вики, не ти вярвам вече да знаеш
беболинчо, мен ме чака дипломна, ако намериш лек за изпитите, кажи и на мен как да се справя

стефи, на нас ни каза да не го пипаме засега детето, а за преобличането- понякога по 3-4 пъти, понякога си стои цял ден с 1 понякога си слагаме и пижамка.
искре, ти си права обаче имаме 1 малък успех- снощи му дадох долчето и спа като къпан! обаче промених и начина на даване на инфакола- преди му го давах и общо взето почти веднага след даване почвахме да папаме, сега го изчаквам поне 15 минутки и тогава, май и това има значение, нищо че не пише на опаковакта да се чака. Честит ви 2 месеца!

за бейбиноса- не пише кога да се дава преди или след папо- вие кога го давахте? засега няма да му го давам да видя с долчето какво ще стане ама ми се ще да знам

четоха ни нас молитвичката днес за 40 ден и живот и здраве в неделя ще му спретнеме на момчето погачката

за детските- хм ами да питам, помня че имаше някакво ограничение с оглед на доходите, т.е. ако са ми по-високи нямам право на детски, нали така? ако може някой да ми обясни

Честити месечинки на всички бебоци които днес ги правят ( да не забравя някой та затуй)
Сигурно моето инфо е старо.

))
. 
,много се притеснявам,защото съм 4увала 4е по нежните кожи и на сянка изгарят.