В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 781
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • там където ме зове сърцето!!!
Мда, бракувахме се:))
Честито !Щастлив и дълъг семен живот ви желая!  bouquet

Telma, добре си се завърнала! Hug

Краси , Неда къде сте?????

За наказание накарай мъжОт ти 2 дена да готви (ако може, и да не може, да се научи) Laughing
Ааа, може, може. Точно това прави в момента! cook    Mr. Green
Цтцтцтцтцтцтц ,умори го с готвене  пък после се чуди що няма сииииили  JoyJoy Joy

# 181

Цтцтцтцтцтцтц ,умори го с готвене  пък после се чуди що няма сииииили  JoyJoy Joy
Аха, няма! Снощи на цялата галимация от две ревящи деца (Стефан с Т заради ДТК ваксина) + умората, която имах от цял ден чистене и един час гладене преди да си легна, иска нашия разни работи... Crossing Arms  Mr. Green

# 182

Аха, няма! Снощи на цялата галимация от две ревящи деца (Стефан с Т заради ДТК ваксина) + умората, която имах от цял ден чистене и един час гладене преди да си легна, иска нашия разни работи... Crossing Arms  Mr. Green

Хахахахахаха  Joy Joy Joy Същата история и при нас! Даже бяхме на рожден ден и незнам още какво и накрая аз едва се завлякох до леглото, а "нашия иска нещо си"  Joy Joy Joy

# 183

Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Да почерпя и аз за вчерашния празник, който беше съчетан и с кръщенето на малката кукла. държахме се много добре всичко и беше интересно, следеше всяко движение на попа и остана много очарована .Абе беше голям кеф. Ще кача снимки по късно да ни видите.

# 184
ЧЕСТИТИ ХРИСТИЯНЧЕ
[МИЛО СЛЪНЧИЦЕ ЗАСМЯНО
НА ЕДНА ГОДИНКА САМО,
РАСТИ В ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ОБЛЯНО
ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 13:47 от DIVA_ORHIDEQ

# 185
# 186
  • там където ме зове сърцето!!!
jeni23, честито християнче!Да е жива ,здрава и Господ да я пази! Hug

# 187
  • Варна
... а "нашия иска нещо си"  Joy Joy Joy

... иска нашия разни работи... Crossing Arms  Mr. Green

Ааа, момичета, бъдете на фронта, няма умора, няма боли ме главата, няма ама...,грижат се мъжете ви за вас... hahaha Joy

Честито християнче на jeni23!

# 188
jeni23,да ти е жива и здрава малката християнка!Да расте красива,умна и закриляна от ангела си пазител!
Между другото много е порастнала и се е променила,голяма красавица с тия къдрици Hug

Хахахахахаха  Joy Joy Joy Същата история и при нас! Даже бяхме на рожден ден и незнам още какво и накрая аз едва се завлякох до леглото, а "нашия иска нещо си"  Joy Joy Joy

Ааааааа Вили,mom_an  я разбирам - от толкова задачи по две бебета останала без сили милата, ама ти хич няма да се оплакваш - след купона малко друг вид релакс Joy

Телма,добре дошла отново.Дай да пооплакнем очи със снимки от вашите почивки,големи сте ги заформили доколкото разбирам - морски,планински,браво на вас Grinning

# 189
sea woman, VIVKA, Дес благодаря Ви за посрещането  Hug
Ще се разписвам по-често обещавам.
Снимки само от морето съм качвала, от балкана предстои
http://www.bokom.shtrak.net/index.php?path=0-14

jeni23, да ти е жива и здрава малката християнка! Желая и много щастие и успехи!

Дес, а ти как си? Наближава вече събитието. Подготвяте ли бъдещата кака? Може и да си разказвала извинявай Rolling Eyes
Ех и мен са ме налегнали някаквии носталгични спомени по бременността, но решихме, че още ни е ранко за друго.

Добре, че наближава края на работния ден  Laughing

# 190
Ето няколко снимчици да не кажете, че не сте ме видяли булка Mr. Green
http://picasaweb.google.com/bordima/17082007

# 191
Честито,bordima!Бъдете най-щастливото семейство на света, окрилени от любов и взаимно разбирателство!

Хубави снимки Grinning

Телма,благодаря добре съм аз.А каката все ми пипа "пупата" и вика "мама има пупа,мама има пупа" Joy Доскоро казваше че има диня Mr. Green,защото една съседка дето роди преди 20 дни,докато беше с корема (дооооста големичък) и нашта все се лепеше за нея.Та тя и казваше че вътре има диня,а Вяра поглажда коремчето и и вика "оооо диня,диня",всички падаха от смях.Аз реших обаче да си му кажа на детето,че мама няма диня,а бебе и тя от време на време го гали "бебто" Laughing

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 23:02 от Дес

# 192
  • Варна
bordima, колко чудесно виолетова си!!! Hug Много любов и разбирателство ви желая от сърце!!!

# 193
Bordima, прекрасна си!  HugТакава елегантна булка рядко съм виждала, да знаеш! Бъдете много щастливи!   bouquet
Жени, а твоето момиченце е много красиво! Да ти е жива и здрава и Господ да я закриля във всяко нейно начинание!   bouquet
Ето, хубаво е като си честитим такива хубави поводи. Очаквам добри новини и от Орхидейка, дано има такива! Praynig
Деси, дръж фронта, идва захлаждане!  Party
Имам един въпрос към майките, чиито слънца тръгват на ясла септември. Днес ходих да давам последните документи и като питах какво да си носим, сред всичко, което изброиха, имаше и вода! Rolling Eyes Не че ми пречи да занеса едно шише вода, ама егати простотията. На вас казаха ли ви същото?

# 194
  • София
МАМИ, ИЗВИНЯВАЙТЕ, ЧЕ СЕ НАМЕСВАМ В ТЕМАТА!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА!
ТЪРСЯ ДЕТЕГЛЕДАЧКА ЗА МЪНИЧКО БЕБЕ,ЖИВЕЕМ В ЮЖНИТЕ РАЙОНИ, ЩЕ СЕ РАДВАМ, КА НЯКОЯ МОЖЕ ДА ПРЕПОРЪЧА СВОЯТА, МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ.

Общи условия

Активация на акаунт