БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 559
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 845
Здравейте! Дали можете да ми препоръчате майстор в София за няколко поправки от различен характер, които се налагат: поправка на врата, която не се затваря, запълване на дупка и измазване след инсталацията на климатик и прочее. Благодаря предварително!

# 4 846
  • В твоето съзнание...
Здравейте, някой може ли да препоръча фирма за обслужване на климатици?

# 4 847
  • гр. София
Д и Д Клима! Много съм доволна от тях!

# 4 848
Трябва ми алпинист, който да запълни една дупка в санираната стена на апартамента, до която няма друг достъп.
Не знам има ли някой, който ще се съгласи за такава малка дейност....

# 4 849
  • София
Д и Д Клима! Много съм доволна от тях!

Климатични системи Банат
088 902 4924

# 4 850
Искам да препоръчам и похваля фирма vodata.mi за прекрасното отношение и изключителния професионализъм при подмяната на водомери. Комуникацията беше  отлична, дойдоха точно на време, работиха чисто, бързо и професионално. Цените им са обявени на сайта, издават бележка на място и изключително конкурентни спрямо  другите в бранша. Ето и телефон: +359877230303

Наистина страхотни!

# 4 851
Човек за климатици мога да препоръчам. Не знам в коя фирма за монтаж е, ама преди 10 години ни монтира климатик, поддържа, поправи... Беше хлапе тогава. Вече е мъж, ожени се, детенце има и е все същият сериозен, и точен човек. Не ми е личен познат. Изобщо много съм доволна. Ако все още е нужен, казвайте.

# 4 852
  • дядовата ръкавичка
За София, препоръчвам
Ел. техник - Стефан - 0888030879. Много точен, коректен.
Гипс, шпакловка Сашо - 0876384880. Работи бързо, чисто, прецизно, на разумни цени. Мисля, че се занимава и с други ремонти.

# 4 853
Не знам дали въпроса ми е за точно тази тема, но знаете ли за обл. Пазарджик, човек, който разбира от настройки на камини? Свързваме се с няколко , но все не могат да дойдат да видят.

# 4 854
Здравейте, някой дали е подменял уплътнения на дограма? Детето ги дръпна на врата към тераса и не можем да ги залепим, но бихме сменили и други в апартамента. Ще се радвам на контакти! Благодаря

# 4 855
Dessi, щом се интересуваш от настройка, навярно камината е пелетна. Извикай човек от фирменото представителство. Няма общо м-у българска и италианска пелетна камина (условен пример). А е нужна ежегодна профилактика.

# 4 856
Dessi, щом се интересуваш от настройка, навярно камината е пелетна. Извикай човек от фирменото представителство. Няма общо м-у българска и италианска пелетна камина (условен пример). А е нужна ежегодна профилактика.
Точно така, пелетна е . Свързахме се с представители, но не могат да дойдат когато на нас ни е удобно. Това ни е вила и не сме там постоянно. Все пак получихме насоки и дано успеем да оправим проблема.

# 4 857
а някой да препоръча  човек за поддръжка на парно за Пловдив
основно ми трябва за някоя протекла връзка, може би и ВиК специалист става

# 4 858
А идея за майстор, който да работи и ВиК, и фаянс? Става дума за премахване на вана и запълване на мястото, на което е била, с теракота (същия, като в останалата част от банята. Около 2 кв.м. Само за това никой няма да дойде.

# 4 859
  • София
А ваната чугунена ли е.

Общи условия

Активация на акаунт