БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 084 013
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 315
А аз за Стара Загора и района.
Монтирали са и в Пловдив и София също.
Работят много бързо и определено евтино.

Интересува ме за София, можеш ли да дадеш малко повече информация?

# 316
Много хубава тема. Супер.

Може ли някой да ми препочъча фирма за комплексен , вътрешен ремонт - от която е доволен (за София)

Благодаря
Здравей за този майстор вече писах фирмата е ИНТЕРСТИЛ,а шефът се казва Асен  Галев . Вече две дами от форума се възползваха от неговите услуги и са доволни.Ако искаш разгледай темата ТЪРСЯ ФИРМА ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ В СОФИЯ. Телефонът на А. Галев е 0886399903 .ако искаш се  свържи с него и тои ще ти направи оферта.

# 317
  • Абсурдистан
И аз съм доволна от моя майстор, пак чрез форума намерен.
За София става въпрос.
Даде много разумни цени, казваше ни кое ще ни излезе по-евтино и кое по-скъпо и от какво зависи.
Така, че ние си избирахме кое искаме.
Предлагаше ни по няколко варианта.
За всичко имаше момчета и не се налагаше ние да си търсим отделни майстори.
Най-вече това беше първият майстор, който направи кратък договор с мен и си остави всички данни,
като за всяко плащане ми оставяше бележка.
Забравих за точността да кажа.
Изключително точен.
Ако някой иска ето телефонът му - 0899104581 - Георги.

# 318
Този Георги какво точно прави Simple Smile ?

# 319
  • Абсурдистан
Този Георги какво точно прави Simple Smile ?

Еми при мен прави външна и вътрешна изолация, шпакловка, замаска - изравни пода на кухнята и балкона, иззиждане с итонг, арка от гипсокартон, електро прокара, латекс, плочки.

# 320
за Пловдив 0892363101 Даниел се казва занимава се със всичко свързано с ремонт и строителство

# 321
Нека и аз се разпиша от ПЛОВДИВ
Наскоро завършихме голям ремонт с всичките му ужаси и неудобства около него.
Не мога обаче да не похваля майстора на когото попаднахме ,препоръчан от приятели.
За първи път виждам някой да работи с такъв мерак и лекота ! Правеше ми всичко,като за себе
си, променихме много от първоначално замислените неща,за което съм му много благодарна.
Ице, де да бяха всичките ни като тебе и 'майсторите'ни... и 'докторите' ни... и т.н.  и т.н. ..
тел.0898/47-67-55

# 322
Препоръчвам ви моя мъж. Занимава се изцяло с теракота, фаянс, гранитогрес, мазилки, замаски и др. Работи бързо, изпипва всичко, не взима предварително пари за несвършена работа. Казва се Илия  - 0896 060145

Наистина е отличен майстор.Много е точен,прецизен и честен. При нас прави плочки в коридора , шпакловка и боядисване и стана отлично.Да не говорим,че свърши по-рано и цените му са съвсем нормални.Препоръчвам го на всеки,който иска да си спести нерви по време на ремонт.

# 323
И аз съм на вълна ремонт, но се оказа много трудно намирането на майстори в този сезон.  Моля за координати на фирма за цялостен ремонт на ново жилище.  Hug
Здравей те, аз вече писах за този майстор,но вие сигурно не сте го видели.Става дума за една фирма която ми направи целият ремонт в къщи, спазва сроковете,взима евтино,работи качествено.Аз лично много съм доволна ,даже и от форума са писали за този майстор.ЕТО и координати:      "ИНТЕРСТИЛ"-АСЕН ГАЛЕВ-ТЕЛ:0886399903 ИЛИ 0896616448. Обадете се и ще ви направи  индивидуална оферта (за София)   успех.

# 324
  • София
Момичета, търся читав майстор на перални, който да ходи по домовете. Машината е Аристон, нещо се побърка.
Моля ви помагайте! Rolling Eyes

# 325
Питайте в ПАН сервиз, зная че имат.

# 326
Благодаря Ви за хубавата тема. Ще имам нужда от майстори. Шпакловка,боя, бутане на половин стена, поставяне на граниогрес, изравняване ниво на под, окачен таван. За съжаление мъжът ми е педант и го дразнят и най-малките пропуски. Та ще ми трябва наистина добър майстор. Започвам да чета назад, но са доста страници. Преди време, но не помня на коя страница бях мернала, че съпруг на мама от форума се занимава с това. Майчето беше с окол хиляда поста, което за мен значи, че не е реклама и че не би препоръчала човек, който работи некачествено. Ако тя прочете поста ми, моля да ми прати ЛС. Ще ме улесни в ровенето назад.

# 327
Страхотна тема, как съм я изпуснала до сега Hugнаскоро си купихме къща около Сливен и трябва да се пооправи - под, тавани, мазилка. Има ли някой от Сливен и може ли да ми препоръча читави майстори.Благодаря ви. 

# 328
  • София
Аз препоръчвам Венелин Вачков- топлоизолации. Работи бързо, точно и най- важното почиства след себе си. Не оставя мърляво, както повечето правещи изолации. Много коректен човек.
Тел- 0898 62 16 50.

# 329
  • София
Аз препоръчвам Венелин Вачков- топлоизолации. Работи бързо, точно и най- важното почиства след себе си. Не оставя мърляво, както повечето правещи изолации. Много коректен човек.
Тел- 0898 62 16 50.
Един глас и от мен за този майстор, прави ми външна изолация и най накрая ми реши проблема с мухъла (да чукна на дърво), много точен и отговорен човек.

Общи условия

Активация на акаунт