БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 879
  • 4 992
  •   3
Отговори
# 2 460
ел. техник Добри-0899990649

# 2 461
  • Варна

за кой град

# 2 462
0899793527 Оскиян Доникян ако сте от София

благодаря  Simple Smile
на Вас какво прави и колко време издържа без течове

# 2 463
   Simple Smile  Моля,за вашето съдействие мили дами, препоръчайте ми фирма за ремонт на покрив на блок,имаме вече  горчив опит с некачествено изпълнен ,затова моля  майсторите да са добри.

Благодаря Ви

Аз ви препоръчвам да го направите с истинска фирма, с име.
При нас покрива го правиха някакви "майстори"... е, след 6 години - пак протече. Уж за по-евтино го бяха измислили съседите. После се вразумиха и миналото лято го правиха от "изомакс". На моя приятелка също те работиха преди повече от 5 години и нямат до момента проблеми.
Препоръчвам ги!

и ние минахме през псевдо майстори,не издържа година,сега клоним към изомакс,има правени покриви покрай нас и са ок  Peace
 и ще се включат три входа,така,че е по мащабен проект за грешен избор

# 2 464
Mr. Green
Asya Ivanova, ти още не си наясно къде искаш да учиш след 7 клас, за какво следване пишеш изобщо. Или не си това, за което се представяш, в една от двете теми. Какво право, какви 5 лева?  ooooh! Изкарай си първо матурите в 7 клас, пък после ще го мислиш това с университети, специалност и държави, където да учиш. За 5 години може 100 други идеи да ти дойдат на ума.  Peace
Здравейте,ние двете с Ася използваме един профил!Аз съм 10 клас.

# 2 465
  • София
Здравейте,
търся добър майстор за притягане, циклене и лакиране на паркет - за София. Нямам време да чета назад в темата. Ако може да ми препоръчате някого, от когото сте доволни?

# 2 466
# 2 467
Asya Ivanova,
Подготвяй се за матури!, не спамИ.
 spam2
Скрит текст:

# 2 468
  • София
0899793527 Оскиян Доникян ако сте от София

благодаря  Simple Smile
на Вас какво прави и колко време издържа без течове

Нашия покрив го направи преди около 8 години, за сега всичко е ок при нас.

# 2 469
  • София
   Simple Smile  Моля,за вашето съдействие мили дами, препоръчайте ми фирма за ремонт на покрив на блок,имаме вече  горчив опит с некачествено изпълнен ,затова моля  майсторите да са добри.

Благодаря Ви

Аз ви препоръчвам да го направите с истинска фирма, с име.
При нас покрива го правиха някакви "майстори"... е, след 6 години - пак протече. Уж за по-евтино го бяха измислили съседите. После се вразумиха и миналото лято го правиха от "изомакс". На моя приятелка също те работиха преди повече от 5 години и нямат до момента проблеми.
Препоръчвам ги!

и ние минахме през псевдо майстори,не издържа година,сега клоним към изомакс,има правени покриви покрай нас и са ок  Peace
 и ще се включат три входа,така,че е по мащабен проект за грешен избор

При три входа - сигурно ще получите и много добра цена!
Успех!

# 2 470
Ако се нуждаете от мебели по поръчка , отлично качество и стил , може да се обърнете към 6th floor studio. Коректни , правят индивидуални проекти и за цялостно обзавеждане останах много впечатлена и доволна , ако искате още информация за контакти пишете ми на лично!  Hug bouquet

# 2 471
  • Varna
Здравейте,

Търся много добър ВиК майстор,за Варна. Налага се да изграждаме баня на мястото на кухненска част.

# 2 472
Препоръчайте ми Вик майстор за Бургас?

# 2 473
  • Пловдив
Препоръчайте ми изпитан майстор за баня за гр.Пловдив  Peace

# 2 474
Здравейте, препоръчвам тези момчета за ремонти или топлоизолация.

https://web.facebook.com/%D0%90%D0%BB%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1 … 1736403719961220/

Общи условия

Активация на акаунт