Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 582
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ФРАНКИ, честита ви количка Hug
И моята е тип влакче, за каката и бебо, но е на Чиполино Sick
Е, надявам се да я ползваме не много, т.е каката бързо да поиска да си ходи сама Praynig Praynig Praynig
Вярно че са обемисти, но влизат в асансьора, което е голямо предимство.

# 196
Лелеее,не мога да ви смогна с четенето Embarassed
Честито на всички празнуващи днес  bouquet
Франки,радвам се че сте добре Hugсамо така,няма да се предаваме,я.Честита ви количка,да си я ползвате със здраве.нашате е тип "пейка" и наистина е доста широка,ама нямам избор
Ани ли ми се губи или така ми си струва? Thinking

# 197
  • морето и сините вълни :)
Не се Губя..тука съм ама ми е толкова СМОТАНО днеска..чи нямам думи напраУУУУ #Cussing out #Cussing out

Забравих да честитя на Инчето годишнината..все така да се обичате

И на Галката..за прохождането на малката дунда Hug Hug

аз съм в много смотаняшко настроение,инъче да се похваля УТРЕ ЩЕ СИ ИМАМ МЪЖ...и утре сутринта съм на преглед и ще се реши вече какво ще правим

Франки и твойта не е лесна мила.. Sick

# 198
  • Кърджали, България
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug Както някои от вас ми пожелаха, не сме се отказали твърдо от трето бебе някой ден, като имаме повече място къде да ги гледаме  Flutter Че на три етажа легло още не съм виждала...  Crazy Ама аз май ще си празнувам сама тази вечер - моят любим замина за Елхово и не се знае дали ще се върне навреме.... Плюс това никой от близките ни не се сети да ни честити.... НО, въпреки това, днес съм в супер настроение, нищо не ме боли, не съм уморена въпреки 3-часовата разходка в парка по обед..... това е то, бременна му работа  Joy Красииии, и аз напоследък често се дразня от глупости, но добре, че има и моменти като днес!

Мила мими, честит ти рожденик на теб!!! Пожелавам и на двама ви той да намира достатъчно време, за да ви обръща внимание, както и вие да го дарите с незабравими моменти на щастие   bouquet

Добре дошла на новата мама Теди!!! Леко раждане и приятни "приказки" с нас!!!

Ани, радвай се бе, жена, нали утре си идва милият!!!

# 199
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА ДИДИ!

Момичета, като чета за настоенията, в които изпадате, то и мен ме спохождат нон-стоп най-различни импулси. Най-често ме избива на плач, понякога пък ми се оправя настроението и искам да разцелувам всички. Много често разни хора ме скапват с приказките си, които са адски неуместни и нещадящи бременната жена. Искам да ви кажа, че въобще не се замислят и нямат чувство за такт, че с дадени думи могат да те разтроят. Не зная от бременността ли е или винаги съм била чувствителна.

Как се справяте с такива моменти на униние?

# 200
  • морето и сините вълни :)
Инче абе аз се радвам,ама днеска ми се смъцафръца настроението просто и ми е много чоглаво #Cussing out

# 201
  • Кърджали, България
Да бе, миличка, знам какво е! Просто се опитвам да ти вдъхна от мойто супер настроение днес Wink

За следродилната депресия - аз предния път не страдах от нея изобщо, а и този път си мисля да не се поддавам! Пък и с две деца малко трудно ще ми остане време да се самосъжалявам.........

# 202
  • Асеновград
абе май само аз си пиша на тази тема    

ако знаете как и на мен ми се иска да говоря по тази тема Embarassedно не мога- имам желание, мъжа ми също- но не става...просто не може, толкова съм надута Embarassedи много ме боли...то това не става, а как ще излезе бебето незнам Embarassed

# 203
  • Асеновград
[quote Как се справяте с такива моменти на униние?
[/quote] emuk- аз поне напоследък с такива моменти се справям с рев  Rolling Eyes което не е хубаво,ама на това ме избива за щяло и нещяло Tired

# 204
Ама много съм доволна от нашите близнашки мами!  Laughing
Franky, две бебчета по над 2 кила преди края на осмия месец на мен ми звучи супер!  Peace Е, за тях самите, не за мамата, на която й тежи доста, ама то май няма начин...  Embarassed Та до раждането като наддадат още, съвсем ще са си в норма и няма да ги мислите, че нещо са били ощетени от това, че са две в една мама.  Laughing Стискам палци да продължавате все така.  Hug
И честита количка!

И, мами, какво е това поголовно лошо настроение днес?!  Thinking Я се стегнете и дайте малко усмивки.  Peace  Аз така съм се наточила, вече над 1/2 от целия си филм (ама общо са 6 филма) преведох и съм много горда със себе си.  Laughing Идеята ми е, наистина можело и позитивен да е днешният ден.  Peace  Hug

# 205
Инче,
И аз не съм имала депресия. Напротив - разцъфтях просто, особено след като отмина първоначалният шаш и нещата влязоха в релси. То това стана бързичко при нас.
Честно, гледането на хлапето е най-удовлетворяващото нещо, което съм правила.
Извън това и на мен ми е малко опак ден днес - много жега и умора, недоспиване, малко киселинки и няколко досадни дреболийки в деня като ти се объркат и ето как се сговня всичко.
Ама сега дребното спи и аз седнах да си попиша и ше ми светне. Даже едно биокафенце ще си пусна сега за разкош. Някой ще ми прави ли компания?  food010

# 206
Здравейте и от мен днес!  Hug
Бях на преглед при моята докторка и да се отчета. Бебчето е добре (пу-пу!), пораснало е и е слязло надолу, тоновете са нормални - 141. Аз съм наддала с 500 г за седмица и половина. Ама то голямо плющене пада вкъщи, та не се учудвам. Кръвното ми е 120/80. А онова розовото нещо, което ми течеше било от гъбички, моля ви се. Сега ми изписаха един крем да се лекувам. Добре, че стана така, че на мен само вагинален секрет не ми бяха вземали, но ето че трябвало. Сега ще се лекувам. Той еднократно се слагал този крем и действал около 10-тина дена.

Честито на всички, които празнуват днес! Желая им всичко най-хубаво и сбъдване на всичките им прекрасни мечти!
И честито и на бебчето октомврийче!

bouquet  Hug Да е живо и здраво и да радва много мама и тати!  Grinning

Сега отивам да ви чета, че днес пак много сте изписали  Wink

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 18:27 от Escarina

# 207
Здравейте, тумбаци  Hug
Абе не мога да ви хвана спатиите бе, хора  ooooh!
Адски много изпускам, че и нямам кога да чета  ooooh!
Честито ни второ бебче на мама Дидка   bouquet
Ех, нямам търпение тази радост да ни сполети всички до една  Blush
Аз общо взето все едно няма да раждам. Една такава дейна съм, кукуряк! Ни контракции, ни нищо ....  newsm78 Чудя се къде да отида, какво да свърша. Не се спирам!
 newsm78 Де и раждането ми е такова леко, както се чувствам  Mr. Green
Иначе слушам акушерките приказват, че като първескиня не ми мърдат минимум 5-6 часа раждане .... ше се пръсна от любопитство ви казвам  Shocked
Поживьом - увидим  Mr. Green

Айде, аз пак зачезвам  Hug
Целувки на всички   bouquet

# 208
  • София
Момичета, да ви се оплача, почнаха ме едни силнички контракции много на често. Още не искам да почвам да ги засичам, току що пих две но шпа и се моля да спрат. Не искам да раждам днес, защото ми е супер криво. Стискайте палци да ми мине.
Сори, че внасям такова лошо настроение в такъв празничен ден  Embarassed

# 209
  • Севлиево
Абе, Инна, кво ще прави твоя мъж в Елхово бе. Аз съм от там, но живея в Севлиево. И на мен много ми се ходи натам ама засега ми е невъзможно по обясними причини.

Общи условия

Активация на акаунт