Татковци с мотори?

• 113 886
  • 399
  •   1
Отговори
# 180
Хей , мото мами , я си кажете коя на кои мото събори ходи този сезон ?
Айде аз да започна първа : Ямбол , Русе , Казанлък , Разград и живот и здраве смятаме да посетя и събора в Сопот . А вие ?

# 181
Браво на вас ние пропуснахме всички . Ходихме само на откриването в Пловдив и София и после родих  Mr. Green . Сега плануваме началото на октомври да ходим на закриването в Пловдив с малката да и направим севтето  Crazy

# 182
Здравейте,и на мен тази година ми е мн.слаба,не съм посетила нито един събор Sad

# 183
  • Пловдив
В Стара Загора бях аз, блъснаха един приятел и се прибрахме скоропостижно  Tired
А в събота блъснаха още един приятел на магистралата, в болница е сега и не е хич добро положението, стискайте палци  Praynig
И двамата са си карали с нормална скорост, шофьорите на колите не погледнали преди да тръгнат да минават в другата лента  Sick
Не ми се качва на мотор в момента, много ми е криво  Tired

# 184
Дано всичко се оправят бързо . Мен винаги от това ме е било страх . Така насред София една патка беше засекла мъжа ми , добре че се размина само с натъртвания .

# 185
Стискам палци .Много е лошо положението ни сред останалите  участници в движението - никой не ни зачита.

# 186

Здравейте мото-мами !
Стискам палци за пострадалите  Hug
Тази година се лишихме от съборите ,но за сметка на това
вчера се завърнахме от 12 дневно пътешествие с мотора.
Главната ни цел беше MOTO GP-то в Бърно Чехия ,та покрай него пообиколихме цяла Чехия,Унгария,Австрия и Сърбия .
Нямахме никакви произшествия ,всичко мина добре и се завърнахме пълни с впечатления и носталгия за децата
Снимки по-нататък като ги свалим

# 187
Хей , мото мами , я си кажете коя на кои мото събори ходи този сезон ?
Айде аз да започна първа : Ямбол , Русе , Казанлък , Разград и живот и здраве смятаме да посетя и събора в Сопот . А вие ?

Този сезон при мен беше много куцо. Все нямаше къде да пласирам дребния, успях само за Монтана, Леденика и Крушуна. От последния нях малко разочарована, не очаквах да е на средата на нищото, но хубавата компания компенсира  Party
За Сопот и дума не може да става да го изпусна  Mr. Green
Дай да се намериме там, че имам повод да почерпя  Laughing

# 188
Айде да се намерим , супер ще е . А щом е за черпене  - винаги насреща  Mr. Green
Мен не можете да ме сбъркате - дребна , ниска , слаба с дълга коса ( черна ) под дупето .

# 189
Аз както е тръгнало, няма да се разпиша тази година на нито един събор smile3511, първо бременна, после прясно родила... някак си не се виждам и за Сопот.... а ми се ще, че ми се вие чак!

# 190
ДобрА вечер!

Що не бръмнете до тук?

# 191
  • Пловдив
ДобрА вечер!

Що не бръмнете до тук?

Живот и здраве, ще бръмнем  Wink

# 192
ДобрА вечер!

Що не бръмнете до тук?

Ееееее, съвпада с дядовия фест  Crazy
Айде да се намерим , супер ще е . А щом е за черпене  - винаги насреща  Mr. Green
Мен не можете да ме сбъркате - дребна , ниска , слаба с дълга коса ( черна ) под дупето .

Зная те аз  Mr. Green Ще се оглеждам  cheers

# 193
Добре де , как така се оказва , че много хора мен ме знаят или познават , а аз не се сещам кога и къде сме се запознавали ?
Е карай , то не е късно де .

# 194
Здрасти на всички моторджийски семейства!Решихме и ние да се впишем.Нашия тати и той дърт рокер го дава.Има си мотор -suzuki marouder.Горкия не го е карал от една година-то бременности,то бебета-а той е солидарен с мен,щом аз не съм кацнала отзаде и той не го кара.А на съборче и на мен ми се ходиии-последно на Бакаджика ходихме май миналата година беше newsm78.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 12:54 от ивета81

Общи условия

Активация на акаунт