БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 797
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 505
Така почва еекшъна , но обзавждането и ремонт на новия ни апартамент в ново строителство в София, какви изпитани маистори или фирми за мебели бихте ми препоръчали за баня, кухня, паркет, плочти, В и К сигурно и за друго ще ми трябват но сега не се сещам

# 2 506
  • софия
Така почва еекшъна , но обзавждането и ремонт на новия ни апартамент в ново строителство в София, какви изпитани маистори или фирми за мебели бихте ми препоръчали за баня, кухня, паркет, плочти, В и К сигурно и за друго ще ми трябват но сега не се сещам
Ново строителство и всички тези майстори?
Мога да препоръчам фирми за интериор:
За баня и параван - Кера глас. Без аналог на качество и визия.
Паркет - ако успееш да преодолееш и игнорираш досадния възрастен "консултант" в магазина на Плиска са ок за трислоен паркет. Трябва да ги наблюдаваш внимателно по време на редене, но не е драма.

Най-добрият майстор : Емилиан Бориков - Емо. Бях го намерила в тази тема. Прави дребни неща в настоящия ни апартамент и основен ремонт в новия. Скоро ще пусна снимки преди-след. Не прави всичко, но знае кого да ангажира и отговаря за неговата работа. Наистина е номер едно. Знае как се правят нещата, предлага, казва положителните и отрицателни неща за всеки подход и ти правиш избор. Не те занимава с дреболии. Прави ги идеално и професионално.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 21:54 от zvanche

# 2 507
zvanche ще съм ти благодарна на малко повече информация, може и на лични ако ти е по удобно Simple Smile

# 2 508
  • Сф
И аз писах на лични Peace

# 2 509
  • софия
Какво повече? Правихме основен ремонт с преместване на тръби, подмяна на електро, изравняване на стени и всичко останало. Емо си прави майсторските работи и си води съотв. майстор за нещата, в които не е най-сигурен като гарантира за работата му.

# 2 510
някакви координати на Емо ? а за кухня него ли ползва ? чудя се дали да поръчвам кухня от магазин като айко например или от фирма която проивежда мебели ?

# 2 511
  • софия
Емо е майстор по ремонти, не за мебели. Мебелите ги поръчах на друг изпитан майстор. Работи сам и графикът му е пълен до зимата. Кухнята ни е с нестандартни размери. Готова бих купила само от Икеа, но всеки сам знае с какви финанси разполага.

# 2 512
  • Тра-ла-ла
Да ми препоръчате климатикаджия за ревизия на един стар климатик и да ми даде идеи къде и как да го преместя, ако се наложи newsm78

# 2 513
Здравейте мами, дано можете да ми помогнете. Търся стъклар/дърводелец - искам да се монтира огледало в цял ръст на вратата на гардероба ми, но ме притеснява да не откачи цялата врата (все пак огледалото е тежко, а гардеробът - вековен Mr. Green ). Ta ми е нужен човек, който ще може хем да постегне вратата и пантичките й, хем да монтира здраво огледалото. Или съвет как да го направя по друг начин... Благодаря!

# 2 514
Здравейте мами, дано можете да ми помогнете. Търся стъклар/дърводелец - искам да се монтира огледало в цял ръст на вратата на гардероба ми, но ме притеснява да не откачи цялата врата (все пак огледалото е тежко, а гардеробът - вековен Mr. Green ). Ta ми е нужен човек, който ще може хем да постегне вратата и пантичките й, хем да монтира здраво огледалото. Или съвет как да го направя по друг начин... Благодаря!
защо не пробваш със самозалепващо огледално фолио?

# 2 515
Здравейте, и аз съм доволна,че съм тук,за да препоръчам и нашия майстор. Основен ремонт , повече от доволни сме Simple Smile. Става въпрос за град Пловдив. Казва се Румен телефонът му е 0888926897 . Страшно доволни останахме за една седмица банята ни е неузнаваема!!!! Голям професионалист!

# 2 516

Хмм, идеята не е лоша, честно казано не бях чувала за такова нещо.. Можеш ли да ми препоръчаш конкретна марка, или място (за София), където да го търся (предполагам в мосю бриколаж трябва да има?). Хубава идея, благодаря!

# 2 517

Хмм, идеята не е лоша, честно казано не бях чувала за такова нещо.. Можеш ли да ми препоръчаш конкретна марка, или място (за София), където да го търся (предполагам в мосю бриколаж трябва да има?). Хубава идея, благодаря!
Не съм от София и нямам идея къде би могло да има, но аз имам такова на един гардероб. Иначе в Бриколаж, Практикер, Практис-по големите строителни хипермаркети има. Има го и онлайн. В ДОМКО например "самозалепващо фолио с огледален ефект"

# 2 518
Ново строителство и всички тези майстори?
Мога да препоръчам фирми за интериор:
За баня и параван - Кера глас. Без аналог на качество и визия.
Паркет - ако успееш да преодолееш и игнорираш досадния възрастен "консултант" в магазина на Плиска са ок за трислоен паркет. Трябва да ги наблюдаваш внимателно по време на редене, но не е драма.

Най-добрият майстор : Емилиан Бориков - Емо. Бях го намерила в тази тема. Прави дребни неща в настоящия ни апартамент и основен ремонт в новия. Скоро ще пусна снимки преди-след. Не прави всичко, но знае кого да ангажира и отговаря за неговата работа. Наистина е номер едно. Знае как се правят нещата, предлага, казва положителните и отрицателни неща за всеки подход и ти правиш избор. Не те занимава с дреболии. Прави ги идеално и професионално.

Здравейте мами,
Мога ли да ви помоля, когато хвалите/я някой майстор и имаме желание да го направите публично, то да му давате и координатите, защото се обезмисля пращането им като лично съобщение. Нали целта е повече хора да имат възможност да го ползват ?
 Laughing
Благодаря предварително за дадената информаиция ! bouquet

# 2 519
  • Сф
Добре , качествен майстор- Валери 0898451012 , вик, бани, шпакл.и боядисване също.От форума има и други доволни, да не се счете за реклама, а и така да се вее чужд телефон...затова съм писала на лични досега.Ама щом сте рекли да е пост ок!Все пак дали е редно да се пише и тел ама хич не съм убедена  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт