БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 097 011
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 695
  • София
Привет,
ползвах услугите на фирма Джотекс за ремонт на пералня. Проблема беше в платката и я ремонтираха.
Давам положителен глас за тях Simple Smile

# 4 696
Привет,
ползвах услугите на фирма Джотекс за ремонт на пералня. Проблема беше в платката и я ремонтираха.
Да си жива и здрава, че ми припомни тази фирма, бях и забравила името, а съм много доволна от тях. Като не ги намерих в Гугъл, реших, че са прекратили дейност. Страхотни майстори, точни и коректни.

# 4 697
  • София
Привет,
Да си жива и здрава, че ми припомни тази фирма, бях и забравила името, а съм много доволна от тях. Като не ги намерих в Гугъл, реших, че са прекратили дейност. Страхотни майстори, точни и коректни.

https://www.djotex.com/ Wink

# 4 698
Здравейте на всички , от скоро съм в форума и никога не съм си представяла ,че бихме търсили майстори по интернет но за съжеление всичко е тук. Та ние сме едни от всички които си купихме апартамент през далечната 2018 г. в гр.София Младост 1  блока е стар и през времето правихме различни ремонти като боя , цокъл и електро но частично. Скоро почина домуоправителя и се възложи задача на съпруга ми да стане домуправител като най млад и оправен и т.н. Оказа се че проблемите са не малко като за такава длъжност в вход . Та търсим фирма за подмяна на тръбите който вървят в коридора и минават през апартаментите така наречените ''Вертикални тръби '' или Щрангове . Това е плануван ремонт от предишната управа и  събираме мнения , сега е пролет и трябва в близко бъдеще да го направим докъто не е почнал отпускарския сезон . Моля за препоръки някой който е използвал подобна фирма да сподели впечатления за да може да се ориентираме и ние . Като имаме контакт на фирма но все пак искаме да чуем мнения . Поздрави на всички

# 4 699
  • София
Yana91, няма нищо лошо да се търси инфо в нета Simple Smile А тук има много страхотни теми,  две от които - Етажната собственост - такава, каквато си я направим и Строеж - къде, как, колко.
Аз също живея в Младост 1 и три години бях касиер и изпълнявах задълженията на неработещият ни домоуправител, в блок със 140 апартамента.
Щранговете сменихме с ф-ма Интер монтаж. Не са в най-ниските ценови клас, но затова пък са с много опит, имат достатъчно служители и са експедитивни. При нас това беше решаващо, защото е много трудна организацията на вертикал с  21 апартамента.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 20:43 от sofyia

# 4 700
Същата фирма сменя и при нас преди години. Доволни сме. Работиха бързо, качествено и чисто.

# 4 701
  • София
При нас щранговете бяха сменени от Шалом.

# 4 702
  • София
При мен за София също Шалом. Много бързо работиха. Максимално чисто, поне тези две момчета които бяха при мен. За около два часа смениха от 6-тия до 16 етаж, направиха пробата и междувременно мина жената с пломбите и документите. Един щранг правиха. Тръбите са в шахта.

# 4 703
  • София
Хахаха, и при нас Шалом и Джотекс.
Джотекс и аз преди много години съм ги ползвала (пупу), но винаги са били супер коректни.
От Шалом също останахме доволни. Че и си изметоха и събраха всички боклуци.
То това е нормалното, но все си мисля, че масово не се прави (дано греша).

# 4 704
Хахаха, и при нас Шалом и Джотекс.
Джотекс и аз преди много години съм ги ползвала (пупу), но винаги са били супер коректни.
От Шалом също останахме доволни. Че и си изметоха и събраха всички боклуци.
То това е нормалното, но все си мисля, че масово не се прави (дано греша).
Джотекс не са ли фирма за поправка на бяла техника? Какво правиха при вас?

# 4 705
  • София
Да, да, бяла техника.
При нас - две различни перални, миялна, ако помня вярно.

# 4 706
Благодаря като новодомци не се вслушват в нас , като схемата мой и твой човек действа още няколко приятелски апартамента вече подкрепят Хидропласт-10 защото са роднина на единия от живущите в входа. Фирмата е някъде в кв.Красна Поляна ще дам повече подробности след смяната .Благодаря ви за сега

# 4 707
  • София
Здравейте,
Дали сте ползвали влагоуловител? И ако да ви моля да ми напишите коя модел Simple Smile
Предстои ми покупка на такъм и се колебая.

Благодаря

# 4 708
Здравейте,
Дали сте ползвали влагоуловител? И ако да ви моля да ми напишите коя модел Simple Smile
Предстои ми покупка на такъм и се колебая.

Благодаря
В тази тема има  доста мнения за влагоуловители:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1147232.60

# 4 709
Здравейте,
Търся шпакловчици за София Област.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт