Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 946
  • 552
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, размяхте, ама от сърце hahaha hahaha hahaha
Аз си ходя с мъжа във фитнеса, ама защото просто каузата ни е обща, а иначе треирам без нея, защото като съм с нея и хвана тежестите и му се получават ранички от триенето.
Ама гледам и на мъжа ми вече му падат гащите Rolling Eyes

# 151
  • София
Извинявам се за правописните ми грешки, ама пиша набързо, че нали и други неща върша Crazy

# 152
  • Варна
На сега, който го мързи да ходи на фитнес, да види какво изпуска smile3533 (Аз съм от тея, дето не ходят)

Хайде от мен по едно утешително млекце с Болерце

# 153
  • София
Вещиhahaha  къде ги намираш тези? Във фитнеса дето ходя няма такива... въпреки че предпочитам тъмни мъже  Whistling

# 154
Дори мерси за млекцето, сега ме подсети да си купя после да си направя шейкче, с кой вкус е най-добро?

# 155
  • София
Мерси, ДориHug точно се чудех какво да пийна, че кафетата са ми вече 4

# 156
Здравейте и от мен! Бих искала и аз да се включа във вашите редици на трайно отслабващите! Попрочетох нещичко от тази тема, но с две малки деца, които поетапно ме дърпат от компютъра, не мога да изчета старите теми.
Та мисля от утре или най-късно вдруги ден и аз да се включа към вашата диета. След двете ми бременности ми останаха за сваляне към 14кг, за да вляза във формата си отпреди първото забременяването т.е преди повече от 4 години. И макар че тогава не съм била в най-добрата си форма, ще се радвам ако мога да постигна поне тогавашните кг. Та : в момента съм 73 кг - килограмите мечта са 59 ! И това при ръст - 160см.
Въобще не се харесвам в дрехите си и тялото си и тъй като и на море ще ходим след 2 седмици, мисля най-сериозно да започна бързо с ударните дни.
Моля ви за морална подкрепа в гладуването и да се включвате ако имам някой въпроси по диетата и менюто ви! Hug

# 157
Цвети добре дошла Hug
питай пък ние ще отговаряме
а какво гладуване?

# 158
Цвети welcome, попаднала си на точното място Simple Smile и какво е това от уте, от вдруги ден Naughty
Благодаря на Дори за млекцето  bouquet
.... за блондина Simple Smile...  и аз предпочитам брюнети Hug

# 159
Цвети,можем да започнем двети от утре  Hug

# 160
  • София
Цвети, здравей и от мен  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
Към по -старшите ,нали ще помагате с консултации Grinning

# 162
  • Варна
Ауу, вий сте ми одобрили млекцето. И аз като си пльоснах картинката, ми се допи...
И бегом до магазина. Направих си току-що айрян от Култура 0,1 и малко водичка и за първи път пробвам Болеро червено грозде. Божжжжествено е.

# 163
  • Пловдив
Момичета, размяхте, ама от сърце hahaha hahaha hahaha
Аз си ходя с мъжа във фитнеса, ама защото просто каузата ни е обща, а иначе треирам без нея, защото като съм с нея и хвана тежестите и му се получават ранички от триенето.
Ама гледам и на мъжа ми вече му падат гащите Rolling Eyes

Дръж му гащите  Joy Да не му паднат и да си го хареса някоя кака от фитнеса Wink

# 164
Цвети   HugЩе изчакам някой от по-старшите да ти дръпне конското за гладуването hahaha

Аз пак изпих една кофа вода докато прелитам насам-натам в нет-а, ама като сте казали млекце - отивам, ще бъде със степче кайсия.

Общи условия

Активация на акаунт