НОЕМВРИйките се чудят вече - как ли са си нарисували желаното човече

• 11 586
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро на всички!И аз да се поразпиша-в тия жеги не ми се стои на компа, че е в най-задушния ъгъл на магазина, а в къщи изключих нета за август.Иначе всичко друго е нормално, синът ми се прибра от лагер снощи и аз поотдъхнах, не съм треперлива майка, а и той вече не е чак толкова малък, ама друго си е да е пред очите ми. Лек и спокоен уйкенд на всички!

# 196
  • София
Значи от всичко което изчетох до тук 3Д или не , докато не родя не се знае какво ще ми е бебето т.е. то се знае че ще е момченце но нищо чудно да има изненади , така ли ?                    Аз бях почнала с покупките и наблягах на розовото сега се чудя дали да помоля да ми ги сменят или да си останат newsm78 , но вече ще продължа с жълтичко и зеленко ! Най сигурно ще е ! Simple Smile

Валети,винаги има шанс да не са го видяли като хората нито на 3Д-то, нито на ехографа и такова понятие като 100% няма. Както каза моята доки по въпроса за пола има мнения - но докато не се роди не можеш да си сигурна. Разбира се ако са те видяли 2-3 лекаря на 3Д и 2Д шанса за грешка е по-малък, но не е нулев. Момченцата се познават малко по-късничко, а ако бебето е мръдливо и игриво като моето, дори и да е в добра поза, трудно може да го види Simple Smile На една моя приятелка до последно кой как я гледал казвал момче, а то излязло момиченце и вече е на година и половина и още ходи в синьо Simple Smile

# 197
  • София
Добро утро и от мен,

Днес се пооспах  Laughing преди малко станах и сега пия кафенце и се опитвам да си отворя очите. Отдавна не бях спала толкова до късно.
И на мен ми казаха, че 100% ще е момче, даже 2 пъти, обаче аз мисля да наблегна на бялото  Wink така че ако има изненади няма да се налага момиченце да ходи в синьо  Wink
Днес пак ще е голяма жега, но утре с дъжда ще се разхладим. Моя мъж реши първо да побоядисва малко и после да ходим до Пигиса, та явно ще се помоткам в нас.
Приятен ден   bouquet

# 198
Shockedдаже не ми е хрумвало newsm78,доки каза 100%,че и другия също,ми ще видим Joy
Що бе?Няма ли да се радваш? Grinning А за почерпката нищо не каза,няма да се стискаш еййй Party

Ха сега здравейте!
Днес пак се очертава разрушаващо горещ ден,ама живея с мисълта че утре ще е по-хладничко и мног се надявам такива жеги вече да няма,все пак септември чука на вратата.

Ние тъкмо нагласихме парцалите да излизаме на пазар и се оказа,че чакаме гости Confused Най-мразя така......
Jutoo,да кажеш мнение за Пигис-а,моля те.Засега чувам хубави неща и ми се ще да го посетя,ама да минат жегите.

Напоследък да ви кажа хич не ставам много до тоалетна нощем - само по веднъж,което си е направо супер.Но определено пия по-малко течности вечер,не умишлено просто не ми се пие.

За друго не се сещам,лек ден ви желая  bouquet

# 199
Здравейте момичета Hug
Днес искам да почерпя за рождения си ден  party023 надявам се най скъпия подарък за мен
да дойде през есента newsm07
Лек ден на всички

# 200
  • Хасково
Честит рожден ден, Мечтание nbirthday, много щастие и късмет!!! А на есен най-сладкото и здравичко бебче!!!

# 201
  • София
 newsm59 Мечтание. Много здраве и любов ти пожелавам и разбира се през есента здраво бебче  Hug .Весел празник   bouquet

# 202
Честит рожден ден Мечтание Hug Hug
Ще ти се сбъдне тази мечта за бебечето на есен и още много други покрай нея - ще видиш. Най- искрено ти пожелавам здраве , щастие и любов.

Аз от вчера съм заседнала да изчета всичко което сте изписали. Чак сега се включвам.

Нали покраъ новата кола съм се улисала в разни задачи и прехвърляния , по цял ден не мога да седна изобщо пред компътъръ. Затова днес ще използвам ситуацията да поровя из ффорума , че утре почваме едно ремонтче в къщи....... не ми се мисли .

# 203
Ама аз как съм писала , какви са тия грешки Rolling Eyes

# 204
Мечтание, весел рожден ден ти желая, и дано получиш подаръка-мечта, точно когато и както го очакваш!

# 205
ЗДравейте мамита малко изчезнах но имам оправдание моята свекърва вчера имаше рожден ден.Мечтание да си жива и здрава и това което пожелаеш да ти се сбъдне.Някой беше казал че има киселини аз постоянно бях така и док ми каза да си взема ранитидин много помага откакто го пия нямам и направо се родих.

# 206
  • Плевен
 newsm59 Мечтание да си жива здрава и много много щастлива,и наесен едно сладко бебче да си гушкаш.
Момичета четох една темичка за това как начина на протичане на бременноста влияе на характера на бебето.Ако е вярно моят бебок трябва да е супер поспалив,претенциозен откъм храна и ще е свикнал да остава самичък(нали мама цяла бременост си стои самичка) Laughing.Но общо взето беше изказано мнение че след нервна бременност бебето е по-нервно,а при по спокойна-съответно по-спокоен бебок.Хайде мамите които чакат второ да споделят дали има нещо вярно.

# 207
  • София
Мечтание, Честит рожден ден!  bouquet
Върнах се от Пигиса и нищо не си купих - възглавниците бяха свършили, колан за поддържане на корема нямаше, аз търсих подложки за леглото на каката - и това нямаше  Sad т.е. никаква не я свърших Sad Ходих и по разни други магазинчета, но нищо не купих, стана ми много топло и се прибрахме. Мисля сега малко да полегна и да почина, че от тая жега много уморено ми стана.

# 208
  • София
Честит рожден ден, Мечтание! Да си жива и здрава! Пожелавам ти да си най-щастливата мама на света и наесен да си гушкаш здравичко и красиво бебе!

# 209
Честит Рожден Ден,Мечтание!Бъди жива и здрава и много щастлива в очакване на най-свидното нещо за теб!

Общи условия

Активация на акаунт