Отговори
# 45
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тук сме... И аз чакам някой да се появи. Приспах звяра и хоп на компа. Ама ми разказа играта отново. Приспивахме се час и половина.  Twisted Evil Дано да е заради зъбки, защото вече откачам така.  #Crazy

# 46
  • София
Слиипи, ето така успях да го хвана днес преди банята.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=22[/img]
 водата тече в/у него и не знам как не се плаши? А то и аз си правех разни сметки за захранването, но пропускаме "шефовете".
Ели, с характер си е детето. Представям си как си се чувствала. Даде ми идея, почвам да давам бисквити и го записвам на кухня пък дано прояде нещо.
Кали, оздравявай бързо, че много лошо в тези жеги и болна  Hug.
Фрики, аз се отказах да го приспивам в леглото. Не е правилно, но ми е по-лесно. Иначе трябва да го носим на смени с таткото. Сега го приспивам за минутки и после с татито се изнасяме в хола, докато царчето спи ето така http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=24 . Иначе го центрирам преди да стана  hahaha.
Мире, нищо не давам вечер. И да искам не иска, направо не знам какво да го правя.

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 12:04 от Lovi

# 47
добро утро  food010

ако успея да напиша нещо, че Пламена ми докопва клавиатурата вече  Twisted Evil

За спането- заспива си сама  Peaceда чукна на дърво само два или три  пъти съм имала издънки до сега и то ако е превъзбудена  Tired

Лови- аз  нищо не виждам от снимките  Rolling Eyes

Кали Ма- оправяй се  Praynig ама то щот ти е малко бирата, затова си се разболяла   Wink

Евелинка- е разубеди ме скоро да не хода на масаж  Mr. Green или да плащам на мъжо той да го прави, така поне парите в семейството ще останат Laughing

Мики - добре дошла отново, ама покрай топлото време повечето са навън и не пишат  Confused

хади че много мрънка вече  Crazy

# 48
  • София
Сега стана  Grinning.

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 12:41 от Lovi

# 49
Здравейте!
Змеят такъв номер ми спретна тази нощ - събуди се в 2.30 и реши да си играе Twisted Evil. Едва го приспахме с баща му, за малко да изяде боя. Нито беше гладен, нито жаден, наспал се и сочи към играчките, да му светнем лампата и да си поиграе. Дано да е било еднократно  Tired.
Сега съм го оставила да се храни и го слагам да спи, че едвам гледам.
И се е научил от време на време да ми вика ; "айдии, ела" ("хайде ела"). Ега ти първите думи  Crossing Arms.
То за масажа имаше и още, ама ме мързеше да пиша. И аз няма да повторя.
Лек ден и  Hug!

# 50
  • София
Hey, niamam kirilica, zatova niama da pisha podrobno, samo da vi kasja, che sme v Kardjali ot 1 sedmica i vsi4ko e strahotno, hodim vseki den na basein i mnogo se zabavliavame. Celuvki ot nas!

# 51
  • Виена
Добър вечер на всички  Hug
 Аз май не съм ви писала,но първите дни като се прибрахме в БГ и на дъщеря ми и избиха пъпки.Аз си мислех,че е от ухапване,но се оказа,че е шарка.За съжеление заразихме едно детенце(на брат ми на приятелката синът и).На него пъпките му избиха малко преди да си тръгнем.Мислех,че Влади се е отървал,но явно не е.Вчера му излязоха две пъпки по вратлето и днес като се загледах има и по главичката и си е точно шарчица  Rolling Eyes.Пъпките са с бели гнойни връхчета и вече почват да избиват.Явно е хванал от момченцето,а не от кака си,което няма значение де.Ама нищо,нека да я изкара докато е по-малък,че уж по -лесно се карала.Макар,че Румката също я изкара много леко.Нямаше и кой знае колко много пъпки.
 За спането хайде да кажа и аз  Crazy.Вечер си заспива сам.Оставям си го в леглото и бързо излизам.После като си лягам умирам от смях  Laughing,все в различни пози заспива и в различни краища на леглото го намирам.Иначе сутрин кзм 6,7 като се събуди гладен си го взимам при мен да яде и си се гушкаме до към 8 ч.И вече през деня спи още 2,3 пъти,но на моето легло,по-лесно ми е да си го приспивам,а и имам нужда да си го гушкам  Heart Eyes
 Лови голям сладур е бебко  Heart Eyes.И колко е пораснал...
 Лека вечер  Hug

# 52
Здравейте. Аз съм нова тук, а и май малко съм позакъсняла, но все пак да се запиша.
Сина ми е роден на 24.10.  - 2.900 кг. 48 см. с термин 12.11.
Много не съм на ясно как се ползва точно този форум, но се надявам с ваша помощ да наваксам  newsm17

# 53
Здравейте, момичета!И аз съм нова мама, която желае да бъде включена във веселият отбор на октомврийките  , макар че моето малко момиченце всъщност е септемврийче , но тук при вас честичко попрочитам темите и много бих се радвала ако ме приемете във "виртуалното си пространство " Rolling Eyes Казвам се Димитрина , а дъщеричката ми Ива се роди на 24.09.2006г. с разнмери 2.950 кг. и 50 см.

# 54
Добре дошли на новите мами!   bouquet
Теди, бързо да преборите шарката!
Лови, страшен образ е сладурът!  hahaha hahaha hahaha

# 55
Добър ви ден. Hug
Добре дошли на новите мами настанявайте се удобно при нас. Hug
Лови наитина много е сладък Косето и страшно голям ми се вижда... PeaceНе знам какво не яде но изглежда много добре. Grinning
Теди бързо да ви отминава шарката. Peace
Ние сме добре.С майка ми вече ми е по-спокойно но тя другата седмица си тръгва и ще ми е малко скучно но няма как. ConfusedПо цял ден с изключение на следобедите сме на разходки и тя също си почива много добре тука. FlutterСега по цял ден се опитват да тренират ходенето но ми се струва че малкия си е доста мързелив.Иначе в проходилката е фъртуна.Абе намерил му е лесното.
Ние няма да ходим на море понеже майстора на апартамента идва сега в понеделник и почивката ни се размина.Но здраве да е важното е да стават нещата по-бързо. Peace
На всички които са на почивка им желая една незабравима и приятна ваканция. Hug
Приятен ви ден от нас с Калоянче...  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Здравейте,мамчета!Добре дошли на новите мами!  bouquetНие днес се каним слетобед да ходим нa  eдна местност на 3км от града ни,в която има гора и много място за забавления за малчyганите.Мястото е много разпyскащо както за децата,така и за нас.Има беседки със масички и столчета,опъваме масите и си пием биричката докато децата щyреят.Хем вълка сит,хем и агнето цяло,май така се казваше.Нашата беба снощи ни спретна номер.Бяхме на моренце и явно от смяната на въздyха като заспа към 8h и отпраши до сyтринта.Пропyснахме и къпането и последното хранене,aма хyбавото е че и мама си поспа.Да видим днес как ще е ? PeaceТеди,бързо да ви минава шарката.И нашата кака я изкара миналата година,спомням си че я мазах със някакво спиртче,за да не я сърби и да не се чеши,че после оставали белези.Но пък отмина за около 10дни.Дано леко отминава!Лек и приятен yикенд на всички! Hug

# 57
  • София
Здравейте и от нас!

Ние утре заминаваме на море, а аз все още не съм започнала да приготвям багажа. Не ме мързи, но още се чудя кое да взимам и кое не.

Лови, много сладък тоя разбойник - пу-пу.
Теди, дано мине бързо и да не я усетите. На мен това ми е голямо притеснение ако Венци се разболее, защото аз не съм я карала.
Didi81, vembi, добре дошли. Дано ви хареса при нас! Hug
Мире, не се ядосвай за почивката. Хубаво е, че поне си заедно с майка ти.

Венци вече се опитва да ходи, а мама остана без кръст. Любимото му занимание е да гоним топката и той да я рита. Вдига крак и рита, после замръзва в тази поза. Много е смешен.

Това е от нас! Аз ставам, че малкия беснее тук до мен. Пожелавам ви приятен ден!

# 58
Благодаря ви много за гостоприемството на всички  Hug. Радвам се да се запозная със всички ви.
На heart весело изкарване на морето.  Да те предупредя, че първия ден детенцето може да ти спи по цял ден, да се запече или обратното  smile3505. Не се притеснявай - това е от смяна на климата. Нашия спа първия ден и на втория вече си беше супер.
Здравейте и на assia75, mira sm , sleepy и Didi81  newsm51

# 59
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мами!   bouquet  bouquet  bouquet
Теди, дано мъничето скоро да се оправи!  Hug И аз мисля, че е по-добре да изкара шарката сега.
Лови, голям сладур си имаш!
Харт, и нашето любимо занимание е същото, дай му топка и да рита  Crazy!
Мира, не се ядосвай, по-добре да се започне ремонта и по-бързо да се приключи.
С Благун бяхме на детски рожден ден и той подивя от кеф. Изяде къде каквото видя по масите. Хем беше най-мъничък, не предполагах, че е такова диване. Ама хубаво си играеше с децата и се радвам, че поне засега не проявява агресивност.
Да ви се оплача - днес следобед ни удариха с колата. Заради една тъпа женска овца, която пресичаше с детето с на червено. На бул. "Европа", където колите карат с доста висока скорост. Застанала като пълна патка на средата на булеварда, хем има светофар, но явно не й се чака 30 секунди. Детенцето се изскубна от ръцете й, добре, че Митко ги видя по-отдалече и успя да спре навреме. Аз направо изтръпнах. В този момент нас ни блъснаха отзад и то доста силно. Колата след нас не успя да спре и доста лошо й се нагънаха ламарините, цялата предница беше счупена. На нас нищо ни нямаше, задната броня пое удара и дори кривнатото почти не се забелязва, но коланът ми се впи в коремчето и сега ме наболява. Честно ви казвам, идваше ми да излезна и хубаво да я набия тази, че и пред детето й. Тя естествено бързо се изпари. Даже полицаи имаше наблизо (те си седат там, че отсреща има бензиностанция) и като видяха дойдоха да ни питат дали ще се разберем и се притесниха, че съм бременна и да не съм се уплашила. Удивиха се на акъла на тази жена. Не писаха акт на човека зад нас, че както казаха това "беше малката беля", пък и Митко каза, че нямаме претенции.
Внимавайте като пресичате с малките сладурковци, защото не винаги може да се спре!

Общи условия

Активация на акаунт