ФОТОШОП 37

• 22 958
  • 588
  •   1
Отговори
# 270
  • София-там нейде в западната част
asyalein защо не пробваш щом искаш да постигнеш ефект на полуразпадата рамка ъгъла да е по-голям,да опира в карая и да сложиш текстура върху него,такава разпукана,че нещо е много "свеж" на останалият фон ... можеш и да пробваш да го поизтриеш в краищата като "изчезнал" да стане и да се слее с фона ... поиграй си и с модето му ... някакви такива идей ми идват  Mr. Green дай по-голяма снимка следващия път че се дзверя в тази малката
карменче рамката е супер но съм съгласна за снимката че не се вързва много с нея ... не знам дали ако пробваш Ч/Б вариант няма да стане по-добре ... а сайта е наистина интересен с добри идей за начина на работа ... вчера до никое време съм висяла в сайта на еми и твоите дето ги пусна преди няколко страници  Flutter
fior честита рожденничка   bouquet

# 271
  • София
Аууууууууууу, Кременче, СУПЕР Е  Hug
Embarassed Hug
Ето още един интересен сайт : http://teeshamoore.com/
Сайта е доста интересен..мдааа. Благодаря, че го споделяш.

Не е нужно всички дружно да изпаднем във възторг и да заприпадаме от кеф на двата сайта. Всеки си има свой собствен мироглед и преценка.
За мен колажите в стил happyrobin наистина са далеч от нежното и детското, но не е нужно да разбираме и най-вече да взаимстваме всичко дословно. Просто показах сайта на мадамата, че съм се вдъхновила от нея. Утре може да се вдъхновя от друг.
Сещам се за една моя друга любимка - французойка, която прави страхотни колажи на малката си дъщеря в доста мрачни краски и дълго време само за нейни неща следях.
В началото се кефех и правех един тип подредба на колажите (толкова разбирах и от ФШ, пък и си ги харесвах) после започнах да харесвам друг стил, да зяпам по чуждите сайтове. Пращала съм и по блоговете на някои от авторите и сега като се сетя умирам от срам, защото тогава съм си мислела че съм направила нещо върховно, но след време ми изглеждат меко казани смешни и неловки.
...Нещо се поувлякох и си загубих мисълта и идеята. ooooh!

По същество :0 Карменчетоо, последната рамка е страхотна, но рамката сама за себе си. Снимката, както е казала Малена не върви. За да "върви" на стила на рамката, аз бих изрязала децата, пообработила да си отиват със специфичното златисто, прегоряло звучене на рамката и ги бих лепнала така:
или така:
На празнеещото място добавяш някакъв либовен, инфантилен текст, който да седи като изкован, преливащ с фона (за да не стане излишен, натрапчив акцент)... Heart Eyes

Надявам се да не ми се разсърдиш на това посегателство.  Praynig
Направих го адски набързо и си личи де съм рязала, мазала с Клон стампа и т.н

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 16:37 от emi_jamie

# 272
  • Вече в моята си приказка...
Забравих да поздравя празнуващите! Весел празникbouquet

Ето нещо от мен, само четки и един елемент+снимка, с екшън за черно-бял ефект.

# 273
Това как ви се струва?

# 274
Ilistavreva, мисля че е много добре! На мен ми харесва! Поздравления!

# 275
  • София
Ilistavreva, Добра е  Peace
emi_jamie, твоя вариант на снимката от рамката на Карменчето е по-добър.

# 276
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Весика, върха си АГЕЙН!!!!  bouquet

Аз днес ще се излагам, ама не ми пука!!!!  Crossing Arms Whistling Mr. Green
П.п. Ако знаех, че това е рамка № 100, можеше да се понапъна и да се постарая!!! ooooh! Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 16:48 от katyadjin

# 277
Момичета, на служебните компютри много лошо се вижда,но Кате, твоите последни ме радват - цветни и жизнерадостни баш по мой вкус Heart Eyes
asyalein, добре дошла!!! За съжаление виждам колажа ти много малък (само аз ли  newsm78), но ми допада цялостната идея.
Това на главата ти ми прилича на ръковината на НДСВ Mr. Green
цял ден само с тея хора се занимавам #Cussing out

# 278
fior честита рожденничка   bouquet
Ели, честит рожденник! Мерси за почерпката Hug
Деситка много готин нов аватор Heart Eyes
KaРмeНчеТо много интересна рамка Wink
Vesika много е готина рамката ти Grinning
MiRa_55 снимката ми се вижда 0малко размазана Thinking
Да ви покажа последната си рамка :peace:0

# 279
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
мацки, мерси за посрещането...

кошничка, малка я виждаш, защото ако и дам по-нормален размер и става 8 мб...
не я знам раковината на НДСВ...

аз сега пак ще ви досадя.
пускам пак нещо. може ли някой да ми обясни как се изрязва фон? то се вижда колко некадърно съм рязала...голяма мъка ми е. с маските още не се оправям

http://i199.photobucket.com/albums/aa5/asyalein/photoshop%20projects/love.jpg

# 280

А тук друг вариант:

http://images.mimivi.multiply.com/image/2/photos/4/500x500/113/S … WVgSFs4jkG6yACMVg

# 281
  • София
Mira, много е хубаво и то горния вариант smile3501

# 282
asyalein ето един урок за изрязване  http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1155
не че не искам да ти обясня, ама мисля, че така ще ти е по-лесно. Много ми се иска да видя отблизо първия ти колаж Crossing Arms
Мира, това последното много ми допада. Може ли като пускаш такива колажчета да обясняваш с две-три думи какво си им правила - примерно кое е снимка, върху какъв фон си я слагала, четки използвала ли си и прочие. Ако не ти е много трудно де...много ще ми е интересно.
Кате, твоите от вкъщи не ги виждам толкова цветни  newsm78

# 283
asyalein,
Добре дошла!
първата е много интересна - харесва ми
но втората нещо не я разбирам
както казваш - изрязала си я лошо, а на места даже си оставила парапета - а и идеята не ми е ясна
защо изобщо искаш да ги режеш - снимките са ясно осветени от ляво, в дясно са в сянка, не са много подходящи аз изрязване

MiRa_55, последната е много хубава - вся по-добра ставаш в този носталгичен стил Wink

Hot SummeR,
2 неща ми се набиват на очи
1. не знам дали оригинала е прегорен или ти така си го обработила, но не ми харесва. Ти си хубаво момиче, прави ми впечатление, че си правиш снимките на .....разбираш ме
2. белите петна на обърната хартия ми вадят очите

снимката ти уж е по средата, а всъщност е една идея на дясно
съвет- като даваш рамка на снимката, задавай контура да е inside, за да не ти се заоблят ъгълчетата така

абе според мен, си сложи оригиналната снимка и махни тая скъсана хартия, добави по-едра четка на преден план и си ТОК /както се казва/

katyadjin, последните 2 са много добри, пълни с настроение, ама то сигурно заради модела Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ilistavreva, хубава е - това за белите рамки бих ти го казала и на теб, както по-горе на  Hot SummeR

ех, че веселба - не пускам рамки, намя как да ми отмъстите hahaha hahaha hahaha bowuu

# 284
ех, че веселба - не пускам рамки, намя как да ми отмъстите hahaha hahaha hahaha bowuu
още има какво да се каже за пържолата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт