БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 096 993
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 710
  • дядовата ръкавичка
Здравейте,
Дали някой би могъл да препоръча майстор за ремонт на дървена дограма?

# 4 711
  • София
Бих искала да дам мнението и препоръката си за Белия списък. Закъсахме много с един ремонт, писах на Румен Янков. Отзова се бързо, изясни проблемите и свърши перфектна работа.  Изключително добър човек и майстор. Работлив и човечен. Рядко се срещат такива свестни и точни хора, а отношението и подкрепата, които получихме от него са безценни за нас. Благодаря ти, Румка!

# 4 712
Румен Янков ми помогна с едни хора за покрива, след като виках два пъти фирми от определена група и ми течеше на главата. Благодарности!

# 4 713
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте, търсим някой да ни оправи входната козирка,че тече. Вероятно трябва да се сложи хидроизолация или нещо такова! Не искаме да попадаме на разни съмнителни елементи!

# 4 714
Здравейте, търся някой да ми сложи външен простор - два винкела и въженца (София).  Може да ми пишете на лични.

# 4 715
  • София
Здравейте, търся някой да ми сложи външен простор - два винкела и въженца (София).  Може да ми пишете на лични.

Писах ви лично съобщение.

# 4 716
В приключението претапициране на мека мебел дали се е впускал някой. Ще съм благодарна за координати.

# 4 717
В приключението претапициране на мека мебел дали се е впускал някой. Ще съм благодарна за координати.
За кой град?

# 4 718
  • Пловдив
Преди повече от 10 години искахме да претапицираме диван. Трябваше да намерим и транспорт,  за да го закараме до работилницата. Като теглихме чертата за транспорт + дамаска + труд  и ставаше като цена за нов диван и избрахме новото.

# 4 719
  • София
И аз бих искала да претапицирам любимия си диван. Той е разтегателен, но с такива размери, каквито рядко се намират. Та решението не е въпрос само на цена

# 4 720
Препоръчайте моля майстор/майстори за външна изолация на  130 квадрата, на къща на 20км от София, благодаря!

# 4 721
Тапицер за Сф. търся.

# 4 722
Препоръчайте, моля, майстори/бригада за цялостен ремонт на апартамент - ЕПК в София.

# 4 723
Аз преди няколко месеца претапицирах спалня. Ползвах услугите на тапицер, който работи в Овча Купел 1.  Доволна съм от работата му и от сроковете на изработка. Ако Ви устройва, мога да изпратя телефон.

# 4 724
Да, моля, ще съм благодарна! Ако прецените тук, ако не, на лични.

Общи условия

Активация на акаунт