Отговори
# 15
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Лелееее...срам ooooh! Ми честно казано изобщо не се зачетох, видях че се споменават количества вода и съм решила, че е точно технологията за работа с агар.
Извинявам се много   bouquet
Пак потърсих (този път се позачетох), виж тук и тук

# 16
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
мерси...

проблемът е, че предишния път исках да разбия сметана и да сложа агар, за да не спадне, защото беше крем за торта.
не само спадна, ами и попи в блата Rolling Eyes

иначе с варене няма проблем. но при употреба на нещо, дето не може да се вари стават фалове.
днес може да пробвам да направя аспик....ако ми дойде музата де Wink

# 17
  • Мнения: 28
От къде може да се купи агар, в по-малки количества разбира се, за домашна употреба?

# 18
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
От къде може да се купи агар, в по-малки количества разбира се, за домашна употреба?

aми моят е в малки количества, за готвене си е...
в Бг незнам къде има, не съм търсила, но може да има по диетичните магазини.

Общи условия

Активация на акаунт