Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 826
  • 552
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Айсче Hug Hug Hug Благодаря, наистина ако мога да мина и см, просто истината е, че имам нужда от вас, за да доведа целта до край, тоест изразена в см за мен това е талия 65 см Crazy
Аз вода вече минавам трети литър #Crazy #Crazy

# 376
  • София
Зетче, взимам едно кафенце, нали може Wink Много обичам канела Simple Smile

Вещи, мерси, че го забърка такова хубаво.

Блеки, за водата - аз още в 10 - 10.30 съм си изпила първите 2 литра. На ден пия мин. 4 литра. Може и да е от режима, но според мен е по-скоро навик...  newsm78

Ох, че хубаво местенце Седона!   bouquet

Да питам вие по колко кафета пиете на ден?  newsm78Моите могат и до 5 да стигна, откакто не пия всеки ден бира...

На всички останали   bouquet много готина компаниика сме...  Hug

# 377
  • Пловдив
Седона, накара ме да се размечтая за такова местенце  yes

# 378
Зетче, взимам едно кафенце, нали може Wink Много обичам канела Simple Smile

Вещи, мерси, че го забърка такова хубаво.

Блеки, за водата - аз още в 10 - 10.30 съм си изпила първите 2 литра. На ден пия мин. 4 литра. Може и да е от режима, но според мен е по-скоро навик...  newsm78

Ох, че хубаво местенце Седона!   bouquet

Да питам вие по колко кафета пиете на ден?  newsm78Моите могат и до 5 да стигна, откакто не пия всеки ден бира...

На всички останали   bouquet много готина компаниика сме...  Hug

мише повече от 2 на ден не пия, а и честно сутрин едно силно нес кафе с мляко ми е абсолютно достатъчно, рядко до 2 ги докарвам  Peace

# 379
  • Пловдив
Аз пия по едно кафе на 2-3 дена  Joy

# 380
Седона, накара ме да се размечтая за такова местенце  yes

компромисен вариант пилеее  hahaha

# 381
Седона..уауууууу...вече съм в басейна....
 newsm44
Благодаря за отговорите за водата!Че се притесних..Дните ми минават в пиене на вода и тичане до тоалетна. newsm78

# 382
  • София
Аз пък не мога да пие нескафе Crazy

# 383
Охххххх, най сетне си свърших работата Whistling Сега и ще ви прочета, при мен ядене режимно, вода цял галон (не мога да изляза от тоалетната). На работа нямаме вода и е направо някакъв ад  newsm61 . То човек да не може ръцете си да умие, от мокри кърпички цялата лепна, имам чувството че не мога си отлепя пръстите от клавиатурата.
Седона тва място е точно за мен (си умия ръцете)   hahaha

# 384
Ужас! Цял ден няма връзка. #2gunfire
Вие до обяд писали, писали.
 То хапване, то пийване, то бани, то мъже. #CrazyНаправо се сбърках.
Аз днес ядох салата,само с оцет, панирана риба от рецептите-много вкусна стана и малко  ......./няма да казвам какво/. Сега  ще пия вода цяла вечер, щото ми е тежко.

И понеже тези от бг.мама ми скъсаха нервите  изгледах един страшен филм.
 Hug Hug Hug за всички

# 385
  • Пловдив
Явно сайта се беше скапал  #2gunfire Умрях от глад с две шопски салати и дори дробчетата ми се сториха вскусни след това  Sick А вие като не бяхте под контрол тук какви ги забъркахте?  Mr. Green

# 386
А вие като не бяхте под контрол тук какви ги забъркахте?  Mr. Green

Ударили са го на разгул. Joy Joy

# 387
Минавам да се оплача. Днес просто не ми е ден. Сутринта тръгвам за лабраторията за изследвания и установявам, че съм се оциклила, цял ден под напрежение си редя речта за пред шефа, а той нямал време да ме приеме, да сме го оставили за утре, а мен не ме пита как ще издържа на тоя стрес и дали и мен времето не ме подпира. Но какво да се прави това са началниците.
Кантарът поне ме обича, дори и в това състояние ми показва добри килограми, но това сега не ме радва.
Цял следобяд се опитвам да вляза в сайта и все не ме пуска, направо побеснях #Cussing out, не ми стигат нервите, ами и това, тук поне се успокоявам.
Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug

# 388
Маша, не ти е било ден. Ама щом е тръгнал така, значи така е трябвало да стане и с шефа. За сметка на това утре ще ти е най-хубавия ден. Всичко ще се оправи, обещавам. Ей го, отсега тръгна , пуснаха форума. Hug
Само за оциклянето не давам гаранция , че ще мине утре, божа работа. Joy

# 389
Чул те Господ, Фоли.

За шефа не се кося вече, но все пак е ми е напрегнато, а сега от позицията на времето ми е смешно, като си спомням речта, но утре отново ще трябва да се стегна, а за медицинското дано до понеделник се пооправя, че ще изтърва срока.

Дали някой може да ми каже изследванията на урината ще бъдат валидни ако ги направя в края на цикъла?

Общи условия

Активация на акаунт