МНОГОДЕТНИ МАМИ 23

• 18 009
  • 347
  •   1
Отговори
# 285
Раде,много са хубави снимките!И клипчетата също!Особено ми харесаха виковете"На абордаааааж! smile3549Водата е страхотно чиста.А за стила на обзавеждане на стаите-просто не подлежи на коментар!"Пипнато е!"както обичам да казвам.А за кофти моментите-недей да си слагаш на сърце!Важното е,че през повечето време сте се чувствали добре,че сте си починали,особено ти! Hug
Вчера съм се объркала-вместо Надя съм написала Ани,извинявам се!Сега правилно:
Надя,Снимките от Рилския манастир са много хубави!И ние миналата година ходихме там!Едно спокойствие,една красота,с думи не можеш да ги опишеш!
Приятен ден,момичета!!На всичкипращам много Hug Hug Hug Hug

# 286
Здравейте   bouquet!
Много благодаря за поздравленията момичета  Heart Eyes. Аз от понеделник съм в отпуск ама така ме е налегнала домашната newsm75 1ironing wash hang, че чак сега успявам да седна и да прегледам темичката ни.
Направо съм грогясала , утре нашата кака и тя има  newsm59 и от 11 сутринта до 16 h сме обикаляли да си избира подаръци ( от няколко години събира паричките от всички и ме мъкне из цяла Варна да си избира  #Cussing out)
А сега ме изнуди и да правя торта  Joy
Дидке много съжалявам, че не можахме да се видим отново ама ме пратиха в командировка в Пловдив а като се върнах ми излезе през носа и след работа се прибирах и само се скривах под завивките.
Чао за сега, че май тортата ще тръгне да ме търси   bouquet

# 287
  • Пловдив
Mami 3 - Честит Рожден Ден - да си жива и здрава и всичко най-хубаво ти желая!

А Венко как е...

Мили мамички - опитах да ви прочета - гледах много снимки и се забавлявах като гледах снимки от пътуванията, купища близнаци, облизвах се по кифлички - радвах се на усмивката на Джо, на успеха на бъдещия ми колега Wink/габи - това е чудесно!/
Абе чувствах се удома Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))

Благодаря за комплиментите за снимките и клиповете! Другия път ще има повече!
Свекърва ми ме изненада вчера : дошла на гости - а аз бях на ежемесечнта обиколка на обектите и не бях успяла да подредя съвсем къщата и тя изгладила всичкото пране, подреждала, мила прозорци даже - не можах да си позная къщата вечерта( сутринта бях дала на дъщерята задачи и и бях казала че на нея разчитам, но.... не беше свършила много...) Та много ме заарадва свекърва ми , а тя се върна от гостуване при едни нейни приятели и ми каза че Благоевград бил много по-красив от Пловдив- така че Цоци - да ме чакаш на сватбата!!!!!! С голямо очакване съм!

А акто ви пращат в Пловдив в командировка или каквото и да е там - моля - обаждайте се!!!!

А тук - вижте с каква радост носим фанелките с логото на пълна къща http://picasaweb.google.com/rkaynarova/PesteraSnezanka/photo#5100492643443264114 - само дето на пешко не му стана тениската, която му поръчах

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 18:50 от радеток

# 288
Здравейте!!! Hug
Раде,страхотни снимки smile3501Ама хотелчето наистина си го бива... и много ви отива .Само ме е яд, как така все ще се намери някой про...ак, дето да развали заслужената почивка на хората #2gunfireДобре поне 4 дни сте изкарали както ви се полага...Как нямаше какво да направите ,че те да си заминат... smile3513То сигурно е имало ,но сте добре възпитани smile3515
Цитат
А Венко как е..
И mami3 ли има Венко?
Ако питаш за моя,тя и Габи пита в понеделник влиза в болница.Да минава вече тази операция и дано е успешна Praynig
Разказваш Раде за Пловдивски придобивки-за аквапарка...Аз пет години съм била там студентка И той ми е скъп като Плевен.Тази година ще имаме там студентка.На Венко племеницата е приета за лаборант и все за три години ще минем ...Ех спомени...Тя милата ни Йоана на пет годинки остава без майка Flowers Rose ,и честичко ме има за такава .Аз много се радвам че се обичаме и разбираме

Всички горещо ви прегръщам и желая лека и спокойна нощ!!!

# 289
  • Пловдив
За твоя Венко питам Wink- докаде сте с лечението? Моя братовчедка също претърпя такава операция - само белег остана инак няма никакви проблеми
 и как е цялото му име? Венцислав?

Ще ви чакаме да наминете към Пловдив - Simple Smile ние обичаме многото гости - колкото повече - толкова повече!!!!! Simple Smile

# 290
  • София
Здравейте мами!

Ние нямахме интернет 4 дни. Направо бяхме като болни. Имало някаква авария. Сега наваксвам загубеното.
Разгледах снимките на Радето и си припомних нашата почивка. Много чисти снимки сте направили. Хареса ми и пещерата.

Мами 3 , честит рожден ден!
  Да ти е винаги пълна къщата с радост и веселие. Стига с тази работа. Поне на рожденния си ден почивай!

Илиева, толкова хубави деца на едно място! Много мило ми стана.

Наталка, другия път не тръгвай без батерии! Да са ти живи и здрави децата!

Габи, гордея се с постиженията на Стоян! Абе няма по-качествено от българското! Цял свят го признава! Стискам палци за Гого!

Нали ви писах за температурата на Ели. Оказа се шарка, т. нар. "внезапен екзантем". Боледуват деца предимно до 2 г. възраст. Бързо се оправи детенцето. Сега и давам пчелно млечице в мед. Хем да укрепне малко, хем да вдигне малко хемоглобина че е нисък. Давам и и малтофер.
Ние утре заминаваме при децата. Ще има панаир в Раднево. Толкова ми е скучно без тях, че нямам думи. Показах на Ели снимки с каките и тя така се зарадва. За пръв път каза "как-к". И на нея сигурно и липсват. Днес направих  кашкавалките на Мама Цоцоланка и трицветния кекс на ..(забравих на кой беше  Embarassed) Станаха чудесни. Утре ще зарадвам децата! Хайде отивам да дооправя багажа за пътуването. Приятна вечер!

# 291
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте!И аз се завърнах от Варна,съжалявам,че нямах никаква възможност да звънна за да се видим с някоя от мамите,но другият път като съм сама  Stop ще имам по-вече време на разположение! Голям дъжд ни валя в събота като тръгнахме от Горна,майка ми ни чакаше вече притеснена,но ние и оправихме настроението още от вратата
а какво ли има вътре  подарихме и ел.скара ,а иконата още не е готова и ще и я подарим по-късно   Hug на другият ден ходихме в детският кът   тати се направи на фотограф   а вечерта бяхме в р-т ВИХРЕН,в Петлешев ....аз и мама сме в средата  добре изкарахме,само дето масите бяха наредени вън и беше доста хладничко,но с ракийка и танци се сгрявахме ..В понеделник следобяда ..обратно Павел е гладен Вчера беше за първи ден, след ваканцията , на градина Mr. Green и днес нямало да ходи  Joy,така ми се пазари снощи ....
    bouquet  Деси,да си жива и здрава,запрятай ръкави и прави торта ,щом сте набрали инерция с рожденните дни ...весел празник днес на Павлина  Hug
  bouquetТеди,да ви е жив и здрав и вашият рожденник  Hug
Много да ви радват децата,да растат умни и разумни и най-вече весело и незабравимо да си прекарат на празника си   bouquet
...........още имах да пиша,но трябва да събуждам младежа дето нещеше да ходи на градината,понеже ще не ще ....отива  Joy

# 292
  • Пловдив
Честит празник на днешните рожденици!
Всичко най-хубаво им желая!

Остявям на някой по-майстор от мен, като Габи или Наталия, да сложи кафенцето, а аз днес май ще меся кифлички Wink Ако станат - ще черпя!

Не пазих никаква диета тези дни - даже ми беше забавно да имам разстройство - и днес вече ми треперят краката - май ще мина на диета!

Диде, с носталгия гледах снимките от Варненската морска градина! Последните 4 години все там ходехме на море и знаехме всичките ефтинки местенца за хубаво хапване   chef

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 10:12 от радеток

# 293
Добро утро,момичета!
Ето кафенцето
А това е за рожденниците
Нещо нямам муза да пиша  Sad
Подготовката за училище ще е при мен най-малко 2 месеца  Joy

# 294
                        Честит Рожден Ден на Павлинка и Пепи!
               На порасналите деца желая да са здрави!Да имат големи успехи в училище и да помагат много у дома!

за мами3 и Тедивас

Дидка,много сладка мама имаш!  Heart Eyes А къде е това красиво място ,където сте ходили...  Heart Eyes в Горна ли...А Павел от сега с характер  Heart Eyes Как ми се идва в Горна Оряховица.Ние сме живели две години на Колдъс...има два военни блока между града и гарата.И децата си кръщавахме в църквата на центъра преъ 91-а година...Имах много приятелки там...но дали все още живеят там  newsm78

Раде,лекувай се...Не е шега работа това  Heart Eyes

Вълшебна,радвам се ,че Ели е по-добре...а пчелното млечице и аз го харесвам.Слагам на Давид в млякото за възбуждане на апетита...Хубаво е,че не се усеща в храната... Hug

Наталка,мерси за кафенцето! Hug

Момичета,прегръшам ви всички и ви благодаря за поздравленията за Стоян!

# 295
Честит рожден ден на Павлинка и Пепи!

На mami3 и Теди-честити рожденички!!Да са ви живи и здрави! Hug
]Натали,благодаря за кафето!Ама онези хуни оттатък дали ще ме оставят да го изпия спокойно? newsm78 Mr. Green
И аз нещо нямам муза да пиша...От времето ще е -едно тъмно и мрачно е вън,само от време на време през облаците се промъква някой слънчев лъч.... Hug
Габи,чак вчера видях аз,че си имаш тема в Готварския... BlushЩе пробвам някои от рецептите! Grinning Hug
Дидка,радвам се,че сте изкарали добре във нашия град!Една солена целувка за теб!  bouquet
Това е от мен,....Приятен ден,мами!!И още по-приятна вечер!! newsm03

# 296
Честит Рожден ден на Пепи!!! bdbaloni
newsm59Честит Рожден ден на Пвлинка!!!
За прекрасните mami 3  smile3525 и Теди  newsm51.Да са живи и здрави рождениците.Да растат щастливи и умни!!!

Вълшебна, радвам се че Ели е вече добре.Стана ми интересно за пчелното млечице,защото и моите близначки са с нисък химоглобин.ние също сме пили Малтофер,но нямаше ефект.Химоглобина им варира 110-117, т. е. не много нисък ,но ако ми пишеш как се дава млечицето и аз ще пробвам.Когато имаш време.Приятно пътуване към Раднево bye

Наталка ,хубаво кафе.Благодаря.Аз така и не се научих...Това от мен за следобяд kaffeetrmker_2Скромно ,но от сърце

Дидка, хубав купон newsm10Тези са ми любими ,с хапване ,пийване и много танци.Да е жива и здрава майка ти!!!

Красим , Габи, Каишка, Цоци,Роза и всички,всички мчногодетни мами Hug

# 297
Честит рожден ден на Пепи  newsm59 ! Много слънце и усмивки !
Благодаря за хубавите пожелания за моето пораснло момиче ( май вече не е съвсем момиченце  Laughing )
Тортата е почти готова и ако успея ( защото май си нямам и хабер как да го направя   Embarassed) ще ви почерпя с по едно парче .
В къщи тече трескава подготовка, всеки нещо се щура, нещо майстори  Mr. Green и аз съм на ръба на нервна криза smile3511. Като  капак на всичко от градушката ни се счупи задното странично стъкло на колата и разбира се такова нещо по магазините и моргите във Варна няма  #Cussing out и нашия татко е на обиколка.
Ама да сме живи и здрави и това да е лошото ( макар, че подаръка на мама май ще се намести на Пежото  Mr. Green)
Бягам в кухнята, че скоро май няма да сколасам.
 Hug   bouquet

# 298
Пак празнувате без мен!
Да са живи и здрави днешните рожденници! Да се учат - да сполучат!
Които са празнували от последното ми включване насам - също! Майките да са честити! Татковците да оздравяват...
Ние сме още под крушата... но ще послушам съвета за черешата... Сутрин щом стана -една гроздова за отскок , така ще ми е все едно имам ли майстори , нямам ли... Ох, обещаха петък, събота и неделя да приключат, ама.... Thinking
Обикалям по складовете, станах експерт по гранит и мрамор. Пробивните машини са ми тайна страст... Колко мъка има по тоя свят!
За ларингита - моя Кардам е с хроничен, първия път като пролая / така звучи ларингитната кашлица - като лай на куче/ направо ни изписаха антибиотик и му биха инжекции... После само като чуя че се почва - на котлона тенджера с лайка и така по цял ден и нощ. Спирам в зародиш още болестта... Дано помогне и на вас!
Дадох си малко почивка и изчетох последните страници. Видях чудни деца, щастливи родители, прекрасни морски картини и паркове! Милички, заредихте ме с енергия за още един ремонт! Толкова радост и настроение лъха от щастливите ви лица...
Стига толкова - отивам на поредната обиколка по Околомръсното... Hug Hug Hug

Уф, че съм адашка на Шапчицата! Забравих за какво влязох! Утре моето момиченце ще става християнче - да ви се похваля, де!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 16:34 от Дива ирландска пешеходка

# 299
  • София
Здравейте,
Аз съм Пепи.
Честит Рожден Ден Павлинке.

Ето сега и ще ви почерпя.
- основно ястие - Това беше пицата,която ядохме на вечеря вкъщи.  Sunglasses Тя е 70 см. Sunglasses Sunglasses Sunglasses
  - десерт.

Благодаря на всички мами, за поздравите.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 20:06 от тедивас

Общи условия

Активация на акаунт