БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 093 124
  • 4 992
  •   3
Отговори
# 4 035
  • София
Търся фирма за подмяна на улуци и частично ревизиране на покрив на жилищна кооперация в. София.

# 4 036
  • София
Търся фирма за подмяна на улуци и частично ревизиране на покрив на жилищна кооперация в. София.

Божидар +359882797181

# 4 037
  • Варна и...духом на Босфора
Эдравейте.Искам да попитам,эа Варна,нормална ли е цена эа лепене на плочки от 30 лева эа кв.м.И колко струва връэването на моноблок- на мен ми подадоха цена от 60 лева само эа таэи точка,струва ми се много.Който е правил скоро ремонт на баня,моля да сподели.И раэлична ли е цената с фриэове и беэ?

# 4 038
  • Sofia
Добре сте си вие във Варна. 😊 На мен в София ми поискаха 50 лв/м2 🥺

# 4 039
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча майстори за топлоизолация с алпинисти?

# 4 040
Эдравейте.Искам да попитам,эа Варна,нормална ли е цена эа лепене на плочки от 30 лева эа кв.м.И колко струва връэването на моноблок- на мен ми подадоха цена от 60 лева само эа таэи точка,струва ми се много.Който е правил скоро ремонт на баня,моля да сподели.И раэлична ли е цената с фриэове и беэ?

Да, цената за кв.м. е нормална. С фриз или без, има майстори които биха донесли от 10 кладенеца вода само и само за да вземат повече пари.

# 4 041
  • при моите любими
А аз търся майстор или фирма за безпрахово циклене и лакиране на паркет, за София. Благодаря.

# 4 042
  • София
Здравейте,

1. Може ли да ми препоръчате бояджийски услуги имам нужда от цялостно пребоядисване на целия апартамент.
Трябва ми някоя фирма която работи бързо, точно и чисто на приемливи цени.

2. След това ще имам нужда от фирма за почистване пак става въпрос за цял апартамент легла, гардероби, под, прозорци всичко да измият след майсторите та апартамента да светне и да ухае на чисто.

Благодаря ви предварително!

# 4 043
Здравейте, моля, препоръчайте ми майстор за саморазливна замазка за гр. София. Благодаря

# 4 044
Здравейте, моля, препоръчайте ми майстор за саморазливна замазка за гр. София. Благодаря

Здравейте, ние в момента правим ремонт на апартамент, включително ни правиха саморазливна замазка преди няколко дни, ново строителство. За кога Ви трябва,  мога да препоръчам нашият майстор

# 4 045
Може ли да препоръчате майстор/ фирма за вътрешно измазване с турбозол за Пловдив?

# 4 046
  • София
Здравейте, за София става въпрос.

1. Може ли да ми препоръчате бояджийски услуги имам нужда от цялостно пребоядисване на целия апартамент.
Трябва ми някоя фирма която работи бързо, точно и чисто на приемливи цени.

2. След това ще имам нужда от фирма за почистване пак става въпрос за цял апартамент легла, гардероби, под, прозорци всичко да измият след майсторите та апартамента да светне и да ухае на чисто.

Благодаря ви предварително!

# 4 047
Здравейте, търся фирма/ бригада за ремонт на баня, слагане на контакти за област Перник, Рударци?
Мерси Simple Smile

# 4 048
  • Sofia

Не съм ги ползвала лично, приятел ми ги беше препоръчал и съм си ги записала: https://www.zornica.bg/
(и на мен ще ми трябват през лятото, затова си записах)

# 4 049
  • В най - голямото село
Търся фирма за изработка на ъглов гардероб Размер ∙ 2000x600x2600 мм, ∙ 1200x600x2600 мм.
МДФ. С 2 врати огледало.
Офертата която ми предлагат е 7 200 лв.

Общи условия

Активация на акаунт