Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява това ново бебе на октомври?
Какви са мненията за цезаровото сечение при раждане?
Какви са мненията за бебешкия шезлонг и кошницата за кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява това ново бебе на октомври?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение при раждане?
-
Какви са мненията за бебешкия шезлонг и кошницата за кола?
-
Какви са мненията за машинката за измерване на кръвно налягане на китката?
-
Какви са мненията за сърдечната честота по време на бременност?
,все пак не е шега работа...
и нищо конкретно. Накрая в кожния диспансер едно младо докторче ме погледна и каза, че било типично за третия семестър и ми даде едно кремче да се мажа. Да ама вчера като се събудих - още по-зле - имах вече и по корема. А как сърби направо не е за разправяне. Как издържах до днес и аз не знам. Записах си час за алерголог в ТК за следобед и се надявам да се намери някакъв лек, че не се издържа. По природа съм много спокойна личност, а сега съм толкова нервна, че сама не се търпя + това все рева.
. Като се прибера от работа се чувствам като пребита от жеги, от работа и от тъпи обяснения! Мерси че ме изслушахте
, ще пиша по-късно Доскоро
Страхотни сте!!!
Зарекох се че вече ще търпя до последно,ама на такива не се доверявам.
За първи път чувам за подобен симптом на третия триместър.Много ще стискам палци да ти помогнат днес на прегледа

И се ужасявам от отношението на болниците,в които си ходила...като не знаят на пръв поглед какво ти е,не могат ли да ти пуснат изследвания,все пак си в напеднала бременност
Бебка вече тежи кило и сто и педесе!