БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 094 714
  • 4 992
  •   3
Отговори
# 2 880
Моля за координати на хладилен техник или сервиз, от който сте доволни в Пловдив.

# 2 881
Здравейте! Спешно търся координати на майстор за поставяне на плочки. Помещението, в което ще се слагат е коридор. Благодаря!

# 2 882
Моля за координати на хладилен техник или сервиз, от който сте доволни в Пловдив.

Ние сме доволни от Стоян 087 621 5435. Но с уговорката, че информацията ми е от преди 2 години и не гарантирам, че телефона е актуален.

# 2 883
Здравейте, искам да дам положителен отзив за фирмата за ремонти - http://sofiqremont.free.bg/ и майстора Данчо. За основния ремонт вкъщи викнах 4 фирми на оглед. От първите две - дойдоха някакви нервни човечета и надписваха ненужни операции с цел да е по-скъпо. Офертата и на двамата беше сходна - 5500 лв и малко над 20 дни за 2 помещения баня и тоалетна, обща квадратура 5 кв. Третата фирма взеха мерки и не ми пратиха нищо после Grinning
Та за Данчо и sofiqremont - дойде, казах му какво искам, записа и нямаше пазарене от негова страна и огледа не струваше пари за разлика от фирмата с немско име. Офертата му беше 1500! лева и под 20 дни. Естествено, бях скептичен заради такава голяма разлика с предните, но подписахме договор с малка предлата и реално за 10 дни работа беше готов. Работеха двама човека. Останах доволен и го наех да нареди и 50 кв. ламиниран паркет вкъщи. И с него се справи, естествено, отново на народни цени. Показва бележки за нещата, които купува. За някои неща ходехме и заедно.
Ако ви трябва майстор за ремонт на апартамент - това е човекът.
Може да ме питате на ЛС ако ви интересува нещо конкретно.

Здравейте,

В началото на годината и ние се заехме с основен ремонт на жилището, мога да споделя впечатления за доста фирми, като планирам да го направя в доста детайлна публикация, когато приключим. Като цяло за мен и половинката ми беше голям удар общуването с хора, чиято първа и основна цел е да положат минимално усилие, без оглед на резултата.

Въпросният Данчо също "премина" през дома ни. Нямам лоши впечатления от качеството на работата му, поне не към момента.  Естествено, както повечето майстори, не идваше на време, съвсем "случайно" се разболяваше, не вдигаше телефона си, но понякога пишеше СМС-и с извинение, че няма да се появи и подобни...

След като завърши измазването на стените, започна с  изработката на уговорения окачен таван и получи сумата, за изработения труд, просто спря да идва и да си вдига телефона.

Тук отчитам, разбира се, изцяло нашата грешка (която, естествено не повторихме), че не подписахме договор. Не съм сигурна обаче дали при подписан договор този човек би идвал на време и би бил съвестен по отношение на срокове.

Моля, не ме разбирайте погрешно, това е моето впечатление, наша е грешката, че договор не беше подписан и знам, че 90% от майсторите действат по този начин. Просто исках да споделя нашият опит с Данчо.

# 2 884
Цените са жестоки в момента точно и аз с това се занимавам - къртене, бутане, копане и тн в банята, ужасно  е но няма друг начин.  Confused

От София ли сте? Мога да препоръчам сериозна фирма, но колко ще ви поискат зависи от много неща.

Здравейте, Бихте ли ми изпратили координати на фирмата, която смятате, че е добра. И ако може да напишете кога и какъв ремонт са ви правили, ако имате и снимки ще е чудесно.
Благодаря

# 2 885
  • Сф
За София.Обаче не знам в момента какво му е положението.

# 2 886
Здравейте,

И ние си търсим майстори за цялостен ремонт ( Ел.инсталации, ВИК,гипсокартони,тавани и т.н.). Препоръки ? / става дума за София

Здравейте, и аз си търси качествена фирма за цялостен ремонт в момента.
Дали имате добра препоръка за фирма можете ки да споделите?
Бладодаря

# 2 887
  • Пловдив
Здравейте,

Трябва ми качествена фирма която да извърши основен ремонт на 2 стаен апартамент.
Баня-всичко смяна на тръби, щрангове, лепене на плочки етн
Коридор- лепене на плочки
В стаите замаска на сте ни и окачени таван.
Прочетох всичко в форума, повечето препоръки за фирми са от пред няколко години.
Ако може да ми изпратите на лични, ако някой скоро е правил ремонт и отзиви от добри фирми.
Благодаря
не пишете за къде ства дума, за Пловдив мога да дам проверени.

# 2 888
Здравейте, можете ли да ми препоръчате майстор за изработка на кухня за В.Търново?

# 2 889
Здравейте,спешно търся майстор за редене на клинкер.За София става въпрос.Ще съм ви благодарна 😀

# 2 890
Препоръчайте ми фирма за външна изолация на къща за София.

Фирма Е-ТЕРМ ,правихме преди месец изолация и сме мнооого доволни.Нямаме никакви забележки.Лошото е че са много ангажирани,но нищо не ви пречи да пробвате.Успех!

# 2 891
  • София
Здравейте, търся майстор за редене на камък в дворно място и по-конкретно - дворни пътеки. Миналата година правихме дренаж на къщата и махнахме съществуващите каменни пътеки от пясъчник и сега искаме да ги възстановим със същия камък. Става дума за София. Благодаря предварително!

# 2 892
  • София
Здравейте,предстои ни основен ремонт на жилище. Бихте ли ми препоръчали майстори или фирми,от които сте доволни ?

# 2 893
  • Пловдив
Здравейте, хора!
Трябва ми спешно майстор за ВАРНА, който би могъл спешно да извърши зидане на тераса около 15 м.кв. с итонг, съответно с външна изолация и вътрешна шпакловка. Имаме и работа с лепене на теракот и фаянс в коридор и баня. Та, ако е някакъв мултифункционален майстор, който сте изпробвали и работи качествено и не много скъпо, моля за координати. Вече имам две цифромански оферти.

# 2 894
Имаме и работа с лепене на теракот и фаянс в коридор и баня.
Полагането на плочки в баня е най-специфичния момент.
Много е важен подът. (наклони, сифони, фуги)
Майстор, който се справя качествено с тази дейност, то другата не е проблем (итонг, изолация).
1. Къртене  и извозване боклук - "Терминатор" ООД 0899 / 655 655
2. ВиК - Веско (работи на частно събота и неделя)    0886 / 601 540
3. Фаянс и теракот
- Ангел Карамичев 0877 / 016 168 (не спазва срокове)
- Неджет                0887 / 303 123
- Бисер                  0898 / 227 421
4. Цялостно "Аргуст пласт" ООД 0878 / 851 509

Общи условия

Активация на акаунт