Лично мое мнение -или на кърма или на АМ-иначе още по голям тормозДа Емче,именно че Ева е на кърма и вчера и днес ми яде по-малко ,та се чудя защо така се получава- дали кърмата намалява или просто не й се яде
Лично мое мнение -или на кърма или на АМ-иначе още по голям тормоз

Лека и спокойна нощ от нас!

Да са ви здравички и послушни.
. Днес Иринка става на 1 месец. 
Определено по-удобно е. Якето само ще ти се набира. Като стане на годинка тогава
.
За съжаление нищо не мога да те посъветвам. Ако искаш опитай, както ти е казала Уинкс, да изцедиш щом те боли. Може да спреш кърмата и с хомеопатия. В кърмаческия четох. 
и така се разнасяме докато спрат или сядам и я слагам по корем върху краката си и я галя по гърба но това не й харесва много щото не може да разглежда какво става
. Струва ми се, че става по-зле. Вече започна да се дере и по време на ядене. Има ли и други като нас дето се превиват яко и реват с цяло гърло? Много ми е мъчно за човечето.
На Ники пък й стърчат ушите, все си ги затиска като лежи, оправянето не помага - като си мръдне главата и пак ги защипва. Обмислям да ги залепя
Едвам събирам някакви милилитърчета в хладилника и дохранвам по малко при кризите вечер...Не знам колко ще издържа преди да се изкуша да взема АМ за дохранване. Всъщност онзи ден притичквах до магазина, ама ми го затвориха под носа, та реших, че е знак да не се предавам още 
).А си права,че не мога да определя колко яде,но и само на кърма да беше пак нямаше да мога да определя...