БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 087 850
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 4 140
  • София
Търся спешно човек за лепене на плочки в баня, Наложи се подмяна на сифон и трябва да се залепят плочки само на пода /под 2 кв.м./ и да се оформи около сифона. Става дума за София.

# 4 141
Здравейте, търся опитен човек за лепене на тапети за една стена само в София център.

Не знам как се търси с търсачка само в тази тема.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 09:21 от Мадам

# 4 142
На стр. 274 има пълен списък с майстори по градове . Бих написала името на момчето, което съм препоръчала , но вече ще стане много нагло .

# 4 143
  • софия
Здравейте, търся опитен човек за лепене на тапети за една стена само в София център.

Не знам как се търси с търсачка само в тази тема.

# 4 144
  • SF
Аз търся човек, който да поправи механизма, който се движи по релсите на гардероб.

# 4 145
ВиК услуги   Иван 0878/199771 намерих тук тел.  му
Давам му 6 от 6
 Много сериозен веднага се отзова

# 4 146
Търся добър ВИК за Бургас, има теч и да се види откъде идва.

# 4 147
Търси специалист с термокамера.

# 4 148
  • Сф
Търси специалист с термокамера.
Teч къде? Не винаги е необходима термокамера. Добър вик може да открие пробема, в една баня примерно или по щрангове. Вече за фасадни течове, по външната част и тераси , по- може термокамера, ама общо взето и добър майстор върши работа.

# 4 149
Течът е вътре в сградата. И аз си мисля, че с добър майстор ще може да се разбере кой е пакостникът (не се изключвам).

# 4 150
И е така и не е така. Теч в сградата/тоалетна/, сухи щрангове, от никъде няма теч, всички твърдят, че е сухо в тях, а при нас тече от тавана.
Насила няма как да влизам в домовете на съседите, изчаках , протече на още три етажа под мен. Пропищяха още съседи, камера и хоп спукана тръба в пода +казанче в което тече непрекъснато водата в чинията.. Ама на съседа му е сухо, два  етажа под него съм аз протече при мен, а после и надолу по веригата.

# 4 151
  • Сф
И е така и не е така. Теч в сградата/тоалетна/, сухи щрангове, от никъде няма теч, всички твърдят, че е сухо в тях, а при нас тече от тавана.
Насила няма как да влизам в домовете на съседите, изчаках , протече на още три етажа под мен. Пропищяха още съседи, камера и хоп спукана тръба в пода +казанче в което тече непрекъснато водата в чинията.. Ама на съседа му е сухо, два  етажа под него съм аз протече при мен, а после и надолу по веригата.

да, тръгва се по етажите, няма как. При нас нямаше проблем и съдействаха хората. Течеше на 2ри , от 6 ти още имаше проблем и най- вече на 3 ти, над тях, някой гений беше свързал кофти нещо по чинията и тръбата. Въпреки, че въпросната отричаше , че е от нея. Ама се довери на майстора, той поразби малко, оправи и сега нямат проблеми по крилото. Жалко,, че за Сф имам човек, дано се включи някой за Бургас.

# 4 152
При нас преустройвеаха едни над нас таван(не е ясно как са свързвали), но и нас ще видим и съседката отдолу, за да е ясно какво се случва.

# 4 153
Търся добър майстор или фирма за направата на навес ( покрив, леене на плоча и малко зидане) в село близо до Варна. Моля наистина за коректни, че вече сме си патили. 😣🙂

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 06:14 от Ssiis

# 4 154
Търся майстори, фирма за саниране, външна изолация на апартамент, за София става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт