БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 232
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Сф
Май се сещам за такъв човек.Работи си към топлофикация, а на частно с радиатори и вик, нещо такова ми се върти , но довечера ще попитам, че е чрез човек.Но сега всички са заети, по морета и села и е някаква лудница навсякъде. ooooh!

# 2 566
Здравейте, търся майстор за поставяне на радиатори за парно. Нова сграда - има прекарани само тръби за инсталацията. но нямам идея какъв майстор да викаме за радиатор. По принцип фирмите, които ги продават предлагат ли монтаж?

Обикновено фирмите, които продават радиатори, имат сключени договори с майстори за монтаж. Ние проверявахме за радиатори Глобал, фирмата е Рувекс, нямам телефони, но може да ги потърсиш в нета. Като ходихме на място за радиаторите, те казаха че могат да ги монтират също.

# 2 567
  • Варна
Здравейте, мили Мами! Hug
Спешно ми се налага да намеря добър майстор за топлоизолация на около 20 кв.м. за град Варна...
Разглеждахме фирми, предлагащи тази услуга, ходихме лично да се срещнем с някой от тях... Но бих била много благодарна за препоръка от Ваша страна! Или поне при кого да не ходим...  bouquet
Благодаря предварително за отделеното време на всички!

# 2 568
  • Пловдив
Здравейте. Търся добър майстор за поставяне на фаянс и теракот за Пловдив. Обадих се на доста майстори,но са свободни чак към края на септември.

# 2 569
  • София
Здравейте,моля,препоръчайте алпинист за поставяне на навес на открита тераса. За София става въпрос.

# 2 570
  • Варна
Здравейте,

Бихте ли могли да препоръчате свестен, добър и надежден (коректен в сметките и сроковете) майстор ВиК за да смени тръбите в банята. Също така и добър майстор за измазване и слагане на плочките. Спешен е случаят. Става дума за Варна.
Изчетох почти всичките 173 страници в тази тема, но тези които открих са или заети до октомври, или вече работят в чужбина, или пък телефоните им не са актуални.
Предварително благодаря.

# 2 571
Здравейте,

Моля за координати на добър майстор за лепене на тапети за град София. Прегледах темата, но почти нищо не открих. Вече имахме проблеми с 1-2  "майстори", които съсипаха доста тапети, затова ще съм много благодарна за контакти на някои от които сте доволни! Hug Hug Hug

# 2 572
  • Тра-ла-ла
Здравейте,

Моля за координати на добър майстор за лепене на тапети за град София. Прегледах темата, но почти нищо не открих. Вече имахме проблеми с 1-2  "майстори", които съсипаха доста тапети, затова ще съм много благодарна за контакти на някои от които сте доволни! Hug Hug Hug
Аз сама ще си лепя тапетите. По-лесно ми е отколкото да треперя дали някои майстори ще се справят или ще ги наплякат едно към гьотере. Не е трудно Peace

# 2 573
да препоръчате свестен, добър и надежден (коректен в сметките и сроковете) майстор ВиК за да смени тръбите в банята.
Веско GSM:0886 601 540
(Работи на "частно" през седмицата след 17.00ч, събота и неделя след 9.00ч)

# 2 574
  • Варна
да препоръчате свестен, добър и надежден (коректен в сметките и сроковете) майстор ВиК за да смени тръбите в банята.
Веско GSM:0886 601 540
(Работи на "частно" през седмицата след 17.00ч, събота и неделя след 9.00ч)

Благодаря ти. Но като му се обадих сега, каза че няма да го има във Варна до края на месеца. Дали не би могла и друг да препоръчаш?!

П.П. От предните ти постове (от преди няколко години) бях видяла, че препоръчваш Георги, но да ти кажа предварително, че и него го няма сега, макар да бяхме се уговорили, че от 18.08 е свободен.

# 2 575
Дали не би могла и друг да препоръчаш?!
Евгений GSM: 0899639175
(от Добрич е, но работи и във Варна)
Ето снимки от негови обекти:
http://jekasus.snimka.bg/architecture/rabota.444050.15970899

# 2 576
  • виртуално
търся фирма за пране на килим и диван в София

# 2 577
Аз препоръчвам Бонанза Бачорски. Но на мен ми праха килими при тях, не в дома ми.

# 2 578
Здравейте,

Моля за координати на добър майстор за лепене на тапети за град София. Прегледах темата, но почти нищо не открих. Вече имахме проблеми с 1-2  "майстори", които съсипаха доста тапети, затова ще съм много благодарна за контакти на някои от които сте доволни! Hug Hug Hug
Аз сама ще си лепя тапетите. По-лесно ми е отколкото да треперя дали някои майстори ще се справят или ще ги наплякат едно към гьотере. Не е трудно Peace

За съжаление нямам физическата възможност, а и времето ни притиска, затова ще съм много благодарна за координати на майстор за лепенена тапети. Simple Smile

# 2 579
  • виртуално
Аз препоръчвам Бонанза Бачорски. Но на мен ми праха килими при тях, не в дома ми.
Благодаря, но трябва да идват в къщи. Дивана няма как да го закарам някъде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт