ФОТОШОП 37

• 22 957
  • 588
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Благодаря ви за пожеланията, момичета!
Много съм изморена , затова коментар няма да правя днес, ето от мен една рамка, пада ми се 100-ната в албума:

С благодарности на Млечко и Карменчето за споделените елементи  bouquet

# 301
Ели нямам думи, перфектна е!   bouquet

# 302
EliG, станала си много добра, тази последната е жестока!!!

Malenna я ми го кажи туй за белите рамки, че изрусената коса не ми действа много добре на мисловната дейност  Laughing
.........

когато даваш STROKEза да направиш бяла рамка около снимката.... в менюто има отметка - inside, outside, center
когато зададеш outside,  което си е по подразбиране когато отвориш, можеш да избереш inside, тогава рамката, бялалта, е с остри краища, а не заоблени

дано ме разбра само с думи

# 303
  • София
Благодаря ви!Направо се засрамих Embarassed
Малена, аз и преди питах, но може да не си обърнала внимание, то така бързо се пълни темата, не може ли да ни пуснеш някоя рамка с Малена, само че със замъглено личице, макар че е грехота да скриваш най-хубавото.Защото всеки има изменение в стила в който твори, а ще ме извиняваш , ама от рамката с пържолата Laughing не ми е ясно на каква вълна си в момента.
Сега Кош като чуе за пържоли и веднага ще се включи, сигурна съм hahaha

# 304
Как позна Ели  hahaha ей сега ще си допълня поста с рамка

# 305
eх, тази пържола

това сигурно е най-популяризирана моя рамка. Благодарение на репортажите на кошничката

# 306
Malenna мисля че разбрах - поне така си мисля Laughing

# 307
  • София
Остави пържолата за Малена и Кош( тя и моята щерка обича, но предпочита печено бутче с кожичка-м-м-м), ще може ли да ни пуснеш някоя рамка Praynig, защото твоите рамки са синоним на детството, слънчеви, цветни.Пусканите тук напоследък са много  хубави, но  са ми малко носталгични и ретро.Дай да си сверим часовниците.
Само да те питам и нещо оф- правих ли проекти за сгради?

# 308
Ани,Мира -много ми харесват!Като приключа с бебешките ще опитам нещо в този стил newsm53
Казвайте кусурите че утре ще я трия тъй като не е мое детето newsm78

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 23:52 от чучулигата

# 309
Taкааа, ето рамката ми за щерката на Чучу-то. Честно казано очаквах повече от себе си, виждах я направена по друг начин, но това се получи. Чучу обещавам да се явя на поправителен, харесала съм си още 1 снимка. И все пак ще се радвам да чуя мнението и препоръките ви.

Ели, много ми харесват рамките ти, незная какво друго бих могла да добавя... oсвен да почерпиш една пържола Joy
Мира, мерси за обяснението. Не е вярно за колажа, на мен ми харесва - особено рибата, дето минава през надписа  Mr. Green
Ларадо, и аз като Дамаянти смятам, че тая Уинкс е напълно излишна. На втората пък не ме кефят оранжевите китки - може би защото някак си ми висят в пространството...

# 310
Malenna това ли имаш предвид

чучулигата много сладко -толсова много обичам бебета, че все се заглеждам по тях и ми става едно мило на душата  Blush

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 08:11 от Ilistavreva

# 311
  • София
Кош, на мен пък ми харесват твоите..... и да си дойдем на думата за .... мохитото.

# 312
Ilistavreva, да  Winkтака не е ли по-добре

EliG, голям си манипулатор Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сигурно другите си викат - тая пък к`во е седнала да я моли тая

кошничката, смятам, че е много добре

...........

така да се каже - :с това си изкарвам хляба:

# 313
Кош девойката много ще я хареса-обожава тези цветове PeaceДетето милото не е случило на майка-все я докарвам в някакви бозави цветове-все едно не е на 8 а на 28 Joy

# 314
...........

така да се каже - :с това си изкарвам хляба:

... и пържолите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт