празнуване на рожден ден в Пловдив?

• 168 187
  • 489
  •   1
Отговори
# 120
В Марково да не е ресторант-градина "Марково". Там съм чувала, че празнуват детски рожденни дни, но определено не е детски център.
Да, ресторант градината има детски кът, но не съм го виждала от пролетта. Иначе в събота имаме парти там, определено си правят рождени дни.
В случая става въпрос за една къща, която се пада от дясната страна по пътя за ресторанта, знам че я правят, значи е станала вече, защото миналата седмица ми се обадиха за рожден ден там... Принципно трябва да е организирано като детски център и да си има тамошни аниматори. Предполагам че като е с двор ще е хубаво и приятно, но  не съм го виждала.

# 121
Да става въпрос за тази къща, вече работи и е кафене с детски център, правят и рожденни дни с програма и т.н., но неудобството, че е извън града си остава, май ще се ориентирам към "Форума". Благодаря Ви за съдействието   bouquet

# 122
Здравейте,
снощи празнувахме рождениия ден на малкия, който стана на 6 год. в Центръл Парк на Младежкия хълм. Направили са страхотен детски център вътре. Просторно, има играчкии за по-малки деца, че дори и за бебета. Времето не беше толкова студено, та поиграха и навън. Не бяхме наели аниматор, но момичето което ги наглеждаше се справи страхотно с нашите юнаци. Има 4 вида детски менюта с играчка, а иначе кухнята си е супер. И понеже нашите поводи са си два, на възрастните и на тях има хареса много. Другата седмица сме в "Приятели", така че може да пиша отзиви и от там.

# 123
  • София / Пловдив
... Направили са страхотен детски център вътре. ...

Вътре в самото заведение ли?
Можеш л да ни ориентираш и за цените в детския център?

# 124
bim bam вътре е но не където са масите, а в една отделна зала, ако имаш предвид дали се виждат децата от масата, не не се вижда; цената е 4лв. на дете, ние седяхме от 18.00 до към 22.30 та незнам дали това е левче на час или пък си е 4лв.

# 125
Знае ли някой фирма с добри аниматори и програма за организиране на коледно тържество на първокласници? Препоръчаха ми празненство в сладкарница "Хари Потър",но нито знам къде се намира, нито кои са организаторите. Дайте някои "проверени" имена,ако имате контакти или препоръки.

# 126
# 127
  • Пловдив
Ако имаш време провери как стоят нещата в Ескалибур и McDonalds. По едно време и в халите в детския център организираха рожденни дни, но сега не знам

# 128
Каспър,помагай! Искам да празнувам с моите първолаци /23 броя/ в Тон Бонбон посрещане на Коледа около 20 - 22 декември. Възможно ли е? Или е вече късно  Confused

# 129
Здравейте скъпи майки,които търсите приятни изживявания за вашите палавници послучай рожденният им ден. Искренно се надявам че ще намерите приятното  место за този ден , в същия този момент обаче искам с цялото си внимание да ви кажа  че ако си мислите че ''хари потър '' в Пловдив е правилното место ,сте в голяма заблуда.
Имам много доводи за това си мнение и ако държите ще ги споделя с Вас.Миналата година празнувахме рожденния ден на дъщеря ми ,беше малко приятно и много скъпо,една девойка постоянно казваше на децата да не викат и трябваше постоянно да си стоят по местата и да слушат всякакви глупости само и само да са кротки.Въпреки всичко тази година решихме пак да посетим това заведение. Направих резервация 20дни по рано.Направи ми впечатление че цените са два пъти по скъпи от миналата година. Но три дни по късно се случиха непредвидими обстоятелства поради които трябваше да отменя резервацията.Имах уверението че на датата ако има вече друго мероприятие ще си получа парите обратно,някакви си 50лв.Разочарованието беше голямо когато на деня имаше друго мероприятие ,освен това не си получих парите, а самата резервация беше записана на една амбалажна хартия и нямаше касова бележка за капарото. СКЪПИ МАЙКИ ,НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА КОЯТО АЗ И МОЯТА СЪПРУГА НАПРАВИХМЕ.Има толкова по добри идей от прехваления "Хари Потър".Искам да Ви предпазя от разочарованието което ще получите.Благодаря че прочетохте това послание и ще се радвам да съм Ви помогнал. Искрено Ваш ,Баща на три деца и любяща съпруга/надявам се / ХРИСТО.

# 130
  • София / Пловдив
Каспър,помагай! Искам да празнувам с моите първолаци /23 броя/ в Тон Бонбон посрещане на Коледа около 20 - 22 декември. Възможно ли е? Или е вече късно  Confused

Най - добре отиди на място в Тон Бонбон, ще ти обяснят всичко подробно и ще се разберете. Казвам ти го, в случай, че Каспър не успее да влезе в темата веднага, а всеки ден е от значение за заемане на свободните дати  Wink.

# 131
  • Пловдив
Ако искате децата ви да прекарат добре на рождения си ден то в никакъв случай не ги водете в централни хали.

# 132
Относно капаротата - знаете, че капаро не се връща.
Дори да се приеме, че е такса за ангажимента.
Съжалявам, наистина може да сте недоволни от анимация, обстановка, отношение и всеки от каквото му е на душа, но специално за невърнато капаро - не го разбирам
Никъде го няма това по света. Тук си е написано
http://www.kiddieskornerplayground.com/parties.htm
и тук
http://www.megafun4kids.com/parties.html
това пък е звездния детски клуб - И Гуен Стефани си води детето там  - http://www.undertheseaindoorplayground.com/party.php

Навсякъде си пише - NON-REFUNDABLE deposit
Това не е игра, а бизнес който взима усилия, хора, ангажименти, въпреки че съм връщала капаро многократно, всеки път се заричам да не го правя, защото правилатата са си правила.

# 133
Момичета, с удоволствие ви съобщавам, че Тон Бонбон 2 е вече факт.
Добре дошли сте по всяко време, тъй като има обособени отделни зони и дори и да има рожден ден, децата могат да  играят  в друга зала.
Тон Бонбон 2
Ул. Висла №2 – Пешеходен мост на Новотела,
/зад дома на Модата и Красотата, до Имарет Джамия/
270 кв м Закрита площ - Детско Царство
150 кв м Обезопасена Лятна Градина
Единствена за града Baby Zone – 0-3 години, оборудвана от Little Tikes и Fisher Price
Щурилня - 4-10 години – два безопасни детски лабиринта и стени за катерене,
костюми, прически, детско тату, осветление и музика
 Учебна занималня – 1-4 клас!
Самостоятелна Уикенд Арт Работилница 3-10 години
Лесен достъп от целия град, удобно паркиране
Функционален и луксозен родителски кът
тел 625 902, 0887767054

# 134
  • София / Пловдив
Каспър, честито   bouquet
Хиляди детски усмивки и в новото място ти желая!
Само да оздравеем най - сетне и ще ви посетим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт