Юлските деца са на първо място в нашите сърца.

• 10 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро на всички мами и бебчовци Hug
Аз от вчера съм в размисъл че нещо с гънките на крачетата на Нелия не е наред и съм решила другата седмица на ортопед. На едното краче едната гънка липсва. И друго да ви питам вашите бебчета всички ли имат белег от ваксината БЦЖ на рамото? При нас е като подкожна пъпчица съвсем незабележима. Днес май ще е последният от горещите дни. Дано се разхлади че да можем повече време да прекарваме навън.  Ние днес ще бъдем в синьо сигурно ще ни мислят за момченце. Вие в какви цветове си обличате бебчетата?

# 226
Хи-хи,Веси и ние ще ходим в Метро,ей сега към 10.30 тръгваме и сме с двете.Но първо аз ще вляза,а мъжо навън с децата,после той аз аз ще ги изчакам в Хиполенда.С деца е по-удобно в Хита или Пикадили,ама огромен списък сме заформили та затова ще се мъчим в Метро.Айде може и да се засечем.Как са ви пъпките,все още ли не ги третираш,нашите от четери мазания с Бактробан изчезнаха,като се приберем ще пусна снимка.ЦЕЛУВАМ ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ,СТРАХОТНИ СА!!!ЧЕСТИТО МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ГИ ДОСТИГНАЛИ!  bouquet Веси Д. аз обличам малкия предимно в синьо-зелено,червено,оранжево-обичам ярки цветове,абе луд на шарено се радва!  Wink

# 227
И ние си имаме сини дрешки, аз много го харесвам този цвят и хич не ми дреме. А пък и сега с тези очички много и отива  Heart Eyes .  Иначе май имаме всякакви цветове.
аз пак да попитам за очичките - някой успя ли да се справи с гурелчетата ?  Sad

# 228
  • София
питай весинко като се сетиш
аз подремнах малко и имам лек пауър та ще тичкаме по задачки след малко. и ние на пазар ама без бебенатора че много е кисел от снощи.  Rolling Eyes
веси д. аз го обличам в синичко, жълто, тъмно синьо, зелено бяло, каквото си имаме общо взето- е засега розово не, но всичко останало Simple Smile

# 229
Здравейте
Днес имаме втора месечинка и ви черпим виртуално  party023и по една  beerза мамите за кърма много помага.
А се обличаме във всички цветове даже и в бананово.

# 230
H.Kirova, Честито! Много да кротувате и да се слушате  bouquet
Яна, с двете в МЕтро е зор, особено с каката- сигурно иска да се пъхне навсякъде Laughing Аз с бебето влизам с кенгуруто и хич не питам може ли, не може ли. И ние ще ходим днес, но вечерта.
Да ви се оплача от МАртинели- един куп продавачи, а никой грам внимание не ти обръща, все едно на разходка съм влязла вътре. Ама не ми остана време да се скарам, че малкия се размрънка и си тръгнахме бързо бързо.
Голяма жега е навън, ако не знаете Mr. Green. Ние направихме голяма обиколка по магазините, даже купих и играчка за количка , та сега като я бутам и дрънкаме, като малък катун сме Joy
И нашия белег от БЦЖ е като малка подкожна пъпка, по тъмна на цвят. Аз питах веднъж, ама май на всички са им различни.

# 231
И ние станахме на месец вече  Grinning по тоя повод намазах два букета от сутринта - от любимия и от свекетата Simple Smile и понеже все пак си е празник на дечко давам зор да го извеждаме по магазини за подарък...в тая  жега обаче освен в някой мол да се скрием
за Метро - там пускат бебета само с кенгуру. Нито колички, нито столчета-люлки са разрешени
Моето спящо до мен пате започва да се протяга - времето ми свършва
П.С. Веси, много е хубава бамбучка   bouquet

# 232
И аз ще рева заедно с малчо  smile3511 Сега освен че му бъркам в носа и в устата му мажа. То милото и без това понякога се затруднява да диша от проклетите коки, а сега съвсем
А и това в устата явно щипе и после половин час не мога да го успокоя. А не смея да му дам да суче или биберон, за да подейства все пак мазилото
Белег от БЦЖ не съм забелязала да има.  newsm78
h.kirova, marisasav  честита месечинка и от нас  Hug Да са ви кротки и здравички дечицата  Praynig
А колкото до цветовете на дрешките.. аз най - обичам раирани бодита със всякакви цветове по тях. Накупили сме си такива от прасешката къща - шарени райета, сладка картинка и хубава материя  Mr. Green

# 233
А добър ден  bowuu
Честити месечинки на h.kirova и marisasav   bigdance2
Пазара мина успешно - бамбучката спеше през цялото време Mr. Green а сега обаче ме ядосва, че спи само в ръцете ми а като я оставя се ококорва  smile3514
И пак се разрева - хайде до после

# 234
Здравейте и от  нас, змея заспа за поредните 15 минутки и аз гледам да ви изчета. Е голям рев, голямо нещо, още малко така и съм за четвърто весело. Майчета исках да ви питам сложихте ли от петвалентната ваксина и има ли странични ефекти, че се чудя дали да си взема.

# 235
Честити месечинки на h.kirova и marisasav  Tada Да ви слушат и радват много
Беболинчо и аз не съм забелязала да има белег от БЦЖ и все забравям да питам педиатърката  Crazy
Аз обличам във всички цветове освен в червено-просто нямам нищо в този цвят
Ева не ме остави цяла нощ да спя.И да се оплача нещо не иска да яде-суче 5 мин със зор и после започва да ме бута.Дали не е кърмаческа стачка и не е ли рано за нея  newsm78
Ани-с на нас ни сложиха тази ваксина и съм доволна-малко крънка същата вечер ама не съм сигурна че е от нея или от коликите.на крачето й малко над обождането беше зачервено и твърдичко,но за ден два се оправи  Hug
Алибабали- нищо не помага за очето и аз съм се притеснила яко,чудя се какво да правя  Cry
Сега мисля да излезна навън-струва ми се по-хладно вече,защото от утре нали го дават няколко дена валежи та ще изперкам вкъщи  Crazy

# 236
Сетих се и още нещо- майчетата на бебоците около възраста на Ева- 2 месеца по-колко пъти на ден давате на мушмуроците да папкат.Вчера например Ева яде само 5 пъти и аз се притесних та я будих два пъти през ноща да яде,та оттам си навлякох и кокорене от нейна страна цяла нощ.Понякога се питам -може ли да не му се яде на това дете точно в този ден или нещо е болничка след като отказва Cry

# 237
За белега нашата ваксина беше се подула и забрала после се пукна изтече гнои и кръв и сега пак бере наново но нашето педи каза че това била нормална реакция .Така беше и с баткото преди два месеца.
А за яденето Сашко яде 6 пъти в денонощието.
Ох вече ревем за баня и мляко.

# 238
  • София
h.kirova,честита ви месечинка!
И ние имаме белег от ваксината на рамото и изглежда като червена пъпчица.
ками,моят също яде по 5 пъти,а понякога и по 4  Shockedнощната пауза си я прави,като е имало случаи да не яде 11 часа.и аз го будех,ама не иска и си заспива.четох,че почивка без ядене от 9-10 часа е нормална.а за храненето по 5 пъти така пише и на кутията с ам,5 яденета от 150 мл на ден,та не се притеснявам.вие обаче сте на кърма и не знам  newsm78
а между другото да питам има ли бебета на смесено хранене-първо кърмене и после дохранване с ам?

# 239
  • Sofia
Ками, Александър от няколко дена яде по 5 пъти. Ама да видим до кога. Нещо много реве тия дни ... И почна да повръща/плюе и после реве - явно му е гадно ...

Общи условия

Активация на акаунт