Спамо - чат темичка (20.08 - 26.08) - СРЕЩА - ГОРЕЩА!!!!!!!!!

• 44 112
  • 3 066
  •   1
Отговори
# 2 910
Ели- колко време ще е с гипс Гого?Боли ли го още? Sad

# 2 911
Котане, аз нищо не виждам - само един син прозорец, озаглавен незнайко и отдолу онлайн камери newsm78

Играя си с настройките,макар че няма кой знае къв ефект.
Е...колкото - толкова.
А ти пробвай пак,и изчакай малко.Може да няма хубава връзка през нета.

# 2 912
  • някъде ... тук ...
Връзката уж е добра Thinking Иначе има прозорче, но с кръстче в горния край - не може да го отвори. Ще пробвам по-късно Hug

Мечо, писаха на една бележка 15 дни, т.е. до 6.09. Утре сме на контролен преглед и ще видим какво ще каже доктора. Иначе мисля, че не го боли, защото от вчера се мъчи да слиза сам, да стъпва, а не трябва да стъпва.

# 2 913
Да ви се оплача  Cry Cry Cry Cry

Мъжо отиде да поръчва дивана, в дъжда. Голф излиза от улица със знак Стоп.

Милата ни колица е потрошена. Калинк, капак, фарове... а е такава красавица....

Слава Богу, мъжо е добре! Praynig

Мааамка му!

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 2 914
анчеее- добре, че е бил малкия дявол и мъжа ти е добре ooooh! ooooh! ooooh! Hug Hug HugСъжалявам за случката SadАман от некадърници #2gunfire

# 2 915
анчеее- добре, че е бил малкия дявол и мъжа ти е добре ooooh! ooooh! ooooh! Hug Hug HugСъжалявам за случката SadАман от некадърници #2gunfire

Абе незнам как все на нас се падат бе да му  censored censored censored censored censored

Помляха ни колицата бе! То не бе огледало, калник, врата.... и нито веднъж не е мъжа ми виновен! #2gunfire

Все някакви недодледали нещастници!

# 2 916

Абе незнам как все на нас се падат бе да му  censored censored censored censored censored

Помляха ни колицата бе! То не бе огледало, калник, врата.... и нито веднъж не е мъжа ми виновен! #2gunfire

Все някакви недодледали нещастници!
Не се ядосвай,а се радвай,че няма нищо на мъжа ти. Точно преди 1 година баща ми свали гипса на крака си понеже беше счупен от същата ситуация.Един малоумник не спира на знак стоп,а баща ми няма видимост и директно спрял в другата кола.Колицата ни също беше помляна отред до радиаторите,6 месеца в бокса стоя докато дойдат части на Ауди.
Да не говорим,че онзи несъобразителния шофьор бил с жена си бебето и още някакъв мъж.На тях нищо им нямaло естествено,никой дори не бил одраскан от "виновната" кола. Но карай,минало.

# 2 917
Анче, егати новината. Не се ядосвай за бу-то. Важното е, че той е добре. Ще оправи колата. Нали е застрахована?
Моля кажете  Praynig Днес ли е сватбата на Бонбониера?
Толкова се стягаха и ако е точно в дъжда - егати  Close

# 2 918
Анче, егати новината. Не се ядосвай за бу-то. Важното е, че той е добре. Ще оправи колата. Нали е застрахована?
Моля кажете  Praynig Днес ли е сватбата на Бонбониера?
Толкова се стягаха и ако е точно в дъжда - егати  Close

Ще ви полажа снимки на черната красавица, че да поплачете с мен., Cry Cry Cry

Сватбата беше на 25-ти!

Grinning

# 2 919

Аууууууу, съвсем съм изключила аз за датата ooooh! ooooh! ooooh!

Бонбончееееее-ГОРЧИВОООООО! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 2 920
ЧЕСТИТО!
ГОРЧИВО!

Някой подслади животеца си вчера със сладко бонбонче  Wink
Анче, имате ли застраховка?
Тя покрива ли щетите?

# 2 921
Имаме застраховка, гражданска и т.н. Обаче, ако оня няма, ще ни се разкаже играта!!!!

Просто съм бяс-на!

Вижте .... черната красавица, на кака...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157994&photo=20

# 2 922
Излязло е Х   Sad
Видях. Ма на тази снимка не е ударена

# 2 923
Излязло е Х   Sad
Видях. Ма на тази снимка не е ударена

Е, и аз ударена не съм я видяла още.....  Confused Confused

Уф Cry

# 2 924

Общи условия

Активация на акаунт