БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 799
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 475
Препоръчайте ми изпитан майстор за баня за гр.Пловдив  Peace

Скрит текст:
0888649468 - Рашко

# 2 476
и тук да пиша

Търся кадърен майстор (София) за свързване на мивка към водата (има само изкарана тръба) + съдомиялня + пералня + ''бойлер'' делимано + поставяне на плот и корнизи за завеси. Моля помагайте . Търсих майсторите от Икеа, не могат да ми помогнат за жалост   Thinking

# 2 477
  • СОФИЯ
здравейте ,моля за препоръка и координати на строителна фирма,която да извърши основен ремонт на жилище в София.тъй като ще трябва да се изнесем от апартамента,ми се иска да са сериозни и да спазват горе-долу сроковете на изпълнение.благодаря предварително.

# 2 478
За София мога да похваля майстор за ВиК услуги.
Препоръча ни го негов колега и  сме много доволни, че ни свърза  именно с него.  Grinning
Беше ни се запушила ваната сериозно и никакви препарати не помагаха. Човекът  дойде бързо, отпуши не само ваната, ами мина и мивката, и канала на пода.

Тел. 0877 89 008 - Павел

# 2 479
Търся на коректна "бригада", която би освежила вход; шпакловане + боядисване. Че на много псевдо-майстори се нагледах #2gunfire

# 2 480
Здравейте някой да ми препоръча добър майстор на домофони услуги за гр. София и ако е вузможно на по приемливи цени

# 2 481
  • Тра-ла-ла
Съфорумки/ци, минали през драмата "майстор да ти влезе в къщата" Laughing ...предстои ми цялостен ремонт на гарсониера и ми трябват всякакви майстори:
- Електротехник - да смени ел таблото и да ревизира цялата ел.мрежа
- фирма/майстор за махане на напластени и боядисани тапети
- майстор за къртене, шпакловане и боядисване
- ВиК специалист за банята
- специалист за естествения паркет - да се прецени дали да се реновира
- фирма/и за входни врати, интериорни врати и алуминиева врата за баня
- фирма, която да пръска с/у мухъл

Вече съм преровила темата за контакти, но ще се радвам на още такива. Колкото повече - толкова повече Grinning

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 14:05 от Джулая

# 2 482
  • София
От тази тема получих контакт за паркетаджия-Боян. виж по-назад телефона. Свърши ни и на нас работа. За София.

# 2 483
Съфорумки/ци, минали през драмата "майстор да ти влезе в къщата" Laughing ...предстои ми цялостен ремонт на гарсониера и ми трябват всякакви майстори:
- Електротехник - да смени ел таблото и да ревизира цялата ел.мрежа
- фирма/майстор за махане на напластени и боядисани тапети
- майстор за къртене, шпакловане и боядисване
- ВиК специалист за банята
- специалист за естествения паркет - да се прецени дали да се реновира
- фирма/и за входни врати, интериорни врати и алуминиева врата за баня
- фирма, която да пръска с/у мухъл

Вече съм преровила темата за контакти, но ще се радвам на още такива. Колкото повече - толкова повече Grinning

Радослав 0876 83 71 47 -
"- фирма/майстор за махане на напластени и боядисани тапети
- майстор за къртене, шпакловане и боядисване "
по назад в темата има разкази  Peace

# 2 484
Извинявам се за 2-ри път пиша ако може някой дапомогне,да ми препоръча добър майстор на домофони услуги за гр. София и ако е вузможно на по приемливи цени

# 2 485
  • София
Привет! Предстои ни ремонт на покривна тераса, около 50 кв. Търсим си добри и сериозни майстори, за сваляне на плочки, полагане на нова хидроизолация и залепяне на нови. Напатихме се с майстори, затова сега търсим сериозни хора. Благодаря предварително!

# 2 486
За покривна тераса мога да препоръчам човек, който се занимава с покриви - Росен: 0889 254 490. Имам преки впечатления от работата му на два обекта, точен е и работи добре.

# 2 487
  • Варна
За покривна тераса мога да препоръчам човек, който се занимава с покриви - Росен: 0889 254 490. Имам преки впечатления от работата му на два обекта, точен е и работи добре.

за кой град?

# 2 488
  • Тра-ла-ла
От тази тема получих контакт за паркетаджия-Боян. виж по-назад телефона. Свърши ни и на нас работа. За София.
Боян е много зает и лятото мислел да спира да приема поръчки. Но беше много отзивчив по телефона и ме ориентира как вървят цените и какво се прави Peace

# 2 489

за кой град?
За София.

Общи условия

Активация на акаунт