Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 336
  • 686
  •   1
Отговори
# 525
Има си такава приказка - като си в ла*ната, недей да чуруликаш много. Не разбирам защо дразнят хората с такива необосновани апели за милост и не знам какво. Красота творял, сякаш голяма красота е било момчето със смазания гръден кош зад волана ...  Close

# 526
  • София
Аз вярвам, че ще се стигне до процес и ще има присъда. Наречете ме идеалистка, но смятам, че ще има присъда. После ще падне голям рев, че е Максим е паднал жертва на обществените настроения, но честно казано не ми пука - пиеш, караш, убиваш, лежиш в затвора - това е естествения ред нанещата.

# 527
Аз вярвам, че ще се стигне до процес и ще има присъда. Наречете ме идеалистка, но смятам, че ще има присъда. После ще падне голям рев, че е Максим е паднал жертва на обществените настроения, но честно казано не ми пука - пиеш, караш, убиваш, лежиш в затвора - това е естествения ред нанещата.

И аз мисля, че ще има!  Crossing Arms

# 528
  • София
Аз също искам да има справедлив процес.Виновен е малко казано.Много виновен е.Той е участник в кампания против употребата на алкохол по време на шофиране.
Не очаквах,че Миглена Ангелова ще направи това предаване.

# 529
е какви обществени настроения.... обществените настроения по никакъв начин не би трябвало да могат да влияят върху една присъда. темида, както знаем е с вързани очи.
извинявайте, но час по час вкарват холивудски звезди зад решетките, хората виждат, че закона достига всички, от време на време ги дават как метат двора на затвора, как апелират колко са се поправили и пр. един робърт дауни си гни в затвора, нищо , че е сред най-великите актьори на века.

в случая имаме пиян шофьор убил човек на пътя. какво не е ясно, какви предавания в негова защита.
как може такова нещо. вместо медиите да говорят за равенството пред закона, те искат 'милост'. каква милост, да не сме в древен рим.  Rolling Eyes

# 530
А статията на Гарелов в Новинар, обсъдихте ли я?
И той се писа защитник на шампьона.
Има я тук

Цитат
Не подлежи на обсъждане, че симпатичният руснак трябва да получи заслуженото наказание, но трябва ли да се настройва обществото така негативно срещу него? На мен лично ми харесва как в Америка провинилите се звезди си получават заслуженото, но след това общественото мнение ги подкрепя да се завърнат където са били. Да се завърнеш на върха това е едно от проявленията на американската мечта.

Аз чистосърдечно си признавам, че не мога да се зарадвам на успехите на човек, който е виновен за смъртта на друг човек. И то точно по този начин.

# 531
  • София
Наистина ли е имало предаване с подобно заглавие? Това е направо отвратително - Милост защо? Не е осъден, не е пострадал, защо милост? Не мога да схвана!  Да не би самият Максим да беше там? Направо е нечовешки нагло. Споделете повече инфо за предаването моля.

Аз съм от хората, които стояха по нощите да ги гледат, наистина се вълнувах много, защото от личен опит знам какво е напрежението при работа, отнела години, и представяне от няколко минути, което може да срине всичко. МНого им се радвах на успехите, стисках им палци и следях първенствата им. НО  не мога да имам милост към никого в подобна ситуация. Той вече е убиец, това е истината.

# 532
  • Sofia
НО  не мога да имам милост към никого в подобна ситуация. Той вече е убиец, това е истината.
newsm10 Аз съм на същото мнение.

# 533
  • София
В момента дават пресконференция на Максим и Албена по канал 3.
Нека някой я изглда и да разкаже, моля. Трябва да излизам, а е много интересно.  Praynig

# 534
http://www.dnes.bg/article.php?id=42644

Цитат
Сутринта в деня на катастрофата отидох на подводен риболов, след което бях вкъщи и с познати пийнах само две-три глътки домашна ракия, след което се качих в колата като дори съм забравил, че съм употребил алкохол.

Цитат
Готов съм да понеса най-тежкото наказание, ако това ще доведе до спиране на войната по пътищата, каза Стависки.

Мъченик!  Whistling

# 535
Аз не мога да се призная за виновен, докато не станат готови всички експертизи, каза Стависки, като посочи, че има съмнение в изготвянето на пътната експертиза.

Според мен е обърнал поне 3......чашки, то за руснаците (повечето), чашка=глътка. Много нагъл ми се струва.

# 536
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=1111843

# 537
"Това, че сме известни, не ни помага, а само ни вреди, защото ако не бяхме световни шампиони, този случай може би щеше да остане само в полицейските хроники", допълни Албена.
 newsm78
ВЕрно ли в нашата държава съдят само известните? И ако не бяха световни шампиони щяха да ги пуснат по живо по здраво? newsm78

# 538
  • София
Не, в нашата държава дават по новините известните. Тук съм съгласна с Албена Денкова. Ако не бяха известни, нямаше да има такъв медиен интерес, а има медиен интерес, защото хората обожават да слушат за нещастието на богатите и известните.

И това не е само тук, така е навсякъде.

# 539
  • по пътя на светлината
Не, в нашата държава дават по новините известните. Тук съм съгласна с Албена Денкова. Ако не бяха известни, нямаше да има такъв медиен интерес, а има медиен интерес, защото хората обожават да слушат за нещастието на богатите и известните.

И това не е само тук, така е навсякъде.
PeaceМного от катастрофите с трагичен край-дори не се споменават ,да не говорим за изхода от заведените дела. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт