Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обявява един от участниците във форума?
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обявява един от участниците във форума?
-
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
-
Какви съвети се дават относно връщането на намерен GPS устройство?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за сватбата на един от участниците?

А иначе ме мъчи една вина...
от цени!И все шарени,много малко "изчистени"дрехи,все едни щампи(дето не могат да се гладят),все едни бродерии от по 1000 цвята...Много малко неща ми харесаха..
честито на празнуващите и на техните семейства,изчезвам по задачки,довечера в късна доба ще пиша пак.......... 
След като публикувах ,прецених че това
Не звучиш объркано ...просто летиш.Толкова си заредена с положителни емоции.И аз знам такива кътчета-райски.Това което описваш скоро Надето показа на снимки- едно родопско селце.Има и много други -все още .Само дано човешкия гений не се осмели да сложи ръката си и върху тях 
пиши по- скоро ,чесъм забравила да платя интернета и ако утре ме изключат
А кога ли ще мога да отида да го платя 

но все още неизмита, малко да се направя
по-кръсотна,че започвам лекциите от..вече днес/понеделник/
започват очните и 20 дни в къщи да се оправят
,дано нестава по-студено! Да се оплача..отивам днес пообедно време да си полея цветята на балкона/ние сме на първи етаж/ и какво да видя
някакви гадове снощи са се преметнали на балкона и са ми откраднали две драцени - една голяма и една малка
ей много ме е яд,но пък се успокоявам....цвете да откраднат..туй да е
Лека нощ ,момичета и
успешна нова седмица
мама Цоци нещо се изгуби из рафтовете на книжарницата и никаква не се появява тука 

опияни ме на ранина с красота. Благодаря ти за което!
Малкия става в 7 часа,събуден от Наталия,аз-събудена от тях двамата,а Криси-събуден от нас тримата+телевизора...