Юлските деца са на първо място в нашите сърца.

• 10 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да докладвам забавлявах ме ги 3 часа с дрънкалки песни и кючеци Winkзаспаха в 21,3 но Ники отново се събуди в 1,3 после заспа в 2,3 брат му се събуди в 3ч и така до 5,3 ядоха и в 8 пак ревнаха,нахраних ги едновременно в 8,45 а сега реват и двамата плюят проклетите биби,какво им става незнам.Направо не ми се живее откачам.
Много хубави снимки Рени,Вики все пак има и тишина у вас,alibabali много сте сладки.

# 91
Днес водих Кати на преглед при ортопед при д-р Алексиев в Горна баня. Каза че е добре и трябва само да носи памперси и в кенгуру. Струва 20лв клиничен преглед и ехограф. Не е нужен талон.

Иве, не се отчайвай. Мисли за моментите когато ще викат един през друг МАМО  Hug
Рени, много те е разхубавило майчинството, излъчваш невероятно щастие  Grinning.
Алибабали, много ти е сладка мъничката принцеса

# 92
Рени,ако можех да я слагам на гърдата щеше да е най-хубавото нещо за мен,което ще ми се случи от раждането насам.С това цедене се побърках вече.Не иска и не иска да суче.Блъска ме с ръцете,рита с краката и немога да я накарам.Ако случайно като е обезумяла от колики захапе зърното суче 1 минута и това е.Преди поне сучеше докато заспи,а сега и това не прави.Тъпа работа.Спирам я кърмата,решила съм твърдо.
Майка ми си е взела 3 дни отпуска,направо ще откача от кеф.Поне ще мога малко да си почина.
Лек ден на всички! Hug

# 93
Анжела, пробвала ли си да й даваш когато не се е събудила напълно. Само да мърда, да рита, да й трепкат очите, да е още сънена. Прави го сутрин, когато имаш повече кърма. Нека гърдите са ти затоплени - на душа, с топли компреси. Трябва да си много упорита.

# 94
Да се разпиша и аз, че сума ти време не смогвам да изчета всичко! Чудя ви се кога намирате време за четене и писане! Аз използвам всяка свободна минута за малко почивка - ако ще и с него излегнат на гърдите като жабче пак го имам за почивка. А най-ми е тежко като легна и след 15 минути РЕЕВ за една биба, стана, подам му я,изчакам го да заспи, легна си и аз пак и след още 15 минути - пак РЕЕЕВ и така... smile3507Пуста биба, понякога я слагам в графата животоспасяващи (наред с еспумизана и въртящите играчки над кошарата), а понякога съжалявам, че съм го научила - що не го оставих да си лапа ръцете и да не ме вдига от сън! smile3511
 Та думата ми беше, че едва смогвам с домакинската работа, хем моя дечко е от малко ревящите дечица със щогоде някакъв режим, а ви се чудя на мамите с по 2 деца - вие сте герои!!! newsm10 smile3501

Да се отчета и аз с малко каръщина: В понеделник направихме първата извънградска разходка с кола - ходихме до Кюстендил с таткото, който имаше работа там, за да съчетаем с посещение в галерията на Владимир Димитров - Майстора (нали ни е съименник) и да му купим една картина на дечко. А познайте в кой ден от седмицата галерията е затворена за посетители?!? Пуст късмет newsm61 ама да бяхме проверили! Как ме е яд.... И си останахме с провалянето на деня на таткото само - загубихме му сума ти време.

Добрата страна е, че на дечко му понесе добре пътуването и още този петък се командироваме в Пловдив при едната баба, а скоро и в Ямбол при другата newsm53. Нямям търпение!!!

# 95
  • София
Ce Dim това с бибката все едно съм го писала аз- когато е сърдит и са го налегнали коликите го прави този номер, иначе няма пускане, голям е хитрец  Laughing
Иве и аз се правя напоследък на маймуна ама силите ме напускат и мен, а ти си и с две- герой! smile3501
Марти, как сте вие? И какво направихте с педиатъра?

# 96
Мерси за милите думи. Моя син днес се пробва да види дали може да изяде всичкото мляко в едната ми гърда. Сука повече от 40 минути много активно, та чак от болка виех накрая. Е, не успя да я изцеди, ама сега хълца като за световно.
Али, и Туана си има вече снимка отпред  Simple Smile Много е хубава  Hug

# 97
Ето ме и мен  newsm08
Направихме с Ева едно мнго хубава разходка и сега я чакам да се събуди за хапване.
Рени- май-ще става фотомодел Илийчо и това е .Просто е страхотен   bouquet
И Ева през ноща ме кара само да й лагам бибата в устата-поне сутринта поспах от 6.00 до 9.30 и сега съм бодра
Анжела-не се ядосвай-по-добре сито бебе и доволна майка  Hug
Иве-значи кючеците са му цаката на незаспиването  Laughing Ще минат тези ревливи периоди и ще си най щастливата на замята с тези двама мишоци  Hug
Моколоко-мисля че и при нас е заради запушено каналче.Аз не съм доволна много от очната и ще я водя другата седмица при друг специалист.Чувала съм и аз че е много упорито това и може да продължи дълго време  Rolling Eyes
Вики-каква идилия само цари у вас,дано да има по-често такива моменти и да отдъхнеш малко  Grinning

# 98
  • София
Който знае магазина за бебета А-Я моля да ми каже къде се намира

# 99
Ивка, в Люлин 5 е. Като тръгнеш от кооперативния пазар в посока към руския, продължаваш нагоре, почти до обръщалото за колите. Да знаеш обаче, че продавачките и собствениците са отврат и само те напътстват и ти дават акъли за всичко. Мен дори ме изгониха от магазина за дрешки за по-големи, защото съм била бременна и не ми било там мястото, а да съм ходила при количките  #2gunfire

# 100
  • София
На кръстовището ли е ъглов магазин?Благодаря Рени

# 101
Емчето,преди две седмици имах същия проблем,дупето и пишката бяха ужасно подсечени и мазах с какво ли не и нищо.Накрая си взех кремче на Бюбхен против подсичане и за два дни му мина от тогава не съм имала проблем.Пробвай,дано да подейства и при вас. Hug

# 102
Уф, нашия мошеник почна много да се върти и да се мести. Днес го оставих на дивана, отидох да пусна една вода Mr. Green и след като излязох го намерих завъртян точно на 90 градуса. Направо ме хваща страх вече, трябва само в кошарката да го слагам или на шезлонга.

# 103
Ивка, след кръстовището е и не е ъглов. Пада се като приземни етажи на блокове. Като се движите по пътя в дясно гледайте. Има си разни надписи по него.

# 104
Оф,мойто жабче явно си е решило да яде през не повече от два часа  Crazy . и докато и сменя памперса,докато папа,после да се пококори и погука, след това изнервено да покаже, че и се спи и трябва да я подондуркам, и остава половин час до следващото ядене  #Crazy .

Моето куче преди малко беше решило то да успокои  малката  Laughing . Оставила съм я аз в столчето на земята да си гледка, и отивам до тоалетната. Разбира се, тя решила да си изплюе бибата и да нададе писък, последван от рев та да и я пъхна пак в устата. И какво да видя като влизам в стаята - нашият герой седнал до столчето и и облизва крачето  Shocked . Аз първо му викнах  да се маха оттам,уж се беше научил да не ходи при нея, после ми стана смешно. А жабчето се ококорило и мълчи  Laughing .Та си имам вече помощник  Laughing .Така и така ще имат "сблъсъци", поне ми е много добричък и не прави белички.
Гоце и Беболинчо, вие как се справяте с любимците ? Аз да си призная, доста му се карам без да има за какво  Embarassed .Той миличкия от преди все ме следва като сянка, но сега като се затичам към Тути като ревне, и си го изкарвам на него, че ми се мота в краката. Confused

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 13:57 от alibabali

Общи условия

Активация на акаунт