Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложение се прави в началото на всяка тема?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са някои съвети за хранене на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложение се прави в началото на всяка тема?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са някои съвети за хранене на деца?
Във форума се споделят различни преживявания относно храненето на децата. Някои майки съобщават, че са преминали към алтернативни формули като Nan или Humana и са забелязали подобрения, като например облекчаване на запека. Освен това се споменава, че констипацията може да бъде причинена от болничните храни като Фризолак и Нан и се препоръчва консултация с лекар по въпроса.
-
Какви съвети се дават на деца, които са изписани от болницата?
-
Какви съвети се дават на майките, които се притесняват за здравето на децата си?
жорко е добре и слава богу няма място за притеснение.след време може да се наложи да сложим очилца но не се знае още,доколкото разбрах криотерапията води до кривогледство или до късогледство но това не е фатално.надявам се и вие и дечицата ви да сте добре и много целувки
Пък и по принцип, разбира се...Ние почти по цял ден сме навън, бебчо изобщо не го сдържа вкъщи..само като сме на разходка има мир. Прибираме се малко преди да се върне татко му от работа да направя нещо за хапване, ако не съм купила накакво готово ядене
....Не ми се мисли как ще е зимата, ако е сурова
Дано циганското лято продължи по-дълго
Само така........ 

. Таткото, малкия, а май и мен ще ме почва.... Днес поне докито каза, че на Тери са само сополките, гърлото било спокойно и дробчетата са чисти, температура също няма. Изписа му капки за нослето. Вече ми е голяма мъка да му впръсквам Стеримара и да ползвам аспиратора - рев до скъсване. С капките също едва го прилъгах. Трябва ми поне още един чифт ръце. Снощи беше много лошо. Само като го сложех в креватчето и почваше да плаче, защото му се запушва нослето и той се буди от страх. А иначе така му се спеше на горкото. Накрая се предаде и заспа на рамото ми. Хубавото беше, че не се буди цяла нощ. Това е трета по ред такава хрема дето кара. Сутринта се опита да кашля, но предполагам са секретите, които се стичат от нослето. 

).