БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 253
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 2 550
zvanche, Благодаря за бързият отговор.
Аз следя и темата за нашите кухни. Снимките, които разгледах ми харесаха и ще очаквам телефона на ЛС.
От три месеца не мога да намеря майстори за ремонта на апартамента и най вероятно мебелите за кухнята ще бъдат поръчани по-късно.
Защо не можеш да намериш майстори?
С препоръка ли търсиш?
Макар че по това време на годината всички свестни майстори и фирми са заети с поне по месец напред....  Peace
От април месец у дома се изредиха много майстори и фирми. В 95% от случаите се отказват след като разберат какъв ремонт искам, а в останалите случаи цената е като да си купя апартамента отново.

# 2 551
Здравейте, момичета. От месеци наред се мъчим с един климатик General, но сега в жегите съвсем спря. Искрено се надявам някоя от вас да се е натъкнала на свестен техник и да го сподели (за София). Благодаря предварително!

# 2 552
  • Някъде на път....
t_ilieva тъй като съм по висока и исккам удобна кухнп не искам да спазвам стандарт а искам височина на плот който на мен ми е удобен и размери на шкафове които ще са удобни за ползване а не само да се направи една нова хубаво излгеждаща кухня да се хвърлят сумати пари и после да не ми е удобно и практично в нея ?
ако имаш някоя фирма която можеш да препоръчаш или маистори за каквото и да е защото за каквото се сетиш си търся майстор може да ми пишеш Simple Smile

Аз вчера май отговорих на този въпрос в другата тема...  newsm78

Ето:
Момичета тогава за по висо човек каква височина да поискам, ако не се съгласят знаете ли майстор който би се навил да ми я изготви по висока кухнята ?

Когато мебелите са по поръчка, нали идеята е да ви е удобно, все пак!
Ние сме изработвали кухни с височина 105 см дори.
Колкото иска клиента, толкова - какво значение имат тук някакви си стандарти.....  Peace

# 2 553
За Велико Търново мога да кажа за едни момчета ,малка групичка занимават се с ВиК ,ел инсталации,груби строежи ,довършителни ремонти.Точни и коректни са и се отзовават на аварии .

# 2 554
  • София
Освен споменатия в темата Боян (който е зает следващите седмици) други препоръки за циклене и лакиране на паркет?

# 2 555
Привет! Търся майстор за гипсокартон за София.

# 2 556
  • София
Здравейте,

Имам нужда от майстор за ремонт на кухня. Кухненските мебели са ни доставени, но нямаме работен плот, гръб и мивка. Трябва ни майстор, за да ги сложи.

Благодаря предварително!  bouquet

# 2 557
  • Някъде на път....
Здравейте,

Имам нужда от майстор за ремонт на кухня. Кухненските мебели са ни доставени, но нямаме работен плот, гръб и мивка. Трябва ни майстор, за да ги сложи.

Благодаря предварително!  bouquet

Препоръчвам Никола - цък
Доста е зает, но пробвайте!  Peace

# 2 558
  • Sofia
Момичета, търся майстор фина шпакловка в София, който да оправи белите на вече уж шпакловал и боядисал майстор в апартамент ново строителство Sad

# 2 559
  • Варна
Здравейте,
трябва ми майстор за Варна, който да ми смени вътрешна интериорна врата /посоката на отваряне/. Знам, че мога да се обърна към магазина, от който си купихме вратите, но от там майсторите бяха под всякаква критика...

# 2 560
Може ли Ви К маистор да ми препоръчате, да смени мястото на мивката в кйухнята и за да направи нов извод за пералня ми трябва

# 2 561
Здравейте, на всички в тази тема Simple Smile Моля ви, има ли някой да ми препоръча майстори или фирми от който сте останали доволни.Много прочетох и не смея да се доверя сляпо на някой, затова търся помощ.Накратко почнахме основен ремонт уж само банята, а сега всичко останало.Трябват ми за циклене на паркет, за поръчка на кухня, спалня и на врати вътрешни.Не разполагам с много пари и не искам нещо скъпо.Ако имате някой познат или скоро сте правили поръчка, моля ви за съдействие.Забравих да кажа става въпрос за София.

# 2 562
Здравйте, ще правя ремонт и ми трябва майстор за София за пренареждане на стар паркет. В темата имаше споменат Милен, но той вече не се занимава с това. Моля за съдействие, ако някой е правил подобен ремонт скоро и е останал доволен, нека ми даде някакви контакти Simple Smile 

# 2 563
Здравйте, ще правя ремонт и ми трябва майстор за София за пренареждане на стар паркет. В темата имаше споменат Милен, но той вече не се занимава с това. Моля за съдействие, ако някой е правил подобен ремонт скоро и е останал доволен, нека ми даде някакви контакти Simple Smile 
Здравей, ето тази фирма вчера беше в нас на оглед и не взимат пари за това.Но само за циклене и лакиране говорихме, защото нямаме нужда от пренареждане.http://www.ciklene-parket.com/contacts може да ги попиташ.Надявам се да съм била полезна.

# 2 564
  • Sofia
Здравейте, търся майстор за поставяне на радиатори за парно. Нова сграда - има прекарани само тръби за инсталацията. но нямам идея какъв майстор да викаме за радиатор. По принцип фирмите, които ги продават предлагат ли монтаж?

Общи условия

Активация на акаунт