БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 090 504
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 680
много благодаря, дано да се справя и с този проблем Simple Smile

# 1 681
Записвам се да следя темата , тъй като  мисля че с опита си ще успея да помогна на някоя от вас поне Simple Smile
Купихме си миналата година нов апартамент и в момента сме почти на финала на ремонта, какви ли не хора и майстори влизаха и излизаха #2gunfire, докато не дойдоха една фирма, която съвсем случайно ми попадна в интернет. Това са хората, мами! Направиха ми интериорен проект, съобразиха се с всичките ми претенции, те самите ми помогнаха много в много избори ,които трябваше да направя. инж.  Йордан Борисов (0877 077 111) се казва управителя на тази фирма, има и магазин за декоративни мазилки и не знам си колко вида латекс. Момчетата им влезнаха и сега ще излезнат без никакви нерви от моя страна и на мъжа ми.   newsm44 ще пусна и снимки за да видите какво сътвориха тези хора Wink

# 1 682
Бихте ли ми препоръчали фирма или човек, от чиито услуги сте доволни за циклене на дюшеме .
За София.

# 1 683
  • София
Скрит текст:
Записвам се да следя темата , тъй като  мисля че с опита си ще успея да помогна на някоя от вас поне Simple Smile
Купихме си миналата година нов апартамент и в момента сме почти на финала на ремонта, какви ли не хора и майстори влизаха и излизаха #2gunfire, докато не дойдоха една фирма, която съвсем случайно ми попадна в интернет. Това са хората, мами! Направиха ми интериорен проект, съобразиха се с всичките ми претенции, те самите ми помогнаха много в много избори ,които трябваше да направя. инж.  Йордан Борисов (0877 077 111) се казва управителя на тази фирма, има и магазин за декоративни мазилки и не знам си колко вида латекс. Момчетата им влезнаха и сега ще излезнат без никакви нерви от моя страна и на мъжа ми.   newsm44 ще пусна и снимки за да видите какво сътвориха тези хора Wink

От кой град е тази фирма?

# 1 684
Препоръчайте ми някой в София, който чисти дворове и извозва след това. Дворът е ок. 600 кв.м., но е доста разчупен. Има за изхвърляне малко мазилка, малко битови отпадъци (мокети, натрошени мебели), но са малко, мисля, че до 5 чувала. Проблемът ми са 2 ОГРОМНИ купчини изрязани клони и храсти, които не можем да преместим. Нямаме приятели, нито съседи с подходящи машини. Писахме на 2 фирми, защото уж извършват услугата, но я нямат в ценоразписа, а аз не обичам да се пазаря "да дойдем да видим, ще ви кажем".

# 1 685
Скрит текст:
Записвам се да следя темата , тъй като  мисля че с опита си ще успея да помогна на някоя от вас поне Simple Smile
Купихме си миналата година нов апартамент и в момента сме почти на финала на ремонта, какви ли не хора и майстори влизаха и излизаха #2gunfire, докато не дойдоха една фирма, която съвсем случайно ми попадна в интернет. Това са хората, мами! Направиха ми интериорен проект, съобразиха се с всичките ми претенции, те самите ми помогнаха много в много избори ,които трябваше да направя. инж.  Йордан Борисов (0877 077 111) се казва управителя на тази фирма, има и магазин за декоративни мазилки и не знам си колко вида латекс. Момчетата им влезнаха и сега ще излезнат без никакви нерви от моя страна и на мъжа ми.   newsm44 ще пусна и снимки за да видите какво сътвориха тези хора Wink

София, извинявам се,ч е не съм написала в поста си Simple Smile

# 1 686
  • София
Скрит текст:

София, извинявам се,ч е не съм написала в поста си Simple Smile

Благодаря за отговора и ценната информация!  Hug  bouquet

# 1 687
Бихте ли ми препоръчали фирма или човек, от чиито услуги сте доволни за циклене на дюшеме .
За София.

Никой ли не си е циклил дюшемето наскоро Rolling Eyes

# 1 688
Циклещите паркет няма ли да свършат работа?

# 1 689
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! Тези дни си взехме апартамент и ни трябва ел.техник, добър и с не прекалено високи цени. Нуждаем се от смяна на табло с бушони, профилактика на ел.мрежата и някои още неща. Предварително благодаря! Пропуснах да отбележа, че става дума за София.

# 1 690
  • Sofia
Аз пък съм с развалена съдомиялна и се чудя къде да търся майстор. Гаранцията е минала, но звъннах във фирмените сервизи - искат да им я закарам, и то в работно време, понеже машинката е от малките. Нито имам отпуска, нито съм шофьор, а няма как да си я хвана под ръка...
Помагайте, ако познавате читав майстор!  Praynig

# 1 691
имаше добри отзиви за фирма Джотекс http://www.djotex.com/
аз не съм ги ползвала, но имам намерение , защото пералнята ми прави някакви проблеми.

# 1 692
Аз пък съм с развалена съдомиялна и се чудя къде да търся майстор. Гаранцията е минала, но звъннах във фирмените сервизи - искат да им я закарам, и то в работно време, понеже машинката е от малките. Нито имам отпуска, нито съм шофьор, а няма как да си я хвана под ръка...
Помагайте, ако познавате читав майстор!  Praynig
Аз ползвам тези  и съм много доволна http://www.djotex.com/. Но и те работят от понеделник до петък, та се налага да взимам отпуск като ги извикам.

# 1 693
Някои да е правил сух под в/у гредоред с гипсофазер и да каже мнението си и ако има добър майстор да препоръча?!?

# 1 694
Здравейте!
Моля да ми препоръчате добър майстор фаянсаджия за Варна. Започнахме ремонт на банята, сега е разбита и нашия майстор се разболя.  Close Бих се зарадвала да всеки отговор, защото работата наистина е спешна, яко я окъсахме  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт