Отговори
# 195
Оффф и аз не мога да заспяяя 1countingsheep
galentinass, не се ядосвай бе, те бабите и те мераци имат. По лошо е ако не се вълнуват и не се интересуват. Аз съм доволна , че имам на кого да разчитам за помощ, когато ми се наложи. Но и аз не обичам много да ми се будкат. Ама моите са съобразителни, в повечето случаи де.
Как 10 памперса на ден бе, хораааа.  Rolling EyesВие само памперси ли сменяте?
Аз като че ли си спомням 3-4 на ден бяха памперсите....
Хаиде да положа "морно" тяло .....

# 196
И на мене ми беше въпроса за памперсите... newsm78

В Щатите се сменят по 8-10-12 на ден
В България слушам по темите майките се разправят как сменят по 3-4 на ден.

При положение, че бебето трябва да ака от 6-8 пъти на ден, как точно се сменят 3-4 памперса на ден? Това в Щатите консумеризъм ли е или необходимост? -

Това в България пестовност ли е или нормално?

Всякакви мнения по въпроса на опитните ни майчета ще са от полза.  Hug

# 197
 Crossing Arms още немога да засяпяя !

# 198
Лелеееее съвсем сме изкукувясали! #Crazy и аз съм станала в 6 без нещо беше да  newsm28
новата стая че днеска ще местим мебели и ще докарваме   1crib  на дребондрила ама не мога да пусна компето че пубертита се буди от шума му!
И то метох гола по гащи щото ми е най-комфортно!
Сега пия кафенце  и събирам сили за нови талибанства! Hug
Jenna оня ден това ни обясняваха в училището че преди храна му сменяш памперса и тогава го храниш - пък то съответно пак си се нааква и го оставяш така до следващото хранене   #Crazy за да не повърне като се е нахранило- е те такова нещо не съм правила!

# 199
  • някъде там
Добро утро!
Излюпих се.Аз пък спах,за разлика от някои хора,ама ми беше мноооооого топло. Убих се да се потя. Довечера,няма да съм на отворен прозорец,ана климатик,амаха Crossing Arms
За памперсите,аз определено си спомням ,че ползвах 3-4 най-много на ден.В редки случаи повече,ако има някоя изненада.Извинявам се ама на всяко напикаване не сменях памперс.То ако е така ще се разорим.....Пък и не е задължително да ака по много пъти, в смисъл не всеки ден е така....

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 09:09 от илонитка

# 200
Добро утро и от мен! Лелеее ама тва безсъние ще ни умори, че после продължава. Няма спасение! Илонитка ние почти цяло лято спим на климатик. То  иначе съвсем не се търпи ... и с това ходене до WC. #Crazy
За памперсите знам че 7-8 бр. на денонощие е съвсем нормално. Идва точно по 1 памперс преди всяко хранене.
Гале ама и твойта свеки хич я няма. Ще ти прави инспекция а?  Laughing Ама те някой път възрастните хич не се усещат. Като и е мерак да ходи по бебешки магазини и да допълва гардероба на ПАТКАНИШ. А и като дойде време да види бебето ще види всичко.
Ама Наде струва ми се че ни биеш по изкукуригване. Да станеш в 6 часа да чистиш.  newsm78 Аз все гледам таткото да е в къщи че да свърши и той нещо. Няма само аз да се гърча я.

# 201
Здравейте всички октомврийски мами! За първи път пиша във форума, но ви чета от известно време за успокоение в жегите  Grinning
И аз чакам беба с нетърпение и вече леко се изнервям. От няколко дни имам гаден проблем и искам да ви питам - вие страдате ли от това? Подуват ми се ръцете и лицето, но не просто да се понадуят, а направо посиняват и не мога да си свия пръстите, камо ли да свърша нещо. Питам доктора, който ни следи с беба, а той вика - нормално е в жегите.

Как се облегчава това нещо? Ама, че работа!

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 10:13 от Тонито

# 202
Jenna оня ден това ни обясняваха в училището че преди храна му сменяш памперса и тогава го храниш - пък то съответно пак си се нааква и го оставяш така до следващото хранене   #Crazy за да не повърне като се е нахранило- е те такова нещо не съм правила!
Добре де, не може ли вместо преди да се смени след хранене памперса? Как ще стои още 3ч с наакан памперс това дете?

Аз пък да си кажа спя като къпана тези дни. Даже и до 00 не ходя. Голям кеф!

Има ли желаещи варненски мами да пият кафенце утре с мен и галентинасс?

# 203
Добро утро и от мен мамчета   Hug
АЗ си мисля, че по 6-7 памперса на ден ще ни стигат ама то като се роди малкото ще си покаже най добре  Peace
И ние тази нощ не можахме много да спим и се събудих с болкии в гърба и малко корема ми е напрегнат.
Добре дошла на новата мама леко бременеене с нас   bouquet

# 204
 smile3534 ей ме караконджулчето пак тук,накрая заспах бе та докам 9:30  Whistling
Надето  newsm28 у 6 часа аз пък прах  Mr. Green съвсем взех да изперквам.
Тонито Добре дошла при нас!Всеки се подува,ма по различен начин-на мен пък  пръстуте на ръцете ми се подуват-ма ей на търпя си,нали ми каза акушерката,че кат родя ще ми мине  Laughing
КОКИ май сами утре ще си пием кафето с теб  wait айде още желаещи няма ли?
туй за памперсите и аз разбрах,че се сменят често-първите 2 месеца отивали по 2 пакета памперси/так ами каза 1 приятелка/ после се използвали  по -малко,ама аз не съм компетентна,нек амамите с опит да споделят с нас
илонитка и мен все ми е топло,ама незнам дали е от времето или е от preggo
katalina абе свекърва на 75 г ко искаш-тя мота ясна-ти ся гледай кат научи, че патканиш няма д аго красим на нея  smile3534 ще си нося фотоапарта да и заснема физономията, че да ви я покажа
Дженче ко прай ПАТКАТА? Кат си дойдете в БГ с вас ли ще дойде или там някой ще я гледа?

мале пак с еулях в писането  Mr. Green

# 205
Добре дошла, Тонито! Не мога да ти помогна; това не ми се е случвало  Confused; чак посиняване. Поразстърси из форума, ако има писано, или звънни още някой доктор да питаш...

Гледам, че подхванахме памперсовата тема  Mr. Green Зависи от бебето, е отговора. В началото, кърмене на 2 часа (заради жълтеницата), и смяна на всяко хранене (след хранене; не е повръщала!)...десетина отиваха. Ама после стават по-малко, де, като станат по-големи човечета. И тези най-малките памперси, за новородени, много бързо умаляват, ползвах ги само две-три седмици, та не презапасявайте от тях. Хем Мариана беше среден размер, роди се 3.100.

Весела неделя! Тук вали, пак. Ние отиваме на оглед на мебели. Трябват ми два дивана, кухненска маса, обзавеждане за спалня  Simple Smile Веселба!

# 206
  • някъде там
Добре дошла на Тонито Hug
За мен чак такова подуване..... Thinking сякаш не е нормално. Правили ли са ти скоро изследвания за албумин?Ако не са поискай да ти направят,ако пък всичко е наред,просто стой на хладно и не се натоварвай,почивай си Peace

# 207
Въпросче:
На ръка ли ще перете дрехите на бебето?
Ако да, защо и докога?
Аз мислих, мислих и не можах да измисля каква е идеята на прането на ръка.
Я да я разчовъркаме и тая тема Peace

# 208
Тъкмо да кажа добро утро и гледам то обяд станало  ooooh!
Тъкмо се надигнахме с любимия от леглото - то такова спане на двамата в комплект не ни се е случвало от поне 2 години. Сега се размазвам от жега и си смуча кафенцето, а той мие вчерашните чинии  Mr. Green голям кеф!
Ами така де, да се намързелувам и аз.
Галентинас, свекито във Варна ли живее? Ако е така я отсвири женицата, че не го ли сториш сега после няма оправия. На една приятелка  свекърва и като ходи на гости без предупреждение и тя не и отваря вратата. Мъжът и вечерта като пита защо не е пуснала майка му, тя му казва, че е спяла в най-далечната стая с детето и изобщо не е чула звънеца  hahaha
На мен пък баба ми иска да ми идва на гости  ooooh! Хем и казах ясно вчера, че не ми е до гости, ама тя си знае нейното! От другия край на България ще се вдигне, за да ме видела с корем - голям мерак  Crossing Arms все едно съм атракция в зоологическата /сектор хипопотами/. Ама то щото намерила безплатен /за нея/ транспорт. Инъче не би дала и 20 стотинки, за да ме види. Но сега си прави сметката едни познати да я докарат с кола до тук и после да ми се тръсне да я издържам - то това е всъщност основната цел на мероприятието. Да я издържам аз, та да не се харчи тя. И понеже след МЕСЕЦ !!!!!!!!!! други познати ще ходят в обратната посока пак с кола - тя си прави сметката с тях да се върне. Че аз кво ша я правя цял месец  #Crazy И не разбира от дума! Казах и да не идва, ама не! От 6 месеца не работя, но тя е убедена, че сме богати /то нали знаете че в софия всички са богати  Mr. Green / и можем да я гледаме месец. Хич не и пука, че квот го похарчим за нея бихме могли за детето да го дадем .... А тя и една ританка няма да му вземе, щото нали е много бедна  ooooh! Билета за връщане е 18лв. и тя  се оплакала на майка ми, че ако трябва да се прибере по-рано с автобус щели да хвръкнат едни 20 лв. за мероприятието да ме види! Представете си - слага си 2 лв. разходи за целия си престой  ooooh! ooooh! ooooh!

# 209
Тонито, добре дошла при нас!!! И аз си мисля, че трябва да ти направят изследвания за албумин. То чак такова подуване май не би трябвало да е нормално. Rolling Eyes На теб кога ти е термина?

За памперсите- При нас ето как беше: В началото малкия акаше по 1- 2 пъти на ден, а после започна само по 1 и то по едно и също време. Така че аз се ориентирах кога точно да му сменя памперса. Всичко си беше наред! Но пък съм чувала , че при по-ящни деца дрискали повечко и така вече незнам- не може да се икономисва май Rolling Eyes Та зависи от бебока.
И аз съм изумена от това сменяне на памперса точно преди ядене-ами няма логика.
Гале, свекито май ти е любимка. Както я описваш тези май най- ги любя. Дет се врът навсякъде Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт