Американските баби явно са различни от българските
. Я кажете как успокоявате ревливите бебета? Моят напоследък много реве и понякога направо се дере неутешимо и няма успокояване просто.
.
На Никола тези капки му помагат.

) заедно с шишето с глюкоза. Мъчи се и тя неуспешно и после ми го върна и вика " Ми не е просто детето, като има кърма как да пие вода".
Едната даже ми обясни колко деца, внуци и правнуци имала.. да са и живи и здрави ама това не я прави безспорен експерт по всички бебешки въпроси. 

/че като се има предвид аз каква съм, не ми ще да прилича на мен/ Още повече, че вее и гривнички ни се образуват по крачетата и ръчичките 
тя моята почти си я прави де - снощи яде в 1.30 и сутринта в 7.00. 

))
Опасна е! Моето слънчице и то знае къде е папото. Като я вдигна уж да се уригаме и тя се сети че има още да яде и почва да се върти и така се мести настрани че накрая стига където ми е зърното - само дето мама е с сутиен. Радар имат тея мушмороци. 

)) Оня ден взех един страхотен гащеризон, ама е още голям... В Овиесе в мол-а на Хемус има понякога много сладки неща...
. Настоях оня ден на консултацията да й се пусне изследване ама си мислех, че вече ставам параноична. Обаче...