БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 799
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 580
За пране на килими признавам това машинно чистене:
Скрит текст:

, а не това:
Скрит текст:

# 2 581
  • софия
Викала съм ПРАНЕ НА КИЛИМИ и Carpet.BG. Доволна съм. Ние сме с шаги.

# 2 582
Препоръчайте ми добър майстор за шпакловка и боядисване, не държа да работи бързо, но много ми е важно да работи качествено и чисто.

# 2 583
Здравейте, трябва ми майстор да шлайфа и боядиса 6 вътрешни стари врати. Моля, за координати и благодаря предварително!

# 2 584
Здравейте, дами! Имам отчаяна нужда от помощ! Преди повече от 2 месеца си купихме апартамент в Пловдив (ново строителство) и така и не мога да попадна на читави майстори, които да са свободни преди края на октомври. А ако са свободни ми искат 6000лв за ремонт на двете бани (едната е 4кв, другата е 2кв.м.)...
Много ви моля, ако някоя съгражданка има изпитани от нея майстори, нека ми даде координати! Става въпрос за шпакловка, латекс и фаянсаджия.
Предварително благодаря!

# 2 585
  • София
Моля помогнете, търся изпитан майстор за отпушване на канали в София, кв Хладилника

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 20:01 от albena5

# 2 586
Търся майстори за освежаващ ремонт на апартамент в София - боядисване на тавани и стени.

Мога да ти предложа майстора, който прави ремонта у дома. Доволна съм, а и не взима скъпо- Анатоли Мишев- 0898576728

Препоръчвам Анатоли, и хората с които работи.Преди дни завърши латексиране и частична шпакловка у нас, заедно с боясисване на радиатори. Избрахме го по препортъка от форума. Искахме  шпакловка само на  отделни места , където стените се бяха поизронили. Разбра ни от две думи какво имаме впредивд и го направи бързо, презцизно на добра цена.

Пак бих използвала услугите му при бъдещи ремонти.

# 2 587
Здравейте, трябва ми майстор да шлайфа и боядиса 6 вътрешни стари врати. Моля, за координати и благодаря предварително!

И на мен ми трябва сериозен човек за същото, да поднови стара дървена входна врата и первазите отстрани - шлайфане, китосване, грундиране, боядисване и друго каквото е нужно. Моля, ако сте ползвали услугите на такъв майстор и сте доволни, да ме насочите /за София/.

# 2 588
  • виртуално

И на мен ми трябва сериозен човек за същото, да поднови стара дървена входна врата и первазите отстрани - шлайфане, китосване, грундиране, боядисване и друго каквото е нужно. Моля, ако сте ползвали услугите на такъв майстор и сте доволни, да ме насочите /за София/.

Да не ви отчайвам, но преди година и аз търсех майстор за същото.
Всички ми отказаха. Много труд за малко пари било.
Накрая си го свърших сама  Peace

# 2 589
Здравейте!
Трябва ми майстор за обръщане на 3 врати - входна и две алуминиеви интериорни за гр. Варна. Ако някой може да ми препоръча майстор, ще съм му благодарна Simple Smile

# 2 590
Помагайте, търся майстор ВИК за София. Става въпрос за теч и отстраняването му. Естествено майстора да е добър и свестен, ако може и на прилична цена да са му услугите, но да е добър е по важно. Предварително благодаря на тези, които ще помогнат!

# 2 591
  • Варна
Търсим майстор за шпакловка и монтаж на гипсокартон във Варна. Можете ли да препоръчате някой, от който сте доволни?

# 2 592
  • София
Ако някой има нужда от коминочистач или отпушване на комини  в София и околностите, без колебание препоръчвам Владо - 0887 464 120. Интелигентен (колкото и чудно да ви изглежда), бърз, компетентен, със 17 години стаж в занаята. И немаловажно - почиства след това саждите и парчетиите, изпаднали от комина.
Намерих го случайно по друга препоръчка от нета - "катерел се като котка и не чупи керемидите". Не можах да видя това, тъй като не се наложи да лази по покрива, но с отпушването се справи перфектно. За по-малко от час отстрани проблема.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 16:37 от iv6

# 2 593
Може ли да ми препоръчате майстор/бригада за подготовка на кухня преди поставяне на мебелите - изкарване на ток на няколко места, леко местене на водопровод, измазване и т.н.?

# 2 594
Здравеите,каде мога да напиша оплакване от един "майстор" бояджия и фаянс.
Името на мнимият "майстор" е Георги Георгиев Попов  (Жоро) от кв.Павлово София ,за един месец залепи осем плочки в банята ми,тръбите на пода бяха без наклон ,след като го изгоних плочките започнаха да падат и чупят.
През два дни изкаше пари,И така 8 плочки и повредите които тои причини ми струват 1300лв. които тои взе напред.След като казах че няма да има пари докато не видя нещо готово от трите стаи ,кухня и баня тои ми каза че ще работи другаде докато има пари.Тогава бе изгонен .

Моля модератор да премести в Черен списък ако има такъв.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 16:28 от Iv Tomy

Общи условия

Активация на акаунт