Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обявява един от участниците във форума?
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обявява един от участниците във форума?
-
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
-
Какви съвети се дават относно връщането на намерен GPS устройство?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за сватбата на един от участниците?
Водата е страхотно чиста.А за стила на обзавеждане на стаите-просто не подлежи на коментар!"Пипнато е!"както обичам да казвам.А за кофти моментите-недей да си слагаш на сърце!Важното е,че през повечето време сте се чувствали добре,че сте си починали,особено ти! 
!
. Аз от понеделник съм в отпуск ама така ме е налегнала домашната
, че чак сега успявам да седна и да прегледам темичката ни.
и от 11 сутринта до 16 h сме обикаляли да си избира подаръци ( от няколко години събира паричките от всички и ме мъкне из цяла Варна да си избира
)
/габи - това е чудесно!/
))))))))))))))))))))))))))))
Ама хотелчето наистина си го бива... и много ви отива .Само ме е яд, как така все ще се намери някой про...ак, дето да развали заслужената почивка на хората
Добре поне 4 дни сте изкарали както ви се полага...Как нямаше какво да направите ,че те да си заминат...
То сигурно е имало ,но сте добре възпитани 

,и честичко ме има за такава .Аз много се радвам че се обичаме и разбираме
Да ти е винаги пълна къщата с радост и веселие. Стига с тази работа. Поне на рожденния си ден почивай!
ще имам по-вече време на разположение! Голям дъжд ни валя в събота като тръгнахме от Горна,майка ми ни чакаше вече притеснена,но ние и оправихме настроението още от вратата

Ще пробвам някои от рецептите!

и Теди
.
Скромно ,но от сърце
Тези са ми любими ,с хапване ,пийване и много танци.Да е жива и здрава майка ти!!!
. Като капак на всичко от градушката ни се счупи задното странично стъкло на колата и разбира се такова нещо по магазините и моргите във Варна няма 
Тя е 70 см.