Татковци с мотори?

• 113 884
  • 399
  •   1
Отговори
# 165

Защо да не си поговорим и за майките с мотори?!!??!Аз съм една от тях (смисъл имам мотор,а бебе надявам се до няколко месеца)и ми е доста трудно да съчетая двете неща.И естествено се лишавам от мотора и т.н.Лятото тепърва започва,а аз немога да се отдам на любимото си хоби,защото на бебо няма да му е добре!!!А,после пак-кърмене,това онова и така цяла година без мотор.Сигурно на някой от вас ще им се стори преувеличено или........нз,но ако иам и други жени-бъдещи майки моля дайте ми съвет,кураж.....................или просто вашата история която да ме поуспокои  motor newsm20

# 166
Мотора си е готин начин на придвижване. Последно имах такъв като ученик (балканче).Сега акала ми е пак като на ученик и за туй си взех това:
http://img17.imageshack.us/img17/3492/image340h.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/57/image341n.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/2263/image342a.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/2469/image346r.jpg

# 167
  • София
Здравейте, и аз се записвам. Нашия татко е с мотор. Голям фен е и аз също ама откакто си имаме принцеса Калина май все аз търпя ограниченията. Ех съдба.... Mr. Green
Вярно е че, като че ли шофьорите не пазят мотористите, по-скоро имам чувство че ги е яд мотора като мине покрай тях и се нареди най-отпред в задръстването. Затова пък моя мъж е гласовит и редовно обяснява на някое задкормилно устройство за какво служат светофарите и мигачите  Joy

# 168

Защо да не си поговорим и за майките с мотори?!!??!Аз съм една от тях (смисъл имам мотор,а бебе надявам се до няколко месеца)и ми е доста трудно да съчетая двете неща.И естествено се лишавам от мотора и т.н.Лятото тепърва започва,а аз немога да се отдам на любимото си хоби,защото на бебо няма да му е добре!!!А,после пак-кърмене,това онова и така цяла година без мотор.Сигурно на някой от вас ще им се стори преувеличено или........нз,но ако иам и други жени-бъдещи майки моля дайте ми съвет,кураж.....................или просто вашата история която да ме поуспокои  motor newsm20
Имах ЧЗ, по план, тази пролет трябваше да се обзаведа с нов мотор, ама се оказа че чакаме бебе... Е мотора остана за догодина....
Zozo, аз мисля, че след като се роди бебето, ще можеш пак да караш, за по малко, ама... Аз се успокоявам с факта , че и догодина ще има лято и мотосезон.... Hug

# 169
Здравейте,

Съпругът ми имаше мотор преди години, който продаде и от тогава му е мечта да си вземе нов. Сбъднахме мечтата и сега един ентусиазъм, едни планове - иска за годишнината от сватбата да ходим с мотора  и още две семейства с мотори до Виена.

Поръчаха ми шлем, но другата екипировка ще си я купувам от чужбинско. Има ли някой, който продава яке на приемлива цена, за да мога да пътувам все пак комфортно, не са малко километрите, а там ще се сдобия с новичко.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:03 от Седящият Пън

# 170
защо не пробваш да потърсиш в магазините за втора употреба, трудничко ама изпадат читави работи, колкото да стигнеш до там! Благородно ти завиждам за предстоящото пътуване  Blush

# 171
Аз мога да ти кажа в София откъде да купиш , но ти май си от Севлиево.

# 172
Виж в обявите в Moto zone!Също и в Ибей има изгодни. Peace

# 173
Хайде, бройте ме и мен във вашите редици, Вчера лудата глава дето съм си взела за съпруг се стовари с едно кавазаки 636 и от сега нататък няма да има спокойствие,колкото и да ми се обяснява и обещава че ще кара спокойно, не му хващам вяра, дано господ го пази.

# 174
  • Пловдив
С дамската екипировка е малко трудничко в БГ. Но в ибей изпадат хубави и изгодни неща, друг е въпросът, че екипировката си тежи и доставката е доста скъпа, та малко се обезмисля пазаруването от чужбина по интернет.
До Виена си е доста път, аз лично не бих тръгнала без яке, ръкавици и поне наколенки, шлемът е ясен  Peace
Solletka, ако искаш ми пиши на лични, може да измислим нещо  Peace

# 175
И моят мъж е моторист. На мен михаресва да ме вози, да се разхождаме с мотора...като миналото лято.Ма нали ще ставаме родители и аз не мога да се возя вече.Понякога ми е много тъжно, защото цял ден го чакам да се върне от работа, а той се връща взима шлема и отива да покара два- три часа а за мен никакво внимание  Cry. Ама не исакам да го ограничавам, защото той ми разрешава да правя, всичко, което ми харесва. А и той какво ми е винивен, че съм малко хипопотамче, бременно в осмия месец и не мога да правя почти нищо.

# 176
моя мъж не е моторист и изпада в стрес от мисълта, че догодина пак ще се кача на мотора, ама се ограничава само с леки забележки от време на време  Joy , сега като чета темата осъзнавам,  действително колко се притеснява...

# 177
Така , така , множим се , много се радвам , че има и други , коието не са изоставили това бензиново хоби заради родителството . Ако се видим на някой събор , свиркайте.Ние ходихме на Ямбол , Казанлък и сега другата седмица , живот и здраве смятаме да скочим до Русе .

# 178
Айдееее...вече и аз съм вътре. Още в много начален стадий,но чудовището вече е пуснато на свобода. Ето и моята мото-мечта:

# 179
Айдееее...вече и аз съм вътре. Още в много начален стадий,но чудовището вече е пуснато на свобода. Ето и моята мото-мечта:

Добре дошъл, хубава хондичка  Grinning, пожелвам ти да не е само мечта

Общи условия

Активация на акаунт