Доротея също наддава ужасно много и аз се бях притеснила. Нашата педиатърка обаче се оказа много свястна и каза, че на диета няма как да ни сложи, а да спираш да кърмиш е грехота при наличие на кърма. Според мен си храни детенце, просто не пропускайте Вигантола - за всеки случай. Аз мисля, че като са летни бебета няма толкова нужда от капки против рахит, ама при тоя скоростен растеж давам стриктно вече... ей така, за мое си успокоение.
Доротея също я храня на поискване... което е обикновено на 3 часа, ама прави "кризи" напоследък - около час и половина след хранене ревва неистово и почва да търси да цока и нищо не помага освен да й дам... и честно казано не ми се вижда по-хубаво да давам води, глюкози, чайчета и сякви простотии като мога да си я накърмя... не стига, че пак давам глюкоза заради жълтеницата

Беболинчо, явно наистина пишат единиците само ако са над нормата много... макар че напоследък им нямам мноо вяра на тукашните болници (Варна, през лятото).
Афтите пък от какво станаха

Ти скачаш от една беля на друга 
Това мое дете не затваря очи значи 

. След като си поспинка добре след сутрешната разходка,реших да я изкъпя, та да се освежи малко, и да спи по-добре на обяд. Но нееее
/.

,изписа ни физиологи4ен разтвор за нослето и каза 4е е запушено от големите температури,понеже лигави4ката изсъхвала лесно,после си направихме порцията разходка и така.
)
Днес ще ходим до Метро на пазар с малката и малко се притеснявам дали няма да огласим склада по някое време