила , че  има нещо общо с гърча дето го направи)!Но като се върна назад си мисля , че от момента в който взе да ходи и стигаше на всякъде по му е интересно да се катери и преодолява препятствия !Иначе казва  -мама , кака, тати , баба , ела , да,не , няма , така  ,Оуи (Зори), като иска вода казва по много интересен начин , но не е дума ами нещо като -прууууууууу и още няколко  думи (имитира животни ), но не прави прости изречения все още , а за повтаряне  и дума да не става-когато и каквото иска!
При нас най -новото е че се мъчи да се обува сам -много е смешен с едната ръка държи чехличката си  , а с другата крака , който иска да обуе и се мъчи да ги нацели -вече успява и ходи с един крак обут! Joy

За витамините - давам сироп Киди !

Орхидейка , как си????

# 167
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС!!!
Ето и от нас:

# 168
  • Варна
За витамините - Мултисаностол, на само като боледува.
За аватара на Мишленце - не го виждам и аз.
За Вивка - не я слушайте, страшна мацка е и е много готина.
Лика, привет!
Орхидейке, притесняваме се вече.  Hug

# 169
Ето ме и мен.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО КРАСИВОТО ИМЕ!!!  bouquet   bouquet   bouquet
Вивка, как се оправяте с тези красавици около вас, не знам... Flutter Като гледам такива момичета, все си мисля, че хубавата българка все още не е на изчезване! Да са ти живи и здрави!
Лика, радвам се, че пак си тук Да знаеш, че и моят Стефан не е от най-приказливите. Не, всъщност не е така - не млъква това дете, обаче "истинските" думи не са много. Значе почти всички роднински термини Laughing, като не спира да повтаря (дори и без нужда) мама и тати. Знае още "ла" (ела), дай, коуа (кола) и разни други, както и как правят разни животни. И това е. Надявам се яслата да му окаже блоаготворно влияние.
Нашата адаптация приключи, свикнахме си (като изключим това, че Максим реве изключително много Twisted Evil), но пристигането ни беше кошмарно. Много е дълго за разказване, но ще се опитам накратко. Пристигане в Бургас - м/у 22:30 и 23:00. Няма асансьор. Качване на 7 етажа с мнооооого багаж, едно ревящо от глад бебе и един сънлив Стефан. Следва оправяне на детския багаж, къпане на децата, приспиване на Максим, който се дере просто. Слава Богу, къде полунощ отнася. Междувременно аз съм се побъркала, защото любимата половинка ги е свършила едни... ooooh! Качил микровълновата на стената, ама на такава височина, че трябва да подскачам, за да пъхна нещо вътре. В същото време той е на нощно дежурство и затова го насмилам по телефона. Прахът по секцията в хола си седи на парад. Поне спалнята е чиста, както и подовете в цялата къща. Хладилника е почти празен. Супер. Пикадили вече е затворено. Ядем квот' има. Стефан се лигави, не ще да спи. Към 02:00 се къпя и решавам да легна със Стефан, за да го приспя. Супер капнала и с мускулна треска, но успокоена от душа, отмятам кувертюрата от леглото и... Shocked милият "съпруг" не е постлал дори чаршаф на леглото. Баси посрещането, дет' се вика! Whistling Ядосана почвам да ровичкам шкафовете за чаршафи. Към 02:30 със Стефан най-после лягаме и той заспива моментално. В 05:30 ставам да изпратя нашите, които бързат да се прибират в Силистра. Осъзнавам, че децата не са мръднали, което е УРА. В 06:30 и Максим става да яде, но то и без това му е време. Стефан се събужда и той, ухилен до уши.Ей така: Mr. Green, докато аз съм така: Tired. Оставям децата да се търкалят, мрънкат и т.н. и най-нахално си лягам. По някое време са заспали. Всички дружно ставаме към 09:30. По това време си идва и гузният ми мъж, който поема Стефан и денят си започва нормално.
Та съветът ми е - не тръгвайте на дълги отсъствия от дома с малки деца, освен ако не е супер наложително! Laughing

# 170
  • Варна
mom_an , ей това си е направо одисея... За наказание накарай мъжОт ти 2 дена да готви (ако може, и да не може, да се научи) Laughing

# 171
Честит имен ден на всички дечица и мами които празнуват днес!Желая им много здраве и живот изпълнен само с хубави неща!

Лика,радвам се че се появи отново Hug
Ани,големи перипетии мила.Ама да сте живи и здрави,а мъжо едно наказание му измисли та да му е гадно Mr. Green

Пък Вяра днес от сутринта ми се напика 4 пъти Shocked Rolling Eyes Първо аз бях виновна,то детето ми каза ама аз докато я сложих на гърнето вече беше свършило.Втория път стана много скоро след първия и аз вече се ядосах,викам "чакай да ти кажа аз защо се напишка",а тя ме гуши и вика "няма съчице,няма" #Crazy Shocked Grinning Направо се почудиха да смея ли да плача ли.Аз често като плаче за нещо и казвам,"няма слънчице".... и тя е запомнила и ето че реши че е дошъл момента да го използва Crazy Joy Струва ми се ,че нещо е настинало дупето,така често да пишка,дано не е нещо сериозно Praynig

# 172
Момичета спокойно Hug HugЗа сега съм добре.Покани ме на село да починем пък ще видим какво щв стане  там Embarassed Rolling EyesВ недяля ще кажа със сигурност или ще е краи или ще се съберем ooooh! FlutterЛика миличка и ние не сме от говорящите и мене ме притеснява това.Знае малко думички но пък си показва какво иска PeaceВсичко  ще е наред  мисля че до 1 месец ще почнат да бърборят без спирка PeaceЗа изречения си казва за сън за ядене и за  вода и гумените бонбони Joy hahahaБлагодаря ви за подкрепата и не остава нищо освен да чакаме като се върна развръзката Mr. Green Heart Eyes

# 173
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ТОВА ХУБАВО ИМЕ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИЧИД
Букет от рими!

Дар за вас от мен.

Бъдете неотразими!

Честит ви  имен ден !

Желая ви горещо,

любов, любов без край!

Мигове блестящи

в един не свършващ май!

Пролет да си вечна,

цъфтящи и красиви!

Мъжът да е обречен,

щом с устни го опивате.

Вулкан от страсти бъдете!

Горски Самодиви.

Нощтните звезди,

с оргазма си да скривате!

Не спирай те с ващите лави,

сърцата да изгаряте.

Всичко отминава,

спомени остават...

За туй, бъдете желани,

ласкаваи и силни,

винаги засмяни

и любвеобилни!

Целувам ви човечета.

Тръпки ме заливат.

Много те  далече.

От мен:

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

# 174

bordima, нещо не съм в час  Blush Бракувахте ли се? Ако е така да сте живи и здрави и дълги и щастливи години семеен живот   bouquet

Мда, бракувахме се:)) Ето, че днес пак имам повод да почерпя

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МАЛКИ ЯНУАРСКИ СЛАДУРКОВЦИ, НОСЕЩИ ТОВА ПРЕКРАСНО ИМЕ!

# 175
А искаме снимки без тях няма честито Naughty Naughty Naughty Peace  bouquet  bouquetРадвайте се на това, което имате
и имайте това, което искате!
Горчиво!!!

Ако мислите, че до сега сте били щастливи,
то от тук нататък бъдете истински щастливи
сто пъти повече!
Ако до сега сте се чувствали обичани,
то от тук нататък бъдете обожавани,
чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени!
Ако до сега сте мислели, че сте опознали любовта,
то нека от тук нататък я видите в целият и блясък!
Бъдете много щастливи!!!!
ГОРЧИВООООО!!!!

************************Нека животът ви с рози осеян е,
и нека камбани звънят,
че в този ден клитви изричате,
и един на друг се обричате,
че ще е чиста и свята ЛЮБОВТА

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 15:54 от DIVA_ORHIDEQ

# 176
Ех, Орхидейке, пак си неотразима с римите! Стискаме палци всичко да мине по мед и масло на село! Praynig
bordima, ЧЕСТИТО!   bouquet Да сте много, много щастливи и любовта да не ви напуска! Давай снимки! Grinning
Деси, да не би да пие повече водичка Ваяра заради жегите, затова по-честичко да пиша? Не се тревожи за това!

За наказание накарай мъжОт ти 2 дена да готви (ако може, и да не може, да се научи) Laughing
Ааа, може, може. Точно това прави в момента! cook    Mr. Green

# 177
  • Пловдив
Честито на всички малки и големи именници!

# 178
Здравейте момичета!
Аз не съм чела и писала от мноого време, но често се сещаме за вас С Бояна и си разглеждаме календара  Laughing

Незнам от къде да започна  Crazy
Първо да честитя на вчерашните именници, на наскоро ималите рожденни дни и други хубави поводи за празнуване!   bouquet
Да сте здрави, щастливи и сплотени ви желая!

Ние сме добре, бяхме на море, после на планина и на Боянката всичко и се отрази много добре.
А сега вече три седмици ходи на ясла, свикна много бързо и няма никакви проблеми, но от 10.09 предстои да я преместим в друга и всичко от начало  Confused но няма как.

Аз в последните месеци имах работа  за трима човека и затова не ми оставаше никакво време, но вече си имам помощници в офиса и маалко се успокоиха нещата и мисля, че вече няма да зачезвам за толкова дълго  Laughing

за сега толкова от нас - на всичи пращам  Hug и   bouquet

# 179
  • Варна
Много се радвам, че стари дружки се появяват отново. Hug
Gushanka, кажи нещо повече за вас! Как е Криско?
Телма, работата ням акрай, но с тези помощниците се надявам, че ще ти остава повечко време и за нас. Hug

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 16:39 от sea woman

Общи условия

Активация на акаунт