БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 767
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 245
  • София
Здравейте, замислила съм цялостен ремонт на панелка от пролет/лято за София (кухня,хол,спалня,баня,коридор) . Премахване на старото и полагане на ново. Мисля, че е най добре фирма да прави всичко, без обзавеждане.  Та въпроса е Вие как се справихте, нямам проект-иска ми се и проект да ми направят.  Моля препоръчаите читава фирма . Знам, че ще е трудно, но се налага . Чудя се дали да пусна запитване към Бг Хендимен или други фирми? Благодаря!

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 00:31 от Veselina04

# 4 246
  • SF
Ние пуснахме. За 100 квадрата - 15 хиляди е офертата да труда им.

# 4 247
  • София
Ние пуснахме. За 100 квадрата - 15 хиляди е офертата да труда им.
Дали работят качествено/гаранция дават ли, Вие коя фирма избрахте?

# 4 248
Какво се включва в тези 15000, колко бани и тоалетни, че другото е шпакловане и боядисване.Това без ДДС ли е?

# 4 249
  • Сф
Уау, 15000 за 100 кв е малко.50 кв за 15000 беше преди 2 години. Качествено изпълнение, не лукс.Само за ориентир го казвам. Иначе всеки се разпростира според възможностите, това е ясно.Фирма или майстори все тая, разпитайте за хора, които са работили на ваши близки и вече има резултат.т.е. хората са доволни с времето от изпълнението. Така най - сигурно. Какви гаранции? След 5,6 години като протече баня или се отлепят плочките,защото е карано набързо, на гребен примерно и не е измазано, нищо няма да се случи , освен да правите наново. Внимавайте именно с плочките, вик, там по- трудно се намира читав майстор. Това да не ви смърлят,че там няма оправия. От група за строителство във фейса, без да познавам работата на отделните майстори , знам че баня върви условно разбира се 3500 и нагоре. 3500 е направо минимум, без преправяне по ВиКи тн. По- скоро 4,500 само труд. Гаранция- Франция Simple Smile
Внимавайте!

# 4 250
Верно е за гаранция - Франция . Преди 7 години за 80кв.м ремонта ми излезна 6000лв - шпакловка , боя , ламинат , плочки и баня . Сега се налага спешно да правя ремонт на значително по - малка квадратура (приблизително 50кв.м) и офертата на същия майстор е приблизително 7000лв . Съгласна съм да ги дам , защото за 7години , не съм имала никакъв плоблем нито с банята , нито с останалата част .

# 4 251
Аз имам тоалетна за правене 8 кв плочки, но под 4-5000 труд сигурно няма да се мине

# 4 252
Извинявам се за спама, но това е ненормално! 8 квадрата се слагат за ден! Какви са тези надници?

# 4 253
За под 50 лева никой няма да дойде и на оглед.След това като сложиш ВИК,мазане, плочки, таван, прозорци, врата и то си става  поне 3500.В зависимост къде е имота и дали има асансьор товарят отгоре.Не се мърдат,ако ще се калкулира на квадрат.

# 4 254
  • Sofia
Извинявам се за спама, но това е ненормално! 8 квадрата се слагат за ден! Какви са тези надници?
Е а де! Проблемът е, че високата цена не винаги ти гарантира качество. Всеки втори се пише майстор и е тръгнал с "голямата кошница", а каква работа ще ти свърши, и дали може, е съвсем друга тема.. (с извинение за спама)

# 4 255
  • софия
Къде/майстор в София биха погледнали и евентуално опитали да ремонтират сд/радио система на Филипс? Отдавна е извън гаранция, а от официалния сервиз ме отсвириха. Нямали резервни части.

# 4 256
  • София
За майстори съм се допитвала тук и съм много благодарна за предложените майстори. Сега обаче моля за фирма за подмяна на вертикален щранг за вода в стара тухлена кооперация в София.

# 4 257
Търся за Бургас майстори за баня, плочки и една стена има да се изгражда от итонг.Ако някой има добри отзиви от конкретни, ще се радвам да сподели

# 4 258
Търся майстор/фирма за пренареждане на паркет, циклене и лакиране след това, за София.

# 4 259
Здравейте, дали може да препоръчате добър дърводелец за София? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт