БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 586
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Тра-ла-ла
Пак съм аз Blush Трябва ми за София майстор на ел.печки от старите. В общи линии наследих една, която е стояла дълго време на открита тераса и цялото небе се е изсипвало в/у нея. Котлоните си личат, че са ръждясали и "проядени" отстрани и се чудя дали и струва ли си да я реновирам.  newsm78

Могат да се сменят плочите.
Предполагам, че не само в котлоните има проблеми. Печката е стояла на открита тераса бая време и може централно да е дала фира. И ако ми искат 50-100лв за ремонт - по-добре да си купя нова мини печка с фурна

# 2 536
Момичета помагайте, знаете ли фирма или майстор ккойто би ми направил кухня с по нестандартни размери извън общоприетите норми за да ми препоръчате ?

# 2 537
Скрит текст:
Пак съм аз Blush Трябва ми за София майстор на ел.печки от старите. В общи линии наследих една, която е стояла дълго време на открита тераса и цялото небе се е изсипвало в/у нея. Котлоните си личат, че са ръждясали и "проядени" отстрани и се чудя дали и струва ли си да я реновирам.  newsm78

Могат да се сменят плочите.
Предполагам, че не само в котлоните има проблеми. Печката е стояла на открита тераса бая време и може централно да е дала фира. И ако ми искат 50-100лв за ремонт - по-добре да си купя нова мини печка с фурна

Ако не ти е някаква сантиментална ценност, хич не се занимавай с ремонти.

# 2 538
  • София
Направо е хвърляй.

# 2 539
Здравейте,
наскоро ни се наложи смяна на вертикален щранг (мисля че така се наричаше) в банята и съм изключително доволна от нашия ВИК майстор  - Христо (препоръчан от познати) . Към края на годината предстои да обзавеждаме нова баня и пак него ще търсим. Работи в Пловдив, Асеновград и околността. Ако някой се интересува да ми пише на лични - ще дам координати.

# 2 540
Здравейте, търся майстори за различни  проблеми: съдомиялна - не загрява водата, абсорбатор - не дърпа навътре, може би майстор за комин и ВИКа, казанчето събира вода ужасно бавно.

# 2 541
Здравейте,
Спешно се нуждая от хора, които да поработят малко по нов апартамент.
Има малко ВиК, малко боядисване, слагане на гранитогрес и фаянс, обръщане на врати, стандартни неща.

Някой може ли да препоръча хора, които са съвестни?

# 2 542
  • Някъде на път....
zvanche, Благодаря за бързият отговор.
Аз следя и темата за нашите кухни. Снимките, които разгледах ми харесаха и ще очаквам телефона на ЛС.
От три месеца не мога да намеря майстори за ремонта на апартамента и най вероятно мебелите за кухнята ще бъдат поръчани по-късно.
Защо не можеш да намериш майстори?
С препоръка ли търсиш?
Макар че по това време на годината всички свестни майстори и фирми са заети с поне по месец напред....  Peace

# 2 543
  • Някъде на път....
Момичета помагайте, знаете ли фирма или майстор ккойто би ми направил кухня с по нестандартни размери извън общоприетите норми за да ми препоръчате ?
Какво означава "по нестандартни размери извън общоприетите норми"?  Rolling Eyes
Дай пояснение, моля!  Peace
Заинтригува ме....  Wink

# 2 544
t_ilieva тъй като съм по висока и исккам удобна кухнп не искам да спазвам стандарт а искам височина на плот който на мен ми е удобен и размери на шкафове които ще са удобни за ползване а не само да се направи една нова хубаво излгеждаща кухня да се хвърлят сумати пари и после да не ми е удобно и практично в нея ?
ако имаш някоя фирма която можеш да препоръчаш или маистори за каквото и да е защото за каквото се сетиш си търся майстор може да ми пишеш Simple Smile

# 2 545
забравих да спомена , че фирмата към която се обърнахме за кухня ни предлагат хубави неща но като споменах височина на плот и се почна ами може но ще бъде по трудно и т.н Simple Smile

# 2 546
забравих да спомена , че фирмата към която се обърнахме за кухня ни предлагат хубави неща но като споменах височина на плот и се почна ами може но ще бъде по трудно и т.н Simple Smile
Че какво значение има? А плот или гръб имаш предвид. За плот е лесно - правят ти долните шкафове по-високи и ти е по-висок плота. А ако става дума за гърба - пак не е кой знае какво, моят термо плот е 80 см. А ако става дума за гръб, какви са ти съображенията да е по-висок? Аз съм що-годе висока - 170 (ако това се води високо) и горните ми шкафове почват от 168, да ти кажа, не ми е кой знае колко удобно, даже напротив...
Ето как изглежда прясно монтирана преди около месец: ЦЪК

# 2 547
ами на гърба проблеми и дилеми нямам, горните шкафове заради височината ми не съм мислила много на каква височина да ги сложа , ох направата на една кухня само колко въпроси поражда Simple Smile просто искам да не си превивам гърба защото след 5 години употреба на неудобна на височина кухнп плюс малко дете гърба ми се обажда и от миене на една чиния наведена Sad а къде му е края млада съм (извинявам се малко за отклоннието )

плота ти бщл термо плот ли е коалка, ползвала ли си го вече цапа ли се много Simple Smile кухнята ти е много красива
Simple Smile

# 2 548
Да бял мат, термо плот е, гърба също. Цапа се, ама лесно се чисти Simple Smile По-лесно се вижда мръсотията, но предпочитам така, все пак храна се приготвя, трябва да се чисти честичко  Laughing
А замисляла ли си се, че проблемът с навеждането за чиниите идва от смесителя? Предната кухня беше модулна (т.е. ниска като по стандарт), проблеми нямах, докато не сменихме смесителя и сложихме някакъв по-къс... е няма такава мъка, изгърбих се жестоко. Сега съм с висок и си е кеф  Laughing
http://prikachi.com/images.php?images/118/8836118m.jpg ето такъв

# 2 549
да смесителя ми е висок, а колко пари ти излезе кухнята бе уредите ?

Общи условия

Активация на акаунт