Тук сме... И аз чакам някой да се появи. Приспах звяра и хоп на компа. Ама ми разказа играта отново. Приспивахме се час и половина.
.
.
да чукна на дърво само два или три пъти съм имала издънки до сега и то ако е превъзбудена

ама то щот ти е малко бирата, затова си се разболяла 

.
.
! 
.Вечер си заспива сам.Оставям си го в леглото и бързо излизам.После като си лягам умирам от смях 
.И колко е пораснал...

Не знам какво не яде но изглежда много добре. 

Сега по цял ден се опитват да тренират ходенето но ми се струва че малкия си е доста мързелив.Иначе в проходилката е фъртуна.Абе намерил му е лесното.

Ние днес се каним слетобед да ходим нa eдна местност на 3км от града ни,в която има гора и много място за забавления за малчyганите.Мястото е много разпyскащо както за децата,така и за нас.Има беседки със масички и столчета,опъваме масите и си пием биричката докато децата щyреят.Хем вълка сит,хем и агнето цяло,май така се казваше.Нашата беба снощи ни спретна номер.Бяхме на моренце и явно от смяната на въздyха като заспа към 8h и отпраши до сyтринта.Пропyснахме и къпането и последното хранене,aма хyбавото е че и мама си поспа.Да видим днес как ще е ?
Теди,бързо да ви минава шарката.И нашата кака я изкара миналата година,спомням си че я мазах със някакво спиртче,за да не я сърби и да не се чеши,че после оставали белези.Но пък отмина за около 10дни.Дано леко отминава!Лек и приятен yикенд на всички!

. Радвам се да се запозная със всички ви.
. Не се притеснявай - това е от смяна на климата. Нашия спа първия ден и на втория вече си беше супер.

И аз мисля, че е по-добре да изкара шарката сега.
!