АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 829
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
Честит Първи Рожден ден на Чавдара! С пожелание за безгрижно детство и много здраве!

# 226

Аз съм като в сем-во Адамс. Пепър ми води Лора,аз ги връзвам със София за радиатора,пък да видим...

По този повод има една много хубава семейна игра: казва се индианци и бели. Значи родителите са индианците децата - белите. Та идеята на играта е такава: индианците залавят белите в неравен бой и ги връзват за едно дърво с парцал в устата. Така хем децата си "играят" хем родителите се радват на мир и спокойствие. Още не сме я почнали вкъщи таз игра , ама... мисля че скоро и до нея ще опрем.

Няма да черпя в този пост, остават 5 мин до раждането на Дари. Аз вече съм на магрето и некви доктори се суетят около мен. Или поне преди година беше така. Сега съм сама в хола и се суетя около едно мартини...Очаквайте ме след 4 мин Simple Smile

# 227
Мили момичета, преди една година , точно в този час се появи Чавдара. Вие бяхте тогава с мен искам и сега да споделите радостта ми, от това че имам едно живо, здраво и прекрасно момиченце.
За сега слагам скромна почерпка . И очаквайте включване по късно за разпивка.

Бъдете живи , здрави и вие и вашите слънчица Simple Smile

# 228
  • гр.София
 У-ух,че красота!! Особено едната Simple Smile...

Ами-наздраве за рожденичката и двамата индианци cheers Много да ви радва и обича!

# 229
И аз искам, и аз...
Тъкмо на време се включвам да обера софрата и атрибутите на младежа и да се изнижа съвсем, съвсем незабележимо, защото в момента няма никой във форумската къща  smile3508
Обърквацийке, айде да ти е честита щерката Чавдара (Дара) и да е като майка си остроумна и да не пада лесно по гръб   bouquet И разбира се, да е все така здраво и прекрасно момиченце!!!
Мат оправда и очакванията ми, и неочакванията ми. Използвах го, честно казано, за фон докато гладя и после пак за фон, докато Боб разпалено ми обяснаваше за головите ситуации и новата футболна формация на Пената. Дотук и с очакванията, другото е ясно защо.
Пиперче, ами мила, как няма да ме чака момчето, като го свалях някъде поне три часа бяха  Joy
Бланшшш, аз не случайно наблегнах с едно намигване, че Пиперчето си има една баж лъвица (нищо, че малко заднешком се е промъкнала в рачешкото съсловие), и сега плющи словесните къмшици, че после на нея ще й дойде бая нанагорно  с такава лудетинка Laughing Laughing Laughing
И да споделя една голяма тревога от днес, дето и Мат с благия си поглед и релефно тяло не успя някакси да смекчи. Направихме с Начи едно ДУО падане баж на детската площадка пред всички майки и дечковци, истинско показно за каскадьорите. Върви Начи напред, аз го държа с пръст да не тича като фурия и да падне, и не виждам как се приближавам до една голяма пързалка, която е свързана с един комплекс за катерене чрез подвижно дървено мостче, което идва малко ниско в центъра. Точно под него Начи решава да мине и понеже аз съм забила поглед в земята и съм се прегърбила напред, както сме се затичали с него, в един зверски кратък момент пуква нещо отпред пред очите ми, всякакви звезди, луни и слънца започват да трепетлят и аз изгубвам за частици от секундата представа къде съм, килвам глава назад и тупвам по гръб като узряла тиква (много простичко, уцелила съм с глава дървения кант на мостчето). В този същия миг вече съм пуснала Начи с ръката ми, той както се е забързал, го грабва инерцията, и се килва след две крачки надясно директно в десния заден дървен стълб, който държи тази конструкция. Аз вече съм успяла да наддигна глава и да се изправя напред, но стигна, колкото да го видя как падна с лице към стълба. В следващия миг вече съм при него, няма кръв, само огромна цицина на челото вдясно и на същото място малко по надолу при небцето и устната, там естествено веднага много му се поду и се получи като при боксьорите. Аз пък сега имам страхотна цицина, която вероятно спомага определено да ви пиша такива дълги постове. Адски кофти изпълнение, след него се прибрахме като посрани у дома в стил героите са уморени...Пиша го, за да знаете, че навръщане към вкъщи си мислех за всичките падания и удряния, които споделяте тук, колко много ги съпреживах в тези тягостни мигове.

# 230
  • София
Честит рожден ден на Чавдара! Обърквацийке, нека щерката да ти расте умна, хубава и мнооооого палава, че да задмине великия Вожд на червенокожите Wink

# 231
  • Sofia, Bulgaria

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА ПРИЯТЕЛКА ЧАВДАРА!!!

# 232
  • софия
Честит рожден ден на Дари!Да расте здрава и щастлива !

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИ! ДА Е МНОГО ЗДРАВО, ПОСЛУШНО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!
ОБЪРКВАЦИЯ много радости да ти носи малката принцеса! 

# 234
Леле-е-е, Душе, вие направо сте се размазали ooooh! Релаксирайте... дано да не останат белези  Praynig
Обърквация, внимателно чета всичко написано от теб на индианска тема- нашият татко кръсти малкия още преди да се е родил  Винету, та сега нищо индианско не ни е чуждо  Naughty Дори на мъжката разпивка по повод раждането на Виктор един приятел подарил на таткото голя-я-ямо перо от пеликан- за младия индиански вожд Crazy Сигурно съм писала как веднага след раждането на малкия звянал у техните да се похвали, че има син, и явно е казал, че е Винету, та свекърва ми крайно притеснена звъняла два дни по- късно "Коле, кажи как се казва това дете, че ме е срам като ме питат хората да казвам Винету "  hahaha
Все още наши приятели го знаят като Винету... името май се наложи   bowuu
А на теб да ти е жива и здрава младата индианска принцеса и само да те радва с бойните си подвизи  smile3540 smile3540

# 235
Честит 1-ви Рожден ден на Чавдара!!Да е винаги усмихната,много щастлива и да раздава  радост и спокойствие на хората около себе си!!

Честит празник и на Обърквация.Много много щастие и любов ви пожелаваме с Марти на цялото семейство.

# 236
Не съм чела нищо след обяд ще го направя сега влизам само да честитя

Честит Рожден Ден на Чавдара!
Да расте здрава, весела, щастлива и мнооого умна! 

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ЧАВДАРА

-ДА РАСТЕ ЗДРАВА,       ЩАСТЛИВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ

Нори наистина сте много сладки  Peace
MimSss и Даяна не ходи,даже като я сложа да стои права и я придържам,все още неможе да стои стабилно сама  Wink,преди няколко дни мисля че пак писахме по темата и се указа,че има доста деца,които все още не ходят,така че спокойно не се притеснявай  Peace
Душе какво се приживяли  ooooh!,дано да сте добре  Peace
Елфче и аз досега не съм правила пюрета,все още ги купувам,а от 01.09 започвам да и взимам храна от кухнята  Laughing
И аз умирам за сън,но майче скоро няма да се наспя  Mr. Green,а и мъжа ми в последно време е почнал много да хърка и ако не съм заспала преди него,цяла нощ немога да заспя  Twisted Evil,снощи даже го изпратих в другата стая,че и детето взе да се събужда  #Crazy
Валкааааа тъкмо се чудих къде изчезна и ти се разписа  hahaha hahaha
Цвети чакаме снимки,много обичам да разглеждам снимки с бебета  Heart Eyes

# 238
Честит рожден ден на Дари! Прекрасно детство и безброй лудорийки за радост на дивите й мама и тати!

Честито и на вчерашните мъжки сладурковци.

Честит празник и на муцката! Мацка, бъди здрава, щастлива и обичана мама и жена.

Нори, много сте хубави, баш за корица сте се барнали! Браво на адашката на моята коконка.
После ще чета и пиша, че малката е адски крива вчера и днес!

# 239
  • гр.Добрич
Честит рожден на Чавдара!!!

Само аз ли не виждам снимката на Нори, дава ми грешка?

Душе, като ти видях дългия пост си опуках пуканки Laughing, като си мислех че ще разкажеш филма, а то. Много са неприятни тия падания и най-лошото е че точно пред очите ни стават. Уж все съм зад малкия, а той хоп и цицина.
Албена Влади, как е Деничка?

Общи условия

Активация на акаунт