ПЛЕВЕН в края на август

• 14 252
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Здравейте всички!!!
Ние вече сме в Плевен и реших да се включа да ви поздравя,понеже не мога да изчета всичко което сте писали и не съм в час с много неща.Разбрах че има нови бебета,да са живи и здрави и да радват мама и тате.
Чуваме се с Джина и тя ми каза че ще има ново посещение в дома,и аз ще се включа като купя пак нещо,памперси например защото разбрах че това е най нужно засега.Но няма да идвам с вас защото не мисля че ще се сдържа да не се разрева пред децата,а пък така ще ги натъжа и тях.Джина ме помоли като се разберете кога ще се ходи да и звънна за да и  кажа,тя си е на село и ще се върне в петък.
Е това е засега от мен.Бързо оздравяване не болните дечица.  bouquet

# 136
  • плевен
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА  МИРАМА!ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО.

# 137
Здравей те и от мен аз съм Мадлена и имам три слънчица!Батко Криси на 6г кака Стефи на 4г и Жаклин на 2месеца!
Наталка ми каза за "плевенските мами"и много се зарадвах че ви има!
За сега не мога да пиша много че ни мъчат едни колики, но когато имам време...
Поздрави на всички от нас!

# 138
  • Разпиляна във въображението
Честито бебче на Мирама! Да е жива и здрава и родителите й много да й се радват!

Добре дошла на Мадлена!

# 139
Честито на Мирама! Да е живо и здраво момиченцето й!

Добре дошла, Мадлена! Сигурна съм, че при нас ще ти хареса  Hug

Бързо оздравяване на болните дечица!

# 140
Благодаря ви и аз съм сигурна..  bouquet
Мами кажете къде може да се отиде за събота и неделя с три малки деца!Дайте идеи!
Мерси и поздрави!

# 141
  • Плевен
Добре дошла на Мадлена Hug
Благодаря ви и аз съм сигурна..  bouquet
Мами кажете къде може да се отиде за събота и неделя с три малки деца!Дайте идеи!
Мерси и поздрави!
До Рибарица или Шипково например.

# 142
 Честита дъщеричка на Мирама   bouquet  bouquet  bouquet, ех, че хубава новина!
 Добре дошла на малката плевенчанка! Нека да расте здрава и щастлива, с много късмет да е пълен живота й  Hug !
 Аз снощи се усъмних  Embarassed , защото терминът на Мирама беше средата на октомври, но мама Ася  излезе много права Peace!

Добре дошла  на Мадлен  bouquet с трите слънчица!

И се надявам всички болни рожбички вече да са добре! Така ли е?

Дикси, Дивиана, Atrakcia, благодаря за съпричасността ви, наистина имах нужда от такава  newsm51 !

# 143
юхууууу, още едно бебече в плевенските редици, гледам, че и майките се множим,хехехехе

За Мирама и дъщеричката й хиляди   bouquet  bouquet  bouquet

# 144
Здрасти и добре дошла на Мадлен и деца  Hug Вписвам ви в заглавната страница  Grinning

# 145
Добър вечер и от мен

честито бебе на мама Мирама много здраве и щастие на малката госпожица и нейните родители  261uu newsm51

Добре дошла при нас Мадлен.Кажи в кой район на Плевен живееш ( може пък да сме комшийки )

Колко мами останахме за петък за посещението в Дома.Строй се ,преброй се !!! Simple Smile

# 146
Мерси на всички!
galqM живея точно до бокородо!Надявам се да имам някоя комшийка Simple Smile,а и да не сме града е малък!
Мами аз съм нова и исках да ви питам вие събирате ли се,за разходка примерно,за кафе.. Излизате ли заедно!
Аз в тази жега гледам да стоя в къщи на климатика,но понякога излизаме с бебо на разходка!
Ако има и други мами за разходка....
Поздрави на всички!

# 147
Включвам се набързо да честитя на новите мами ДИДА 76 и разбира се на Мирама!
Да й е жива и здрава и все така борбена малката лъвица!

Мадлена, добре дошла и от мен! welcome

Моята Крисунка-муцунка вече не е най-малкото бебе в отбора Mr. Green.....сега ще й кажа, че е кака Grinning. И пак момиченце.....ей,плевенските кавалери да се стягат, появиха се доста моми на хоризонта!

Аз също няма да мога да дойда при това посещение в дома за съжаление, налага ми се да ходим с Криси на работа, ще сме голяма гледка в офиса, дано слушка, че мама й я чака доста работа.

От както Криси будува повече е доста трудно да седна за повече от 5 минути пред компютъра, тя не е капризна и не иска на ръце, но иска да си говорим и като не й отговарям вика..... Crazy

Арита, бързо оздравяване на татко ти! Peace

Всички дечица, които са още болнички да оздравяват много бързо и стига с тези болести, ей! Naughty

Отчетох се и аз! Прохладен ден от мен!

# 148
  • Плевен
Гледам, никой няма.
Къде се скрихте? Как са дечицата, оздравяват ли?
Аз утре ще ходя на зъболекар, записах си час. Някой знае ли какво ми се полага от здравната каса, когато ходя на зъболекар?

# 149
Аз съм тук  Mr. Green Приспах дребен и си чатя в Скайпа  Grinning Тъпо и горещо е! Сутринта го изведох за около 1 час и се прибрахме набързо-ад  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт