малките именници!
Безгрижно детство да имат !
Честито и на всички , които празнуват днес! 
Трябва да се заемем по-сериозно по въпроса, мила дружке! А пък що за човек съм-"Кажи кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си!!!"
И вземи обясни на хората защо Калоян така реве и имам ли изобщо и по принцип аз вина за тази ситуация!
Как що реве бе , ти го стресира!

защото на време не съм го отучила) и понеже ми омръзна да го махам от там и той пак да се връща предложих на Бистра да му се скара(нали не я познава , може да има ефект)!Е, вижда се как реагира шефа , но докато виждаше Бистра реееееееееев , скри ли се от полезрението му спря да плаче и отново се зае с пепелта!Така , че понеже аз съм го "научила" ,ще го търпя и ще чакам да му омръзне
!Той си харесва пушека и от барбекюто и от цигарите , но най -забавен е този дето той си го прави ровейки в пепелта!

), ако имаш предвид русото момиче -това е племенницата 

Като гледам такива момичета, все си мисля, че хубавата българка все още не е на изчезване! Да са ти живи и здрави!
Качил микровълновата на стената, ама на такава височина, че трябва да подскачам, за да пъхна нещо вътре. В същото време той е на нощно дежурство и затова го насмилам по телефона. Прахът по секцията в хола си седи на парад. Поне спалнята е чиста, както и подовете в цялата къща. Хладилника е почти празен. Супер. Пикадили вече е затворено. Ядем квот' има. Стефан се лигави, не ще да спи. Към 02:00 се къпя и решавам да легна със Стефан, за да го приспя. Супер капнала и с мускулна треска, но успокоена от душа, отмятам кувертюрата от леглото и...
Ядосана почвам да ровичкам шкафовете за чаршафи. Към 02:30 със Стефан най-после лягаме и той заспива моментално. В 05:30 ставам да изпратя нашите, които бързат да се прибират в Силистра. Осъзнавам, че децата не са мръднали, което е УРА. В 06:30 и Максим става да яде, но то и без това му е време. Стефан се събужда и той, ухилен до уши.Ей така:
. Оставям децата да се търкалят, мрънкат и т.н. и най-нахално си лягам. По някое време са заспали. Всички дружно ставаме към 09:30. По това време си идва и гузният ми мъж, който поема Стефан и денят си започва нормално. 
Направо се почудиха да смея ли да плача ли.Аз често като плаче за нещо и казвам,"няма слънчице".... и тя е запомнила и ето че реши че е дошъл момента да го използва
Струва ми се ,че нещо е настинало дупето,така често да пишка,дано не е нещо сериозно
За сега съм добре.Покани ме на село да починем пък ще видим какво щв стане там
Лика миличка и ние не сме от говорящите и мене ме притеснява това.Знае малко думички но пък си показва какво иска
Всичко ще е наред мисля че до 1 месец ще почнат да бърборят без спирка
За изречения си казва за сън за ядене и за вода и гумените бонбони
Благодаря ви за подкрепата и не остава нищо освен да чакаме като се върна развръзката
Бракувахте ли се? Ако е така да сте живи и здрави и дълги и щастливи години семеен живот 
Радвайте се на това, което имате
Да сте много, много щастливи и любовта да не ви напуска! Давай снимки! 

и
Препоръчани теми