Домашни или готови пюрета?

• 7 778
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И домашни и готови. В началото бях много ентусиазирана и приготвях вкъщи. Тези, които знам, че детето харесва приготвям и сега, но има комбинации, които не му се усладиха и вече не пробвам да ги правя. Напоследък повече купувам, има голямо разнообразие, което аз не мога да осигуря, а и ме помръзва, честно казано  Grinning

Месни пюрета яде от скоро, само купени, но не проявява интерес. Не бих пробвала да правя вкъщи, съмнявам се да ги хареса, а и не знам какво месо да избера в магазина.

# 16
Предимно готови,но от време на време зеленчуковото и месното си ги приготвям вкъщи.

# 17
Цитат на: Radina
Веднъж пробвах да му дам домашно зеленчуково пюре,но той  Sick Затова гласувах с готови

Същото! Но сега като "прояде" може да пробвам и домашни Rolling Eyes (ама ме мързи Embarassed )

# 18
  • София
Готови и домашни - много често ги смесвам, за да постигна по-различен вкус.

# 19
  • Букурещ
Домашни и готови.
Зеленчукови нито веднъж не съм давала готови, по простата причина, че Ади харесваше кухнята на мама.
Плодови - готови, никога не съм давала плодово пюре чисто, винаги смесено в кисел например.
Пюрета с месо - само тях съм давала готови, но 50 на 50 - и аз ги правех.
Риба - предимно готова - Semper

Това, което съм купувала е било изключтелно
Hipp, Semper, Alete много рядко.

# 20
  • sofia
Домашни и готови. Готови предимно рибни  - в това отношение съм абсолютно единодушна с Лио - Semper !
 Бимбото си хапваше с голям кеф домашни пюрета, но от готовите признаваше само въпросните Semper i чат-пат Hipp.
 Всичко друго биваше плюто и аз повече от веднъж не съм и опитвала.

# 21
  • Варна
Цитат на: mecho_puh
Никога не съм правила пюрета- винаги готови

И аз така, след 7-ия месец караме основно на храна от ДМК.

# 22
И домашни и готови. През седмицата сме на детска кухня, а за събота и неделя- зеленчуковите ги правя, а за следобедна закуска готово плодово с грис или бисквита. Доста ги харесва.

# 23
  • Бургас
И домашни и готови. За домашните почти не ми остава време защото уча за изпити, но ако си открадна малко му правя картофено и с морков.

# 24
Плодовите ги купувах, а зеленчуковите и месните са само домашни (купувах само за почивката на море).
Гласувах с домашни + готови.

# 25
  • UK/София
Не ми е минавало и през ума да седна да правя пюрета,при положение че пазара е залят от толкова видове марки.Давам на Хип,Семпер,Алете и Ам-ам.

# 26
И домашни и готови давам./Ам-ам,Гербер/

# 27
Ние сме само на готови пюрета.

# 28
Още не съм започнала да давам пюрета, но гласувах и мисля да давам за сега само готови....дано ги хареса мушмурока

# 29
Домашно приготвям зеленчукови и месно-зеленчукови пюрета. Предлагала съм и готови, но детето просто се потресе от тях Sick
Плодови давам готови.

Общи условия

Активация на акаунт