Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 851
  • 552
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Свежото сирене кое е, то от къде се купува?

# 362
  • София
Сещам се за това свежо сирене, ама то май не може в ударния период,  newsm78 или може
Момичета, сетих се пак за моя кантар- възможно ли е наистина да дава до 8 кг отклонение #Crazy Ако е така, е...ти кантара #Cussing out #Cussing out
Благодаря за кафето Hug Hug Hug

# 363
От мен водата

# 364
  • София
Icecream Hug Hug Hug

# 365
Рали, изхвърли го Crazy

# 366
  • София
zzz- аз почти май съм решила да хвърлям, ама ако не мога да кажа колко кг ще мога ли да пиша тук, моля, аз имам нужда от вашата подкрепа Hug Hug Hug

# 367
Ралче, ще пишеш сантиметри

# 368
Момичета,разглеждам си темата с рецептите и се чудя защо в някои рецепти от ударния период има майонеза и сметана, било то и в малки количества?

# 369
  • Варна
Не знам теоретично дали може или не може (за свежото сирене иде реч), но аз си хапвах по 50 гр горе-долу на миналите протеинови дни и кантарчето все пак мръдна надолу... Тъй че - решавай си сама Thinking.

Купува се от обикновен магазин за хранителни стоки - то е неузряло сирене и малко по-различно на вкус от обикновеното. Аз лично съм срещала само марка Хелиос и не помня точно, но беше с много ниска масленост.

# 370
Имам леко тъп въпрос...Изпивам вода колкото един слон ( който съм си де ) Joy...но постоянно ми се пие..Нормално ли е ..в смисъл резултат на режима или просто от жегата ????

# 371
мацки.....незнам за вас, но ще пукна от жега.....който може....да скача да се поплицика  Grinning

# 372
Имам леко тъп въпрос...Изпивам вода колкото един слон ( който съм си де ) Joy...но постоянно ми се пие..Нормално ли е ..в смисъл резултат на режима или просто от жегата ????
колкото повече пиеш, толкова повече ти се пие
и аз съм така

# 373

няма проблем да пиеш вода колкото искаш, друг е въпроса, че сега в тая жега май всички сме засилили водата  Peace

# 374
Това нискомасленото на Хелиос е доста гадно според мен - мирише нещо на химия, не знам дали не може да се замести с моцарела (аз го ям понякога, щото досега не съм питала Joy)

Като най-голям мазохист цял ден пия чайчета в тази жега, кво ми стана newsm78

А, и освен това се врях в готварския, още точа лиги

Общи условия

Активация на акаунт