Юлските деца са на първо място в нашите сърца.

• 10 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Марти, и аз напълно подкрепям мнението, че е нормално да наддават така кърмените бебета.
Доротея също наддава ужасно много и аз се бях притеснила. Нашата педиатърка обаче се оказа много свястна и каза, че на диета няма как да ни сложи, а да спираш да кърмиш е грехота при наличие на кърма. Според мен си храни детенце, просто не пропускайте Вигантола - за всеки случай. Аз мисля, че като са летни бебета няма толкова нужда от капки против рахит, ама при тоя скоростен растеж давам стриктно вече... ей така, за мое си успокоение.
Доротея също я храня на поискване... което е обикновено на 3 часа, ама прави "кризи" напоследък - около час и половина след хранене ревва неистово и почва да търси да цока и нищо не помага освен да й дам... и честно казано не ми се вижда по-хубаво да давам води, глюкози, чайчета и сякви простотии като мога да си я накърмя... не стига, че пак давам глюкоза заради жълтеницата   #Cussing out

Беболинчо, явно наистина пишат единиците само ако са над нормата много... макар че напоследък им нямам мноо вяра на тукашните болници (Варна, през лятото).
Афтите пък от какво станаха Sad

# 211
Рени, честити ви 2 месеца с Илийката!   bouquet Hug

# 212
Renie78 тичайте се крийте в балкана на хладина  Hug
и честита ви двумесечница   bouquet
беболинчо тези афти пък откъде ги докарахте  ooooh! Ти скачаш от една беля на друга  spoko
За наддаването - на нас още в болницата ни се чудеха, че само на кърма за една седмица си върна теглото от раждането, че и 150 грама отгоре беше  Wink
Водата и при нас е само за миене, но виж за моя изненада чайчетата ги уважава - пие си ги и май даже и харесват  Laughing
Снощи с баща и я премерихме колко  е дълга в разгънато състояние, че всички ми обясняват, че много била пораснала. Ами мерихме 3 пъти то все 58- 59 см показва  Mr. Green
Хайде че ние се опитваме да спим  Crazy Това мое дете не затваря очи значи  Heart Eyes
Само да покажа нов снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=158792&photo=10

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 18:13 от Там-там

# 213
  • София
Рени, честити ви 2 месеца с Илийката!   bouquet Hug
и от нас! bouquet  bouquet  bouquet

коки заспа та да седна и да се оплача- таз моята лява гърда явно ще ми създава ядове- пак имам бодежи, пак се подувам, явно яде повече малкия и те сега му насмогват гърдите. лявата обаче явно има по-тесни канали, ама са едни болки гадна работа, едва стоя на едно място, но няма как. #Crazy
беболинче да не е млечница това? а как се маха?
марти, да му ядат на никола всички пълни памерси до момента- като е здрав какъв им е проблема? в началото много бебета дръпват изведнъж и после по -постепенно започват да качват, в това няма нищо ненормално, я я пусни да пасе както се казва Naughty
коки водичка със захар подпийва отвреме навреме но за 3 дни е максимум 20 до 50 мл ( аз винаги преварявам пълно шише едва ли не ще го глътне на 1 дъх Laughing), за устата водата му е неприятна и я плюе ( е, тя е и без захар) и общо взвто не ни е приоритет водата, но доки ме стресна да не направи хипогликемия и затуй му се радвам че хем не й е фен особено, хем по малко пийва (и вълка сит и агнето цяло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Веси Димитрова, много сте сладки с бебока  Laughing
днес бях на кола маска- еее станах човек и аз, вече на орангута приличах ooooh!
уф днес егати жегата... отивам малко под климатика Crazy

# 214
Привет и от мен  Hug
Рени,честити ти два месеца   bouquet
Там-там, браво на вас  Hug
Моето жабче днес явно ми е обявило война  Thinking . След като си поспинка добре след сутрешната разходка,реших да я изкъпя, та да се освежи малко, и да спи по-добре на обяд. Но нееее Twisted Evil, тя реши точно обратното. Циците ми хванаха синки от дърпане и лиготене. Хем повръща и се оригва като змей, хем след малко пак иска да цока.Ядосва се като не потече мляко, после се ядосва като потече.... ooooh! Явно и се спи, щото се прозява постоянно, но се е изнервила и не може  Confused.И рев през цялото време. Сега съм я сложила да се люлее в столчето и да си прави разни кисели физиономи. Май щракането по клавиатурата и действа добре, няма да мрънкам повече на мъжа да я сменя  Mr. Green
За обличането - и аз все се чудя топло ли и е, студено ли е.Ту и обувам чорапи, ту и ги събувам  Rolling Eyes. иначе бабите не смеят да ми казват нищо,че аз гледам много лошо като я зазяпа някой  Mr. Green
Някой намери ли лек за очичките - ние все още сме с гурелчетата  Sad
За педиатрите - вече се примирих, че явно ние се интересуваме и четем повече от тези, на които това им е работа.Дано само ако има здравословен проблем да са компетентни /то да не се налага де  Praynig /.
мрънкалцето пак иска на цица. криза ли е, що е  Twisted Evil

# 215
Tam Tam, вашата принцеса спи точно като нашия змей Mr. Green Точно същото положение на ръцете и краката.
Понеже преди малко претеглих, че малкия е станал към 5800 сега баща му го разнася напред назад и му говори " Е, малчо, ти си станал почти шест кила, това е колкото малко агънце..или малко прасенце". Мъжка му работа...

# 216
  • София-Красна поляна
Честити 2 месеца на Илко! Много да слушка мама Рени!  newsm51

# 217
  • USA
Имали някой с дете кое се събужда с рев и заспива с рев,като се наяде се гърчи?
Има - моето. Голям рев ти казвам. Имам чувстото, че коликите никога няма да си заминат.  Sad И на мен само ми казват, че до 3тия месец ще минат, ама този трети месец ми се струва след цяла вечност.

Беболинчо, тези "афти" много ми приличат на млечница. Отиди да го прегледат бебчото.
Рокси, браво на вас - много добре сте пораснали.
Елпетче, този доктор ме разби с хипогликимията. Няма как да стане, освен ако бебето няма проблем с кръвната захар. Като си яде нормално захарта се регулира.

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 20:54 от Winx

# 218
Елпет аз мислех че захар във водата се слага заради жълтеницата, за първи път чувам за хипогликемия? ама според мен тази захар е вредна /но това си е мое мнение де/ аз слагах по-малко заради жълтеницата ама до 1 месец именно заради жълтеница и после я спрях. То не стига че млякото й сладко ами и водата, че тя утре нищо друго освен сладко няма да иска да яде:) Че тя и кърмата е сладка, даже по-сладка от адаптираното мляко.

# 219
Прави сте.. не са авти. Обаче пък са само по устните и бузите... млечницата не е ли по небцето? Пък и при млечница май има и по гърдите някакви неща, а аз нямам   newsm78
Дано устискаме до понеделник, за да отидем на доктор
Хубава и прохладна вечер на всички  Hug

# 220
  • USA
Аз бях на лекар преди 2 дена със съмнения за млечница. Казаха ни, че е и по бузите. Всъщност това е май един от признаците. Възможно е ти да нямаш, а той да има. По гърдите било като обрив.

# 221
Здравейтеи от мен,4естити месе4инки на вси4ки.
Пепи спи и аз рекох да се разпиша преди да се положа и аз.
Сутринта ходихме до педито,понеже нослето му  е запушено и ми се стори 4е и гърди4ките хъркат,викам УЖАС  Shocked простудихме детето в жегата,но за щастие се оказа фалшива тревога  Simple Smile ,изписа ни физиологи4ен разтвор за нослето и каза 4е е запушено от големите температури,понеже лигави4ката изсъхвала лесно,после си направихме порцията разходка и така.
Татето ни излезе с кръсника на по бира и сега сме сами с Пепи ( и със свеки де Sick )
Лека нощ!

# 222
Благодаря ви, майчета  Simple Smile
Беболинчо, на Илко млечницата почна с бяло небце, но като бръкнах да сложа Дактарин в устата имаше афтички по бузите. А за гъбички по гърдите - на мен ми се появиха с бяла кожичка върху самите зърна. Супер болезнено е като почне да яде бебко.
Веситата, страхотни са ви бебчовците. И Илко си поспива така шефската като Инчето. Явно всички бебовци са като царчета  Heart Eyes

# 223
  • София
Ох за тази хипопгликемия и аз се чудех как може да стане, но страх лозе пази. Тя за жълтеницата ни беше изписала глюкоза ама Коки отдавна я мина, за около седмица като се прибрахме оправихме положението. А от 10тина дни му приготвям така водата и пак казвам той не я ще, само отвреме навреме шмръква малко от нея. Rolling Eyes
Беболинчо аз я питах нашата лекарка специално как изглежда да не би да му стане и аз да не разбера- каза че става отвътре на бузките и по небцето бяло. Peace
Коки снощи пак не щя да спи цяла нощ и сме като пребити с Ицо. Сега го тропвам на майка и ще ида да полегна че имаме да оправяме за погачата утре а едва гледам #Crazy

# 224
elpet hug
Аз исках нещо да питам, но забравих какво  Embarassed
Както и да е Blush Днес ще ходим до Метро на пазар с малката и малко се притеснявам дали няма да огласим склада по някое време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт