Татковци с мотори?

• 113 854
  • 399
  •   1
Отговори
# 90
За Казанлък другата седмица, колко се събрахме?
Ние сме лесни за разпознаване - моторите са еднакви  hahaha hahaha hahaha
Със GSXR 1100 сме, каската ми е на пеперуди  Flutter ни мож ма пропусна  Joy

# 91
Да вземем даси залепим по една лепенка с форум - имената ли , какво да направим, че да се разпознаем......то все пак мотори и хора ще има много , както винаги .

# 92
По част от моторите има лепенки на мотокомпас /на опашките/, а и всички сме със сузуки.
Оффф така няма да стане, ще типиша на лс.

# 93
  • България Сливен
Моя мъж има мотор и дори се радвам.
Има Харлей и не кара бързо, просто се наслаждава.
Знам, че обича в хубав ден просто да излезе и да си кара някъде извън града.

И моят мъж има Харлей  и то с варненска регистрация, Олинце! Wink Усещането на мотора е върховно!                                                               

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 23:53 от Ekcnpec

# 94
Да се запиша и аз като съпруга на моторджия!  Hug
Когато се запонахме караше Хонда 919,после я смени за 954,но и нея продаде,макар че беше уникална.Карана от някакъв луд фен в Италия,беше й набил сума екстри. Crazy Както и да е,нещо протече,мъжа ми се нервира и я обяви,като се надяваше,че никой няма да се обади,но-факт-вече няма мотор.Сега се заглежда по Кавазаки ZX10! Ще видим точно кога ще вземе.Няма да чакам дълго.  Wink
Аз се возех преди,но от както негов приятел падна и е вече 1,5г. в инвалидна количка,много се стреснах.  Rolling Eyes Не съм се качвала,ама то и 954-ката нямаше задна седалка и степенки,щото си беше спорт! Wink Не знам кога ще преодолея страха,но като ви чета с какъв кеф се возите,ми се прииска и на мен.  Party
По принцип не съм против моторите,но малко се дразня,защото всяка свободна секунда (и хубаво време) мъжа ми е с мотора да кара. Rolling Eyes За това понякога ми прекипява и му спретвам леки сценки,но ми минава бързо.  Wink
Това е за сега!
Ще следя темата с интерес! Peace
 Hug

# 95
Хей , не можахме да се намерим на Казанлък , а така ми се искаше да се запознаем . Както и да е , съборът ( с ЛЕКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ) стана добре, аз лично се забавлявах на макс.

# 96
Не ми се коментира.....  Sick
Зара, изключенията никак не са леки за Търновчани, не останах с добри спомени от този събор, като пряк свидетел на случилото се  Sad
Много кражби, много излагация имаше.
Ако ходим на Средногорие /в което много се съмнявам/ ще е хубаво да се видим.

# 97
Нищо не съм видяла , защото ходихме с моя мъж до язовир "Копринка" и до Казанлък , защото Дамяна поръча да и купим подарък . Купихме и на двете ни кукли подаръци . Пихме кафе и се мотахме . Можеби през това време са станали боя и останалите ужаси , за които прочетох едва вчера в мотозоне. Всъщност съм отвратена и ако бях разбрала по - рано за какво иде реч , предходният ми пост изобщо нямаше да има този вид .
Аз имах предвид под леки изключения дъжда в петък и високите цени . Но разбирам , че това е най - малкото , което може да се напише като минус . Познайте следващите години колко мотора ще отидат на съборите на БМА . Направо са си били автогол . Пребитите момчета били много зле . Надявам се да се оправят по - бързо .
Бендида , много исках да сезапознаем , гледах да видя микробуса ви и така и не можах да го видя . Къде точно бяхте се разположили ?

# 98
Остана си разположен в гаража  hahaha
Много хора се уплашиха от времето, на други им порасна работата буквално за часове и организацията ни отиде по дяволите.
Аз също исках да се запознаем, но и това ще стане, ако не  на събор на БМА, то може просто да го ползваме за явка  и да дръпнем заедно на някъде  Grinning
Мисля, че събора в Берковица не е на БМА може там или в Благоевград, има време, ще го измислим  Laughing

# 99
А ние смятаме другата седмица да отидем на събора на "Тъндърс"-Русе . Те са или не са в БМА ? Лелееее , какви неща взехме да се питаме вече Thinking Thinking , направо не е за вярване .
Ако ми беше казал някой , че ще станат такива помии на мотосъбор , сигурно нямаше да му повярвам.

# 100
Аз пропуснах събора в Казнлък, защото се разболях и ходи само мъжа ми в събота. В неделя идваха Цанко от Попово и жена му и се запознахме с тях, много готини хора. Миселхеме да ходим в Русе, но като чета какво става и може да се откажем

# 101
  • Русе
Здравейте! Не мислех да се включвам, но след двудневно четене на отзиви за случилото се в Казанлък( в Мото зоната, а сега и тук), реших да го направя все пак. Не съм била там, така се получи, затова няма да коментирам "наказателната акция". Но все пак - нека не заклеймяваме събора в Русе - нека да дадем шанс на домакините - все пак вероятно са вложили доста усилия в организацията на събитието и един бойкот би бил доста груба мярка. "Thunders MC "не са БМА, за да го отнесат - просто по нещастно стечение на обстоятелствата събора им се падна на следващата седмица след случилото се в Казанлък....

# 102
Не става дума за бойкот. Далеч съм от тази мисъл. Но, не желая да си тръгвам с автобус за София или с кола... защото някой смешник ми е откраднал екипировката, или да търсим бус да си приберем мотора защото друг клоун му е свил скоростния. Не желая да ставам пъдар на вещите си и да влача посред лято кожа на гърба си. Много дребни души са яхнали мотори  Crazy
Останалото няма да кометирам .....

# 103
  • София
Момичета, давам линк към темата в мотозоната. Виждам, че някои четете там, може да се запознаем)

Ние не ходим по събори - аз ходих на един в Перник и един в София, приятелят е бил на още два през годините... не ни е по вкуса. Той е на мотор от 18 години вече, аз от 3, но просто те си ходят една тумба да карат по разни маршрути, а аз съм градски...

Така или иначе съм силно възмутена от станалото, защото са използвани варварски методи, за да се налагагат правила, с които хората ако са искали да се съобразяват, са щели да членуват в БМА.

И заради тази изява на ниско самочувствие и дребно сребролюбие е пренебрегната сигурността на другите посетители.... до колкото разбрах освен вашите неща са изчезнали още две екипировки от палатки, както и едни куфари от мотора на едно момче. И няколко още опита за сваляне на огледала и други дребни части....

отврат!

Желая ви слънчево време и по-малко дъж този сезон))))

http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,29055.msg302354/topicseen.html#new

# 104
На мен никой нищо не ми е взел, говорех за момичето с екипировката и момчето със степенката и скоростния и това, че и ние не сме застраховани.
Ходим само по събори, около които има какво да видим и да разпуснем с приятели.
Жалко, че дори и Розите да нямат нищо общо, един от най-хубавите събори ще остане спомен за много хора, които повече няма да го посетят  Cry
В мото-зона от неделя вечер се коментира случката, четох, четох и ми писна. Дъвче се едно и също  Stop

Общи условия

Активация на акаунт