Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 956
  • 552
  •   1
Отговори
# 135
..Oпази боже, такава Hug

# 136
Хем ви чета, хем ми се отвори работа- изпуших вече Crazy Crazy Crazy
Благодаря за кафето  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз съм си режимна, въпреки цикъла, наливам си с вода и ви се радвам Hug Hug Hug Hug

Съчувствам ти    bouquet

# 137
Аз такава не бих могла да стана никога, прекалено много обичам да си похапвам Joy Joy Joy

Айсче, то Дюки и за рибено масло не споменава, ама май доста хора го употребяват. аз също - и определено се чуствам по-добре. И ленено семе си слагам понякога, ама някакво немско - леко счукано, имаш ли идея дали става или трябва и то да се мели?

# 138
  • София
Момичета, само да споделя нещо- понеже в деня за тренировки не си слагам венчалната халка, че не ми е удобно да тренирам с нея, та така не я бях слагала известно време, ама днес си я сложих и гледам пада ми от безиммения пръст #Crazy #Crazy направо се изхлузва, дали и отва не е ефект от Д'ки, па макар и косвен hahaha Hug Hug Hug Hug

# 139
  • Варна
Уф, що така ме сбръчкват от бачкане днеска бе.
Мерси за кафенцето.

Аз се фуках, че нямам проблем с WC-то, ама нещо го закъсах тия дни. Взех си таблетки "lax-s" и стана...  hahaha smile3550 #Silly
Доста са силнички, пък аз се изпрасках с два броя... мани-мани.

# 140
Айсче, то Дюки и за рибено масло не споменава, ама май доста хора го употребяват. аз също - и определено се чуствам по-добре. И ленено семе си слагам понякога, ама някакво немско - леко счукано, имаш ли идея дали става или трябва и то да се мели?
ако не е на цели семена, би трябвало да става и без да се мели
Лененото семе не е вредно при диета, полезно е-то е добавка, а не храна, т.е. се яде в минимални количества, да не говорим, че от една лъжица семе половината  и повече е обвивка, не остава толкова много мазнина (не е като лъжица олио)

# 141
  • Пловдив
Момичета, само да споделя нещо- понеже в деня за тренировки не си слагам венчалната халка, че не ми е удобно да тренирам с нея, та така не я бях слагала известно време, ама днес си я сложих и гледам пада ми от безиммения пръст #Crazy #Crazy направо се изхлузва, дали и отва не е ефект от Д'ки, па макар и косвен hahaha Hug Hug Hug Hug

Да не е намек че си станала по-готино гадже и трябва да търсиш по-готин мъж Wink

# 142
Сравнявам състава на:  лененото семе и овесените трици
           калории в 100гр.   373                        246
           протеини               24                           17
           въглехидрат           0                            66
           мазнини                  21                           7

Май лененото семе не е много непозволено newsm78

# 143
Лененото ми се струва за предпочитане пред овесените,като сравним мазнините и въглехидратити Thinking

# 144

Да не е намек че си станала по-готино гадже и трябва да търсиш по-готин мъж Wink

Ми,  то,  без халка във фитнеса...... newsm78

# 145
  • Пловдив
Дааа, там батковци мнооогооооо

Joy Joy Joy

# 146
Лененото ми се струва за предпочитане пред овесените,като сравним мазнините и въглехидратити Thinking
Не знам какво е имал предвид Дюки, като не  е споменал лененото семе в разрешените храни. А той пише - нищо извън описаните храни не е позволено. newsm78
Не си спомням съвсем, но мисля  че имаше 1 ред и за лененото семе като забранено. Нека някой, който има книгата да каже.  bouquet

# 147
Дааа, там батковци мнооогооооо

Joy Joy Joy
... и татковци Simple Smile

# 148
Ихааа,Вещи,  тоя бая батко. #Crazy

# 149
Къде е най-близкия фитнес?
Момичета, не ме търсете днес повече. Joy

Общи условия

Активация на акаунт